Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chceš-li někoho naštvat neřikej ty blbe ale ty "KALOUSKU" vic ho naseteš .
    • .....ten ji zase dneska měl jak s praku !!!!!
  • Kalousek má pravdu v tom,že v této zemi je skutečně mnoho hloupých lidí.Proto je také členem parlamentní strany a dokonce ministrem.Pokud by už dnes měla většina národa rozum ,tak by se místo funkce ministra,nejspíše oháněl krumpáčem, na Bytízu,při kopání uranu pro Temelín.
    • A je ho tam ještě dost-uranu? Já bych také rád,aby si kopnul svazák Benda,Šnajdr,Tluchoř,zatím stačí,a pak pošlu další várku.
  • Já myslím,že Kalousek se musí smát Tobě,co si za naivu,neboť si asi poslední,kdo tohoto arcigaunera bere vážně.A bohužel,tak to je,když M.K neustále lže,tak,když jednou náhodou má pravdu,tak už to nikdo nebere vážně.Pořekadlo o blbosti platí stále,a protože chemik si hraje na ministra financí a spousta Jardů mu to baští,tak to zaplatíme všichni i Ti co ho nevolili v KDU ani v TOP a nebudou volit v jiné další straně-myslím TOP SDS 11. *3*
  • Z tohoto článku je vidět, ze pan Kalousek nemá o životě běžných lidí opravdu páru...To, že jsou u nás lidé pro stránce financování svých potřeb naivní je jasné - protože jinak by nemohlo běžně docházet k tomu, že kvůli půjče do 100tis.Kč lidé přijdou do roka na buben. Proč tak dlouho nechal tento stát působit firmy viz: výhodně půjčíme, bez dokladování příjmu..................Nedivím se, že lidé teď chtějí po státu nějaké odškodnění. Sice hloupí jsou, ale pokud to stát nechal všechno tak dlouho bez povšimnutí........ Stát jsou soudy, prokuratura, policie -jejich pracovníci teď křičí, že mají málo peněz - jsou důležití - to jim nikdo nebere, ale trochu iniciativy by jim neuškodilo - co takhle zaměřit se na nemravné úroky.
  • Ano, souhlasím. Lidé se nechají často nachytat. Ale proč takovou to možnost právní systém tohoto státu vůbec připouští a obyčejné lidi v tomto směru nechrání. Každý opravdu není takový "odborník" jako pan Kalousek. I když si myslím, že pan Kalousek také podepsal řadu kravin, třeba ještě na ministerstvu obrany, které jsme ve svém důsledku zaplatili my všichni. Takže tvářit se jako nadčlověk a pohrdat lidmi, to svědčí o aroganci a hlavně o jeho hlouposti. Proto tzvrzení: podle sebe soudím tebe je jistě na místě. Jen nedokáži rozeznat, kdo je ten větší blb.
  • Přátelé, myslete si o panu Kalouskovi co chcete, ale v tomto konstatování má pravdu, lidé opravdu podepíší skoro cokoliv a pak se diví. Nemám potřebu se ho obecně zastávat, ale v tomto případě si nezaslouží, abyste ho napadali, zkuste to jindy v jiných souvislostech. Jiná je otázka proč to je. Že v tom je hloupost jsme již řekli, je v tom taky školství, v tom má on taky pravdu, proč se na škole neučí jednoduchou věc jako " nepodepisuj každou hloupost" to taky nechápu. Další jeho výrok je asi trochu naivní, už vidím , jak dá pan Kalousek podnět na ministerstvo školství, jak to tam odpovědně specialisté zpracuji do směrnice a možná za 10 let to někde přečtou, ale budiž, alespoň něco snad zůstane ( jinak by nebylo vůbec nic) a budiž za to pochválen. Je možná škoda, že jako mocného a chytrého člověka ho nenapadne něco lepšího a nebo že neučiní někoho schopného odpovědným, aby se tak stalo.
  • Ano, lidé jsou hloupí, ale jen proto, že umožnili ve volbách, aby ten blb Kalousek mohl opět usednout do vlády jako ministr.
  • To Míra Kalousek, finanční to odborník, dobře ví jak zachránit náš rozpočet, snížit deficit a uhradit státní dluh. Půjčku s rozhodčí doložkou asi nikdy řešit nemusel, přítel Háva poučel nenávratně a jistě bez rozhodčí doložky.
  • To přísloví nebylo pro Ravice, ale pro ministra financí Kalouska. *1*
  • Staré dobré české přísloví: Podle sebe soudím tebe. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit