Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ho mají, byl to Semir Gerkhan, prej ňákej turek, či co!
  • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2855-berlinsky-masakr-muslimsky-teror-jako-pres-kopirak-merkelova-je-pry-smutna-ale-to-je-tak-vsechno-media-se-pokusila-lhat-jako-vzdy-co-reknou-dienstbier-stropnicky-a-rozumek-z-ct-urcite-nic-trumpovi-zbyva-do-inaugurace-jeste-mesic.htm

    a co na to naši VÍTAČI Sobotkové, Chovancové, Jandové, Štětinové, Šlachtové, Marksové atd ?!
  • "Můžete si za to sami Vážení spoluEvropané, špatně jste chudinky prchlíky integrovali, vždyť oni jsou, již ze své podstaty, mírumilovní, chyba je jen ve Vás. Zvolte mě znovu a já Vám to dokážu"
  • agentů CIA zoufale upadají. Zatímco před patnácti lety dokázali zařídit únos několika letadel a řízenou demolici několika mrakodrapů s tisíci obětí ještě loni nechali vystřílet redakci satirického časopisu a letos na jaře autem umožnili převálcovat přes půl sta obětí, teď už mají jen trochu přes desítku mrtvých. Půjde-li to tak dál budou muset provokatéři z CIA páchat sebevraždy aby vůbec nějaká mrtvola byla.
  • ""Nenechme si náš život určovat strachem," "
    .
    Dělejte jako by nic. Když to někde bouchne nebo některé lidi přejede náklaďák, tak si nenechte zkazit den. Na teroristické činy bude nejlepší odpovědí, když se budeme tvářit, že nám nevadí a budeme se bavit dál.
    Proč mám pocit, že některým politikům nejen hrabe, ale mají už v hlavě vyhrabáno.
    • Někteří tam mají i na......!
      Však víte co! *1* *1* *1* *16*
  • Stalingrad
    Tak snad si toho němčouři váží,takový kulturní obohacení. Ančí méééé od korÿta nevyhodili,tak jim to nevadí.že je tolik zvala. Jen bych před takový kamion postavil Ančí i Juncker ,Kchárl,néééééj ministra,nevychovance,křivozubku Bohuša,všechny neziskovky co je vozili sem za naše love z daní a slíbil bych jim,že možná lidé i slzu uroní-ale slzu štěstí,že jsou fuč......Tady se nesmí jednat v rukavičkách a prosit kozomr, dy zaplatíme vám,odejdetě.....jejich mírumilovnost se bude stupňovat. Host si dupne,že bude v čistě povlečené posteli spát v holínkách od hnoje a hostitel se mu za to bude klanět ?? Tak to začíná-šátky,burky,měšity,zákaz vodění psů na veřejnosti aby je to neuráželo-na každým rohu by mělo být prase a za každou zatáčkou svině.......a nekomrpomisně musulmany lifrovat do moře....když měli na kajaky sem,ať si koupí kajaky i zpět !!!!!
  • Je nejvyšší čas obnovit hraničářské pluky. Aspoň 10.000 maníků! *16* *16* *16*
  • https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=424214&sznu=bJvUneJvoJpWARrb
  • kde jsou vsichni vitaci knize,kalousek a podobni.v tv se neukazou srabaci
  • Toto je normální vražda a za tuto mnohonásobnou vraždu mohou politici států EU. Politici tomu říkají teroristický útok jenom pro to aby je nemohl někdo pronásledovat.
    Teď si všichni politici budou sypat popel na hlavu, budou si posílat gondolence, soustrasti pozůstalím, před televizníma kamerama budou tvrdit, ža za to může nějaká teroristická organizace, nebo pomatení jednotlivce.
    Říkám to to je pomatenost státníků celé EU v čele Merkelovou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit