Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ch lastá Kalousek a prožírá i s Schwarzernbergem si zvou české kolaboranty co spravují rakušákům ze Salzburgu lesy Buchlova divočaka pak davají psům na žrádlo tak si žijí lehkozbohatlíci co plundrují lesy a ničí duchovní hodnoty lidí restitucemi církve do budov nicotnosti s loutkami gloriol kde církev kašle na lid a desatero nedodržují ,neb nají ponětí už o životě lidí .

    Antonín Brachtl
  • Kalousku jsi zmetek nemám dele jako rok žádný příjem a nic neprojím ,asi hovoříš ze společnosti buržoustů TOP 9 ti maj jen žranice a zvou boháče i na hon diváčaka o dušičkách k Schwarzernbergovi.
    Jste bezohledná pakáž okupantů cizinců v České republice.
    Okupační armáda vojáků dávala lidem benzin i naftu,kdežto vy jen cizinci se zhlížíte v nic nedělání a žranicích a všude propouštíte lidi nebo je zotročujete přímo nehorázným tempem pracovní doby a sami nic neděláte.

    Brachtl Antonín
  • Kalousku ty nám to prolejváš hrdlem chěl jsem napsat pro..lastáváš ale musím ti to říct "noblesně" jak mručí tvůj medvěd Kchárl.
  • Televizní a mediální autista Kalousek je ukázkou jak může být politik škodlivý a otravný.
    Jako vlezlá masařka. Na tu je dobrá plácačka.
  • Kalousku jdi do P R D E L E
  • Jemu se nelibi to, ze "onu budoucnost" neprozira on. *3* *4* *5*
  • ilir
    mě se zase nelíbí zlodějiny knížete,rumová aféra a privatizace Klause,odklánění Grose,Topolánka a dalších,dar církvím Nečase,a dokonce se mi nelíbí ani sám velký mystifikátor kraďousek.....,že by měl dostat jako on sám na potkání rozdává rozdává pár facek !!!!!!
    Jak to říct v parlamentu ???
  • Pneumatikář Michugelin je o5 mimo mísu!
  • Jaké projídání a jaké budoucnosti Kalousek? Nejsou voni mišuge? Nezašantročili snad budoucnost Českého národa a nenacpali snad zbytek vydlužené budoucnosti do sutan a pod kaftany cizáckých církví a "obcí"? To VY s Havlem jste budoucnost ne projedli (říkáte prožrali), ale přímo PROCHLASTALI... Který nečech ho pořád cpe do médií... Co játra? Tvrdnou? Aby je červíci jednou mohli recyklovat projedením.... *16*
  • Projídání budoucnosti mladé a budoucích generací začalo hned ,před čtyřiadvaceti léty,kdy se lumpové,díky troubovitosti obyčejného českého blba prolhali k moci.Proto je dnes Česko na pokraji státního bankrotu.Proto to bude chtít zločince z Charty,OF,ODS,ČSSD,KDU a další lumpy,kteří se zde po komunistech prolhali k moci,za vlastizradu národa Čechů, odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Tak tvrdě,že tito staří lumpové začnou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký že to byl velký humanista oproti mladé generaci.Mladá generace ta se na debužírování starých lumpů dlužit nebude.Ta jim zajistí takovou dietu,jakou neměli ani vězńové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit