Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jiném místě jsem si na internetu přečetl příspěvek Jana Bartoně údajně je to vědec a publicista. Ten ve svém příspěvku píše o poslanci Ondráčkovi, že byl " fízl". Poslanec dle jeho vyjádření byl v pohotovostním pluku kterým procházela většina mladíků kteří k SNB nastoupili. Podle výkladu" inteligentního" pana Bartoně jsou všichni dnešní policisté kteří slouží v uniformě nebo na kriminální službě fízlové, protože tito lidé jsou pokračovatelé příslušníků VB. Na koho se Bartoň obrátí když se dostane do situace, že by potřeboval " fízly". Snad se s nimi nebude zahazovat.Doporučoval bych tomuto pánovi aby se šel léčit.
  • Tak nevím čím soudruha bratra Kalouska bývalý příslušník SNB Ondračka tak nadzdvihl, když ho před rokem 89, jakožto člena strany, která v jednom šiku budovala s KSČ rozvinutou socialistickou společnost, vlastně ochraňoval před různými protisocialistickými živly? Není v tom nakonec něco osobního? Třeba mu Ondračka někdy přebral babu nebo dokázal vypít víc panáků.
  • hlavně, že Dr. Rath se mu měl omluvit a zaplatit 10tis, že "se mu zdálo, že jeví Kalous známky podnapilosti"..... Všem se měří stejně?
  • A co na to ten krpatý terorista z Kremlu?
  • Všechny ty příspěvky dehonestující pana Kalouska tady jsou na nic. On potřebuje aby se o něm mluvilo, třeba negativně, aby byl stále(!) středem pozornosti, aby se na něj nezapomělo. Věřte, že mu to vyhovuje. On je opravdu splachovací...
    • To je asi pravda, ale nechť se taky současně připomene Kalouskova minulost t.j. jeho nedávná ochota spolupracovat taky s komunisty ve vládě( to je div, co?) a jeho členství v národní frontě (přes lidovou stranu) také s komunisty. Nevymezuje se tak trochu sám proti sobě? Mám pocit, že kdyby si mohl sednout do vlády s kritizovaným poslancem, tak ani necekne.
  • Až oficiální fízlové vyhrají volby s pomocí socek, tak si to s Kalouskem vyřídí jinak.

    „Ekonomie“ není a nikdy nebyla exaktní vědou jako vědy přírodní, založené na železné matematické důkazní logice. I nositelé Nobelových cen za ekonomii je dostali za zcela protichůdné a většinou se navzájem vylučující „teorie“ (které nikdo nikdy neprokázal ani na papíře či tabuli, natož v praxi). Upírají se k ní naděje negramotných „pracujících“ – jako k „ópiu lidstva“ - produkovanému lstivými šarlatány a „chozrasčoty“ (Klauzeman) za účelem vlastního bezpracného zisku a slávy. Vždy spustí potrefené kejhání kdykoli se ke správě státních financí dostane absolvent hodnotné vysoké školy s přírodovědným či technickým vzděláním. Na toto kejhání se nachytá dostatek naivní a nevzdělané nevolnické chátry, prskající, že ministr financí je povinen produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha, namísto toho, aby se zodpovědně postarali o sebe a svoji rodinu sami, nebo založili zdravé a výkonné české firmy a banky, či alespoň kibucy - nejsou-li zrovna nebohými invalidy.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Hovnousek. Bezte s nim uz nekam! *12*
  • Už aby se uchlastal a byl by klid!!
  • Jo jo, tema komunisti je vecne. Jde o *hovno, vetsinu lidi to vubec nezajima, ale noviny to budou rozebirat ctvrt roku.
  • Zajímavé,že o komunistických fízlech mluví člověk ,který spolupracoval s komunisty.V té době byl Kalousek členem strany bez které by se komunistům špatně vládlo.Kalousek byl náměstkem ředitele ve fabrice vyrábějící pneumatiky.Tedy žádný disident nebo odpůrce komunistů.Měl se dobře a pročpak neprotestoval proti komunistům proč se nedal zavřít?Takový člověk jako on by neměl nazývat bývalého policistu fízlem ,protože ten ho v té době chránil před zločinci ,kterým dal Havel později amnestii.A nyní Ondráčka uráží jenom proto,že má jiný politický názor než on. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit