Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CSSD (nejsem jejich volic) , to na min. zahranici p.......  Prezident lze a nedodrzuje ustavu. Jsem zvedavy na vysledek voleb.

    • Kdybychom byli právním státem a převládali by tady občané, tak by ten "bývalý" komouš a konfident StB, údajně vydíraný z Kremlu kopiemi jeho hlášení, která nechal zničit, tak se na hrad nedostal a za své "přešlapy" by letěl na Vysočinu. Jenomže to by u nás museli být Občané a ne stádo ovcí a p.itomců, co si za pár keců a koblihu "volí" vůdce stáda, kteří jim "řeknou co mají dělat" a "postarají" se o ně.

      • ááá promluvil nám pan Všeználek. A že nejsi ve funkci? Když tak všechny pěkně pojmenuješ. To už je zdejší tradicí. Vždy se najde v davu jeden dva špinavci jakože chytřejší kteří vynadají všem okolo.Tak prones chytráku taková hřejivá slova na ulici.Strach ti to webový frajere nedovolí.Venku by mlaskla facka a možná že kop do obličejíčku. Nic osobního. Jen tak.Aby jsi se vzpamatoval a takové kydy vyprávěl třeba tam u vás ve chlívku jak bydlíte.

  • Pokud něco zlého spáchal, tak vyšetřit, zavřít. Pokud je bezúhonný, volných míst je spousta! Nevidíme v tom problém. Co na to říká Úřad práce?

    Mezi námi-Poche vzbuzuje spíše antipatie, i s ohledem na jeho činy a jednání v minulosti.

  • Kam s Pochem? Koho to zajímá? Zajímá se někdo kam s panem Novákem? To je pan Poche někdo víc, aby musel být přissátý na bradavku státu?

    Třeba až skončí europoslancování může jít makat na nádraží. Jako každý jiný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit