Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento útok popírá tvrzení, že teroristismus je výlučně islámský problém. Tento útok spáchali fašisti napojení na paní Le Pen.
  • A možná by bylo demokratické nechat útočníka vysvětlit před medii svůj důvod. Nebyl to žádný pomatenec a proto by bylo vrámci vyváženosti dobré mu dát prostor. *7*
  • Dnes už je to takto:
    "Kanadská média v úterý řeší také příběh Mohameda Belkhadira, který byl dlouho označován za druhého útočníka a skončil proto v rukách policie. Ukázalo se, že nebyl útočníkem, ale svědkem. Po střelbě pomáhal zraněným. Devětadvacetiletý student původem z Maroka uvedl, že pomáhal svému kamarádovi, když si všiml ozbrojeného muže na parkovišti u mešity.
    Dal se na útěk. Neuvědomil si však, že se jednalo o policistu. „Viděli mě, jak utíkám, mysleli si, že jsem podezřelý. To je úplně normální. Kdo z místa činu utíká, je pro ně podezřelý,“ dodal po propuštění z vazby.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/profil-utocnik-quebek-alexandre-bissonnette-f3h-/zahranicni.aspx?c=A170131_095332_zahranicni_ert
  • "Dva ozbrojení mladíci zaútočili v neděli na mešitu v kanadském Québecu."
    .
    No vidíte a už je z toho jen jeden. Druhý Mohamed byl jen náhodným svědkem a obětavě pomáhal zraněným (viz idnes) a je propuštěn.
    Blahopřeji kanadské policii, že dokáže teroristický čin vyřešit během několika hodin a ne jako ti břídilové v Evropě nebo USA, kde to řeší týdny, někdy i měsíce. *1*
  • normální soudný člověk si řekl nejvyšší čas. Opravdu nejvyšší čas aby islámský prašivý pes poznal kdo tady rozdává karty. Abychom si byli kvit, ještě hodně hodně psů by muselo zařvat. Ale třeba jsme jen na začátku zůčtování!
  • Děkuji za pravdivé a pěkné komenty ,neni co dodat.Souhlasim.
  • Když si do baráku nataháte zvířata , tak se nemůžete divit , že budete šlapat ve výkalech. *3*
  • Nikdy bych nikomu nic takového nepřál , ale jeden z útočníků byl z Damašku a proto si myslím , že díky výkřikům se jedná o stejné muslimské prasata jako v Evropě. Jsem zvědav jak se ostatní umírnění popasují stím , že začaly padat i jejich hlavy. *8*
  • Opět ukázka našich pravdolaskařkých medií. Když muslim provede v Evropě teroristický útok, tak se o tom píše pouze jako o teroristickém útoku. Když ale "bílý" provede totéž, tak se v titulku tento zločin označí za "zbabělý zločin na muslimy", jako by muslimské zločiny nebyly také zločiny zbabělců. Ale zřejmě podle našich medií jsou vraždící muslimové hrdinové, když často při útoku sami zemřou. Hodně podivné posuzování stejného činu.
  • A neřvali útočníci náhodou "ALLÁHU AKBAR"? To jest "k zemi"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit