Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    dokud se nerabuje dobré.

  • KIMCID

    Premiér strachy utekl z města. Kanaďani držím vám palce.

  • V Kanadě nechcípl pes, ale kamion. Copak náš kanadský diskutér? Žádaná poznámka k situaci? 

    • vanhorne

      Kdyz po tom tak touzis, ale libit se ti to mozna nebude. Vice nez o nejake mandatory ockovani, jim jde o to co dela, jak se chova a kde se schovava 'Little Justin'. Podobne jako ten vas 'Nejlepsi krizovy manager Bures', utece a zaleze do diry.🤣

      Northern Ontario politicians said Friday they welcome the public dissent, but they worry about some radical elements."The bulk of the protestors who started … they have a right to protest as every Canadian does and that’s something that I support wholeheartedly," said Nipissing-Temiskaming MPP Anthony Rota.

      "But there’s a small fringe group that have kind of come in and infiltrated the group that I’m concerned about. That’s the ones I’m concerned about on what exactly their plans are."

      https://www.sudbury.com/local-news/video-supporters-line-hwy-17-as-trucker-convoy-rolls-through-sudbury-5006860

      • Náš Little Andrej nikam neutekl. Jen odešel do mlhy zapomnění. 

      • Líbit, nelíbit. Pokud to tak vidíte. A máte k tomu z nás všech nejblíž. Děkuji. 

  • goyim

    Amerika tohle potřebuje jako sůl a proto už jejich fašistická oligarchie dělá opatření typu mazání organizátorů protestů z Facebooku. Další příklad je GoFundMe. Vytvoří se prostě pravidla za chodu, který najednou porušuješ.

    Jak se nám nádherně stírá rozdíl mezi tím tzv. státem řízeným a privátním. ;}

    Mimochodem, všimněte si té latentní propagandy v článku - zmiňování nějakých lidí s vlajkami konfederace a fotkou Trumpa. Snaha z toho udělat hnutí extrémistů, trumperů. Prostě nikdo nebyl zabit a žádný barák zapálen, není to tak poklidné, jako protesty BLM. ;} Kompletní ignorování faktu, že většina těch kamioňáků je očkovaných, protestuje se nejen proti povinné vakcinaci, ale proti digitalizaci identity, kterou na covid chytře našroubovali - covidový pasům (což je cesta do pekla). Opět mizerná novinářská práce, která zamlžuje a zkresluje.

  • tobro

    Reiner Fuellmich – Jaký je cíl covidu a očkování, kam to celé směřuje & odhalení podvodů |„Tito lidé zaplatí vysokou cenu...”

    https://nastub.cz/w/3facS3quQd7SkJBDB6N97z?title=0&warningTitle=0&start=2s

    (CZ DABING)

    P.S:

    Dobře investovaná hodina vašeho času, můžete mi věřit.. ;-)

  • Že policie proti protestujícím nezakročuje, že Trudeau nepovolal na ně ani armádu a ještě se před protestujícími zašil znamená, že nemá podporu ozbrojených složek. To je pro mocnáře nejstrašnější noční můrou. Ono pro všechny mocnáře ve světě, co zneužívají covid k utlačování své obyvatelstva je příklad Kanady noční můrou. Tyhle protesty v Kanadě se můžou přelít všude. Stačí jiskřička a vznikne dominový efekt. Nasranost lidí na neoliberální vlády není neomezená.   

    • Lidi už se docela zbláznili. Všude na světě.

      Zahalí se do praporů, hulákají o svobodě a anarchie vládne svou agresivní rukou. Za chvíli rabování, odstranění legálních vlád a lůza vládne. Policie a armáda na ozdobu, nikomu se nechce jít proti vlastním lidem. 

      Černý scénář a nepěkný výhled. 

      • Ty musíš být ten malej,českej ,připosranej .....

        • Vy, pane Goce musíte být ten velký, snad mongolský a ten, kdo to dodělal. 

          Když tak dobře víte, kdo jsem já. No ale když musím, tak asi musím. 

      • KIMCID

        Ale v Kanadě jsou protesty oprávněné. Kor po těch urážkách co jejich směrem Trudeau měl.

        • To musí vědět Kanaďané sami nejlíp. My víme jenom z novin, co se děje. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit