Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalousek by neměl nic vidět,jen tiše čekat,až si po něho příjdou. *1*
    • Souhlas!
    • jo sohlasim k tomu jeste pan bendl,vondra a dalsi jiz melibyt taky za katrem
  • Volme KSČM jedině tak můžeme odstřelit tyhle Kalousky a Rathy.Kradou všichni a je to vůči lidem svinstvo.Důćhodci se krčí v marketech za regály aby si dali rohlík u nás už je nechávají a oni si pod podlahu dávají desítky milionů.Pan Kalousek měl být dávno zaměstnán jako řadový dělník v nejistém podniku možná by procitnul.
  • Text Vašeho příspěvkuV zemi kde se krade po milionech nám pan Kalousek říká, že šetření je nutné, pořád jsem to nedokázala pochopit, ale je to dobrý pane Kalousku už to fakt chápu, že se musí šetřit, protože na tyhle "obchody" je potřeba skutečně hodně peněz:((((((
    • Jako například nyní uvedl pan Kalousek o vězeních(jeho další extralež?) Uvedené tvrzení o počtu zaměstnanců Vězeňské služby na jednoho vězně je nepravda. Dle Statistické ročenky Vězeňské služby za rok 2011 Vězeňská služba v roce 2011 měla 11.361 tabulkových míst (str. 21 ročenky), ke konci roku 2011 měla 10.573 skutečných zaměstnanců (str. 13 ročenky) a ke konci roku 2011 věznila 23.154 osob (str. 104 ročenky). To znamená, že na 1 vězně připadalo 0,46 zaměstnance Vězeňské služby (resp. 0,49 tabulkového místa). Ministr Kalousek tak poměr v podstatě obrátil: Zatímco uvedl, že na 1 vězně připadá 2,3 zaměstnanců, ve skutečnosti připadá 2,19 vězně na 1 zaměstnance (resp. 2,04 vězně na 1 tabulkové místo). A nyní má extraplán, že sníží všem zaměstnancům vězeňské služby platy o 25%, jak může dělat ministra financí někdo kdo neumí počítat?
      • Co chcete od gumaře z Mitasky,který dělá MF -světová rarita.
  • Za posilováním komunistů stojí fakt, že profláklí gauneři typu Kalouska jsou na svobodě, a dokonce dělají ministry. Dokud Kalousek nepůjde taky sedět, tak lidi nebudou ničemu věřit.
  • Jestli zavřou jen Ráta a ostzaní zloději z ODS i jiných stran a krajů Dvořák a všichni ostatní co si mnou ruce, že se na ně nedostalo, tak se naně musí dostat jinak musí přijít v této zemi převrat a lidi, ti nejsou blbci jaksi myslí vládnoucí garnitura
  • Volila jsem už snad všechny ty lumpy(krom komunistů),,pracuji od 18 let,do důchodu půjdu v 65 letech,moje děti si nemůžou dovolit vlastní děti ,protože by je neuživili.Pracujeme víc jak 12 hod.denně 6 dní v týdnu a přesto platy nestačí na to aby si mohli koupit byt 1+1.Přítelkyně mého syna má chlapečka který půjde do školy.Nebýt podpory CELÉ rodiny,nemá pro kluka z čeho nakoupit oblečení,školní pomůcky...adt.Do práce jí nechtějí protože má dítě,podporu už nemá(měla 4000,-),brigády nejsou a i tak si nesmí vydělat víc než ty 4 tis.,na sociálku nedosáhne protože syn vydělá 13,600kč a to pro 3 osoby stačí.Bydlet musí u nás ve 3+1 kde je nás 5 dosp.+1 dítě.Dcera se bojí mít dítě,protože pak už jí nezaměstnají jako prodavačku ani těhotnou ,ani s dítětem.Z mateřské a platu manžela si nemůžou dovolit vl.bydlení.Její manžel dělá 12h turnusy a brigádu.Dostane se na 14tis.a vůbec se nevidí.Je tohle to čemu se říká slušná životní úroveň?Nebýt nás rodičů a prarodičů,tak ty mladý nemají co do huby a chodí s holou zadnicí.A to mám hodně slušný a pracovitý děti!!!Jak a z čeho máme ještě šetřit???
    Ano je špatná doba,ale začít se musí nahoře a pak brát i těm dole.Jestlipak by poslanecká panička dokázala uživit 3čl rodinu,byt,elekt,plyn z cca 14 tisíc.
    Než budete dále drbat obyčejný pracující,dejte odlít kulky ať si to můžem vpálit do palice!
    • Mám stejný problém se syny,kteří se nemohou oženit ani mít děti,protože tento gaunerský stát se chová proti rodině a já přemýšlím proč.Rodina je určitá síla,proto je tolik mladých žijících na hromádce bez svatby apod.Ať tedy stát řekne,že se blíží konec světa a tohoto marazmu a není dobré mít rodinu a nebo co?Rozhodně si ale nemínim vpalovat kulku do své hlavy,ale někomu ,kdo tento stav tady přivodil.Nelze z trapných platů zajistit zdárný chod domácností.Pokud se nám narodí vnuk nebo vnučka tak udělám vše pro to,aby tento stát a tato svoloč z toho neměla prospěch.Tento národ je moralní bahno,který si nemůže vládnout.jak ukazují dějiny,proto musel být vždy v područí a pak to fungovalo.Škoda rozpadu Rakouska.Žádná špatná doba není jen jsme se odtrhly od bohatého státu,který nám dodával všechny důležité suroviny a o tom to je.Že dovážíme vše z Číny to není řešení,ale náš konec.
  • Kalousku máme dobrou paměť a nezapomněli jsme, že za komunistů jsme měli na bydlení a jídlo. Za to teď jste nás ožebračili a půjdem pod most a budeme žebrat na ulici. Proto budeme volit komunisty.
  • Ne, pane Kalousku. Lidé mají právě dlouhou paměť, takže si pamatují, že krádeže se trestaly, za rozkrádání společného majetku se šlo do vězení,pracující nebyl žebrák a odměny odpovídaly výkonům.
    • Malá oprava: odměny (mzdy) odpovídaly množství, kvalitě a společenskému významu práce. O čem bylo množství, jaká byla kvalita a jaký byl společenský význam té které práce nechám na diskutujících s pamětí
  • ...a ten pracovitější soused, co se sice bude mít taky špatně, ale líp než já, to je kdo? Rath? Kalousek? Nebo kterej jinej obětavej dříč, kterej nezištně věnuje všechny svoje síly na oltář vlasti, takže musí mít zadarmo i jízdný v tramvaji /kterou už 20 let neviděl jinak než zvenku přes kouřový skla audiny nebo bavoráku/???
  • Až se zvolí komunisti tak pak bude dobře!Většinu pověsíme a postřílíme.
    Vyvlastníme majetky atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit