Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Totiž špíny od novin mají skoro vždycky jistotu, že to co naplácali zůstane vždycky bez pravdivé reakce napadeného. To už je zavedená zvyklost novinových šmudlů. Jejda to by bylo ostudy kdyby se skoro pokaždé ukázalo, že realita se výrazně rozchází s tím co je v novinách nablito. Nemám rád Topolánka. Ale když mu jeden vřed od novin strkal foťák do kočárku - mlasnkul s ním vzorově o stěnu! Mockrát to ve zprávách ukázali.Marné nejlepším lékem na novináře je přeci jen poctivá česká facka.

    • vanhorne

      "poctivá česká facka."

      Mas recht, fackoune. Kandidát za SPD Lubomír Pánu asi nevi, ze na Hrade sedi svetoznamy expert, ktery na thema: Metodika nenavistnych, vyhruznych a pomlouvacnych utoku na novinare i tech davno zesnulych, porada verejne prednasky. Vyhrozovat nekomu, ze na neho neco ma je pro skolaky. Ale tajtrlikovat a jeste jako statnik pred obecenstvem s maketou Kalashnikova s napisem "For Journalists", je daleko ucinnejsi a silnejsi kafe. Dovedl prekvapit i kamarada Putina, kdyz mu radil, ze novinare by bylo treba " likvidyrovať ".Tomu vysinutemu dedkovi nenavist tece i z podvlikacek a kam slapne tam ji siri, je to nebezpecny bacilonosic. Ovsem pro byvale fackovace je to dobrotivy a moudry president sjednocujici narod. Ten jestli dozije, mozna sjednoti i psy s kockama aby byl klid a po cele sire kotline panovala zemanuliba jednota.  Na neco takoveho normalni svet cumi s otevrenou hubou. Ale bude pry lip, jak slibuje trestne stihany premier, byvaly dôverník ŠtB agent, registračné číslo:26085 Bureš.

      • Varane nezklameš. Jsi jako kolovrátek. Tolik zapraseného místa. Myslíš, že ti to jako někdo čte? Ale je to krása. Ta tvoje naprostá bezmoc s tím vším něco dělat. Jsi obyčejný prd. Křikloun z ulice. A tolik by jsi chtěl toho ještě napsat a povykřikovat,co? Ale on není zájem. Sprostá lůza tobě podobná nemá nárok.Fajn pocit, co?

  • Máte nějaký důvod proč by se kandidát nemohl obrátit na správce vašich daní? Krejete nějakou zlodějnu? Pokud ne, tak čeho se tak bojíte?

  • dzixy
    Novináři jsou jako netýkavky. Oni se dotýkat mohou, ale když se někdo dotkne jich, je zle. Jako v tomto případě. Já bych výroky p. Pána nepokládal za vyhrůžky, protože to byly pouze sděleny možnosti, které by mohl pan Pán použit, pokud by se cítil dotčen na své osobě. A to není výhrůžka. To si často pletou novináři, kteří za každou cenu chtějí mít "případ" k pokecu. I za cenu lží a polopravd. I tento případ ukazuje, že názor na novináře má prezident Zeman skutečně ověřený z praxe. A novinářům je to fuk, protože jsou někteří splachovací. No, někteří, skoro všichni, čest výjimkám.
  • Ale jací novináři? Novinářem je ten kdo řádně dokončil vzdělání na příslušné fakultě. Ovšem realita je výrazně jiná. 90% novinových šmudlů jsou vyučení v oboru . Nejčastěji manuálního  řemesla. Mimořádně mají někteří maturitu. Poctivá práce nevoněla, chtěli se vetnout do velkého světa.Ovšem v tom případě je třeba se otřít o známé osobnosti, aby bylo na chlebíček. Dřív to dělal výhradně Blesk. Zjistil  si nějakou poloinformaci dobarvil to podle svých potřeb a prsknul to ven. Ovšem novinoví šmudlové to nyní dělají s železným pravidlem. A tak realita se v podání našich šmudlů od novin výrazně rozchází se skutečným stavem.

  • A čřemu se divit???? - co lze čekat od existence která se spojí se žluťáckým migrantem plácájícím zcela jasné nesmysly. Jen odbdobé NIC jako je on sám. Páně páno trhni si nohou se svými kydy a běž si pobrečet kam chceš, jste jen směšná tlupa žvástavých sdibotechen.

    • Pokud byste dokázal potlačit páně Alheimerovo působení a přirozenou senilitu, mohl byste si vzpomenout, že termín "žluťácký" byl v politice již za vašeho mládí vyhrazen pro klasifikaci skupin uvnitř odborového hnutí.

      Pokud jste zvědav, čemu se divit, tak vám určitě ne, vaše jednoduchost je nezajímavá.


  • Základem svobody a demokracie je dělba moci na nezávislou moc zákonodárnou (stanoví pravidla), moc výkonnou (podle těch pravidel jedná) a moc soudní (řeší případy kdy někdo poruší pravidla).

    A k tomu se řadí ještě čtvrtá MOC SDĚLOVACÍCH PROSTŘEDKŮ, potažmo novinářů. Jejich úkolem je šťárat a šťourat hlavně v oblasti moci výkonné a co vyšťourají, tak "rozkecat". A proto si každý v té oblasti výkonné moci dá pozor.

    • KIMCID

      Až novinář bude dělat novinařinu proč ne. To co se tu bere za novinařinu je jen cucání z prstů,pomlouvání a věštění z koule.

      • Copak to. Ale někteří "politici" dělají "politiku" a někteří "symbolové" si dokonce hrají na symbol země. 😯

        Novináři dělají svoji práci a vyjadřují své názory. A je jedno, jestli si to cucají z prstů nebo věští z koule. Ten koho se to týká MUSÍ dokázat, že to není pravda, chce-li dělat svou politickou činnost a mít důvěru občanů. 

  • Zatím Japončík jenom vyhrožuje. Kdyby se ale dostal k moci... 😱

    Kdo místo kecání u piva si něco přečte, tak ví  jaká zvěrstva prováděli sadističtí Japonci na zabraných územích. Kam se za nimi hrabali nacisti a ruští bolševici. Ten výprask v Hirošimě a Nagasaki byl jenom malou odplatou za ta jejich nelidská sadistická zvěrstva. 😠

    • Tedy doc.PhDr. Lubomír Pána, Ph.D., dr.hc, je Japončík a prováděl sadistická zvěrstva na zabraných územích?

      Váš informační zdroj musí být vpravdě bezedný.



      • To že se někdo honosí tituly docent Philosophiae Doctor et Philophiae Doctor et doctor honoris causa neznamená, že spolkl veškerou moudrost. A když vede takové řeči a obhajuje toho Japončíka, straní mu a používá jeho metody vyhrožování, tak i když třeba není Japončíkem podle vzhledu (jako jeho guru), je jím svým chováním.

        Jsou také "dochtoři" RSDr. (Rozhodnutím Strany Doktor), kteří "vystudovali" VS (Vokovickou Sorbonu)... 😀

        • Zkopíroval jsem z adresáře celé jméno včetně titulů, aby nebylo pochyb o tom, o koho jde - nakonec, v článku se jedná se o habilitační práci, která se váže právě k titulu, který tak je nepřímo, ale zřetelně zpochybněn.

          Nic o polykání nebo moudrosti jsem nepsal. Kde jste to sebral a proč to taháte do diskuse místo svých oblíbených "věcných a logických" argumentů, je divné. Vlastně co to plácám, není to divné, vy nic jiného neumíte. Tvrdím to vycházeje z dosavadního průběhu zdejších diskusí. 

  • Z článku 1):"Na otázky rád odpovím jak písemně, tak při osobním setkání, ale po
    volbách. Do té doby byste si mohl moji knihu přečíst, abyste věděl o čem
    chcete psát a z čeho chcete dělat kauzu před volbami. Po volbách již
    "Kubiceho zpráva" nebude zajímavá. Jsem zvědav, zda se budete chtít
    udáním zabývat i po volbách," dodal.

    Z článku 2): "Nerad bych zlobil a obrátil se na správce vašich daní, aby prověřil
    spojitost vašich sponzorů a zadání reklamy s možným zvýhodněním ve
    volbách a poškozením našeho hnutí a mé osoby,"

    Z článku 3): "Podobné výroky a zastrašování podle právního zástupce vydavatelství Drbny může naplňovat znaky vydírání."

    Pan právní zástupce se mýlí a neobratnou obranu napadeného člověka označuje za "něco, co může naplňovat znaky vydírání". Jednání jeho mandanta však naplňuje znaky pomluvy, proti které se člověk prakticky nemůže bránit, zcela jistě, zejména vezmeme-li v úvahu čas, který je do voleb k disposici.

    K článku (na Tiscali, Drbnu nečtu):

    Zda je reálné, aby správce daní prověřil zadavatele reklamy z hlediska zvýhodnění po volbách, nevím, ale pochybuji o tom. Jiná věc je poskytnout správci daně podnět ke kontrole, jak je v některých kruzích oblíbenou kratochvílí. Nicméně proč by se historkou okresního formátu mělo zabývat Generální finanční ředitelství? To je ukázkově špatná novinářská práce typická pro bulvár. Svědčí o tom i předmět útoku a způsob jeho provedení - kvalita habilitační práce. Na prvním místě by přece mělo být publikováno stanovisko osoby, které byla habilitační práce přeložena. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit