Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane Jane myslím,že jste začal žít po roce 2006,protože jinak byste věděl,že vámi citovaní Sobotka,Škromach,Zeman a pod. museli sanovat Klausovi triky částkou až 500 mld,aby ti co měli drobné úspory v bankách o ně nepřišli a že ty vaše "odpovědné vlády" od roku 2006 dokázaly republiku zadlužit jako socialisti včetně Klausova dluhu za svoje vládnutí. Probuďte se !!!!!!!!!!!!!!!
  • Tak to dopadá, když se dva pohádají a třetí se pak jednomu připlete do cesty a ještě si "přihodí" nějakou tu myšlenku...Když ho tedy naštval Bárta,tak měl lisknout Bártovi..někde mezi 4 očimav "kuloáru". Ten mladej měl vlastněobrovské štěstí..toto kdyby udělal za totáče či dokonce za německé říše či C.K monarchie, tak to asi nerozchodí celá jeho rodina i s příbuzenstvem. V USA či v Rusku, by taky asi nedopadl dobře. Dál bych to už fakt raději neřešil a nerozmazával.
    • No zase kdyby to udělal v dnešním německu tak by takto reagující politik sám a dobrovolně odstoupil. Tady ovšem nemůže protože po sobě musí zamést všechny stopy aby nemohl být obviněn ze zpronevěry jemu svěřených prostředků.
  • No jo kalous se nudržel když mu mladej řekl pravdu. Vzpomeňte na 89 když v poldovce prohlásil jeden tehdejší politik že v žádném režimu neporoučí děti no a byl tehdy vypískán.
  • Šla jsem v Brně na hlavním nádraží a najednou z ničeho nic mi dal nějakej mladej facku a šel dále. Je mi 60 let. Kam to všechno spěje, samé násilí a sprostota. Proto schvaluji p. Kalouskovi co učinil. Nikdo nemá právo urážet druhé. Vyřešit vždy na místě. Rodiče se nestarají o děcka a pak to tak vypadá.
    • To je divné násilí neschvalujete ale sama by jste je babi uplatňovala. Kalous by naopak zasloužil pořádně proplesknout za všechny jeho zlodějny a ne aby zloděj fackoval demonstraci "pravdy a lásky". Máte to nějaké otočené.
  • Proč Kalousek nepodá žalobu na toho mladého za urážku na cti? Učinil správně, protože si mladí moc dovolují. Ještě měl dostat další facku od rodičů a nebo rodiče za to, že špatně vychovali syna.
    • Kde vládne facka, nejsou argumenty k ničemu.
    • Jak by mohl podat žalobu na něco co nemá? *3*
  • MF Dnes je jedno velké mediální zlo, které vymývá lidem mozky ve prospěch mafiánského kapitalismu podle amerického vzoru.
  • „Ekonomie“ není a nikdy se nestala rovnocennou a exaktní vědou jako vědy přírodní, založené na železné matematické důkazní logice. Nepoctivě si přivlastnila poctivé řemeslo účetnictví – podobně „astrologie“ zneužívá elementární planimetrii a některé pojmy z astronomie. Je příznačné, že i nositelé Nobelových cen za ekonomii je dostali za zcela protichůdné a většinou se navzájem vylučující „teorie“ (které nikdo nikdy neprokázal ani na papíře či tabuli, natož v praxi). Přesto se k ní stále upírají falešné a prázdné naděje pologramotných lidí – jako k „ópiu lidstva“ - produkovanému lstivými šarlatány za účelem vlastního bezpracného zisku a slávy. Proto vždy spustí potrefené kejhání kdykoli se ke správě státních financí dostane absolvent hodnotné vysoké školy s přírodovědným či technickým vzděláním. Na toto kejhání se vždy nachytá dostatek naivní a nevzdělané nevolnické chátry, přesvědčené, že ministr financí je povinen produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha, namísto toho, aby se zodpovědně postarali o sebe a svoji rodinu sami, případně založili zdravé a výkonné české firmy a banky, nebo alespoň kibucy - nejsou-li zrovna nebohými invalidy.
  • Nic jiného, než úplná změna volebního systému, nepomůže!!!
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl uloupen majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ agenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, zprostituované katolíky, (nikoli však na jim spřízněné voliče KSČ) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu tím nejlepším možným řešením“). Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM). Čtěte "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik dále „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
  • Ano, správně Žbluňku. Je to tak jak píšete. Ale vy to nejste, kdo dostal onu facku, že? Škoda, byla by se Vám docela šikla. *3*
    • Vážený pane,zrovna včera,když jsem zastihl zloděje u mé škodovky,tak jsem facku ještě na cestu dostal a Policii jsem to nehlásil,protože jsem nechtěl dostat další facku z bezmocnosti. Jinak jsem starší člověk a nikdy jsem se nepral,ale řeknu Vám,že u Kalouska bych svou druhou tvář nenastavil ba naopak a s chutí bych mu proplácl tu jeho prolhanou hubu. *14*
  • To ho měl za nadávky zlíbat nebo požádat o občanku aby mohl na policiji podat trestní oznam ? Neměl by si AUTOR témat zde publikovaných nechat překontrolovat maduritu z čeština...
    • Jako veřejný činitel si podobný exces nemůže dovolit. V každém skutečném právním a demokratickém státě by to byl důvod k okamžité rezignaci. Bylo to selhání politika takřka v přímém přenosu. Je smutné, že Vám to nedochází. Ostaně jaký volič, takový ministr.
    • A Vy jste zřejmě profesor češtiny po těžké páteční pařbě! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit