Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bRNO? To je především semeniště sluníčkářských živlů.Zdivočelá parta "Žít Brno" se netají tím, že by tady cizokrajné vyžírky ráda viděla. Ráda je živila a starala se o ně.Zdegenerovaná banda už neví jak by té svoloči z gumových člunů ukázala cestu na Brno. Ještě že je ale ve městě dost rozumně uvažujících lidí. Též se těší na případné africké vyžírky. To aby jim pečlivě a důsledně znepříjemnili pobyt. Aby jim vysvětlili, že tad jsou špatně. Že tady je nikdo živit nebude.A takové to bývalo poklidné moravské město.

  • TheGGG

    naše prasátka a další zvířátka v Brně jsou docela nic oproti tomu co běhá po nocích v Praze...

    • Oni pustí zeMANa s Burešem/babišem po nocích do ulic a dokonce běhat?

      To jste určitě vyčetl na šputniku, nebo sareronetu. Tam jsou schopni takovouto "hlubokomyslnou" věc vypotit.


      • TheGGG

        stačí se večer po té Praze projít a né jít v 8:00 z kavárny domů a zamčít se na pět zámků.... jistě, na hradě už neřádí ožralý šáša váša humanitární bombarďák a jeho namatlaní kámoši komedoši, ale kvůli porevoluční sluníčkové politice a správnému zdegenerovanému západnímu přístupu a stylu života, vám teď po Praze běhají v noci tlupy černých dealerů a pasáků, albánských kriminálníků, šlapek a všelijaká další naplavenina a sebranka... a na to stačí jít po Václaváku.

        A až budu chtít skutečnou žumpu, nepustím si aeronet, ale ČT

        • Neboj, dočkáš se. Už brzy to budeš mít i u vás.
        • Pokud už chcete poslouchat plnohodnotnou žumpu stačí pustit TV Barandov kdykoliv tam zvracví její majitel jakýsi i-obchodník se všemožnými srajdami - poslušný kašpárek toho hradního ...... zeMANa. Na sranonetu a šputníku vám to jistě rádi potvrdí.

          Zbytek jsou kecy převzaté na nějakém konspiračním školení zločinecké smečky KSČ(dnes se směšnou příponou M) nebo vám ji diktoval osobně ten hradní cancal ovčák???

          Donekonečna opakované směšné kec o jakých si kavárnách to dokáže opravdu vyplodit p.ko na mentální úrovni toho hradního ..... MANa.

          • TheGGG

            nene, na žumpu stačí Bukanýr Moravec z ČT, popřípadě servery jako Forum 24 a Reflex...168 h*ven na ČT je pak to správný sado-maso.

            žumpu naklepali spíš do vás, možná moc času trávenýho s pirátky (prej nejlepší smaženice dělá hřib), nebo nějaké jiné radovánky u namixovaných šlichticů z top 0,9.

            A jinak, všichni víme, že Zeman, je zeMAN... tedy MAN = MUŽ, ten správný chlap na svým místě, který vytáčí všechny ty nerváčky rozklepané kavárníky do běla....

  • Marcelskrc

    Brno to je ta plánovaná zatáčka na Vídeň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit