Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klaus byl na počátku založení kapitalistického svinčíku u nás.Jeho teorie,že špinavé peníze neexistují a že nejlepší je zbavit stát majetku dokázalo svoje.Dnes se bezhlavě řítíme ke státnímu bankrotu.
  • V Praze většinou vše začíná a tak mám pro pražáky dotaz. Při oslavě na Vítkově politik použilve větě.....prvý odboj, druhý odboj, třetí odboj.....Může mi,nebo ví, že byl u nás někdy třetí odboj,napište !!! Asi spíše nebyl,ale určitě bude,protože co na občany tato smečka nemravných politiků neustále vymýšlí je doslova neůnosné.Kde zmizelo bohatství této země ??? Máme ale,sto jedenáct miliardářů !!! MILIONY SE UŽ NEPOČÍTAJÍ.
  • Největší politický tůrista asi pro lásku ke kmotrům lítá ze strany do strany.Začal jako černoprdelník a přes ODSáky se už dopracoval k TOP09.Kdepak asi skončí v příštích volbách.Myslím,že v zájmu"PRÁCE PRO LID" by mu nevadili ani komunisti,když to ponese.
  • Jsem zvědavý na kterou stranu se přikloní vlezdoprdelka JOHN který zradil své voliče.Asi kde stoho víc kápne.
  • Jeden politik obviňuje druhého, je propojený s kmotry.To se tedy povedlo. Kalousek je spojený s Hávou a Klaus s celou zlodějslou ODS. Nečas blbeček to jistí svojí komunisticku svazáckou minulostí. Všichni dohromady předvádějí jak se dělá demokracie po česku. Je potřeba vyjít do ulic a jako v roce 1989 ukázat,že lidé si na hlavu srát nedají!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit