Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem někde viděl tuto poznámku, kterou asi ta paní pronesla:
    21. 7. 2014 11:44
    Věra Jourová ke kandidatuře do EK: Mám Evropu v sobě (!!!)
    Já nevím, jak tomu mám rozumět! Jak v sobě? Napadají mne nějaké nejapné konstrukce.
    (Jako v zádeli? Doufám, že ne!)
    Jinak si troufá i na předsedkyni jakési komise! (Asi pro komisi vybudování golfových hřišť na Ukrajině?)
  • k čemu vlastně tahle funkce je? Za těch všelijakých pomatených Ludvíků existovaly posty jako:
    Guvernér královských chrtů atp. Historie se pohybuje v jakýchsi smyčkách, jak vidno.
  • Je to u nás prostě fajn, protože pořád se něco děje.Tu nám náš předseda vlády jen opět potvrdí, jak je slabý v kramflecích, a jak se hbitě otáčí jako větrná korouhvička , podlle toho, jestli zafouká od Bělobrádka, nebo od Babiše a mění svá rozhodnutí, jako mamina novorozenci pamprsky Jen jsem zvědav, jak zdůvodní Jourovou, ale on zdůvodní všechno, hlavně, že mu jde plat.Tu nám strana politických turistů , grázlů i grázlíků , navrhne do Senátu jednoho z nejméně důvěryhodných , téměř odepsaných bývalých politiků Bursíka, jehož záruční doba je již značně prošlá, ale u něhož je naděje, že jej Pražáci zvolí, protože Pražáci politické turisty a hlavně grázlíky milují!Tu nám náš ministr obrany vysvětluje, v čem spočívá hrdinství našich žoldnéřů, kteří neváhají obětovat kdesi v zahraničí své životy pří ochraně bytostných zájmů našeho největšího současného bratra USA.No ještě, že máme naše již chronicky zdebilněné a servilní sdělovací prostředky které to všechno dokáží naším poslušným občanům správně podat!!!
  • Věra Jourová, bývalá členka ČSSD a náměstkyně ministerstva pro místní rozvoj od listopadu 2004 do února 2006,
    byla architektkou toho příšerného, neprůhledného a složitého českého dotačního systému v programovacím období 2007-2013, s největším počtem operačních programů v EU (17 OP).

    Podle Jiřího Paroubka byla z funkce odvolána po opakovaných stížnostech tehdejšího ministra Radko Martínka (ČSSD).
    Brusel potrestal Česko za machinace s evropskými dotacemi a neproplatil všechny peníze, které jsme měli přislíbeny.

    PŘEHLEDNĚ: 10 golfových areálů, které dostaly nejvíc peněz z evropských dotací

    http://zpravy.ihned.cz/c1-59543310-10-golfovych-arealu-kam-slo-nejvic-penez-z-eu
  • byl zlikvidován kvůli neochotě dát se do služeb mafie, on sám – bez domova, rodiny, majetku, peněz, zdroje obživy, beze jména… k tomu říká:

    „Kdo mlčí ke zločinu, stává se jeho spojencem… a kdo se jednou ohne, už zůstane ohnutý do konce života. Moji předkové zločinu neposluhovali, ať už to byl zločin nacistický nebo komunistický, a ani já se neohnu před zločinným SYSTÉMEM, který svou moc staví na zneužívání zákona, justice a policie pro potřeby korupční mafie a na strachu a poslušnosti lidí. Proto budu bojovat až do úplného konce a nemůžu nikdy akceptovat „trest“ za něco, co jsem nespáchal a spáchat nemohl. Nemůžu po 7 letech, které mně a mojí rodině vzal SYSTÉM, přistoupit na falešnou hru na spravedlnost a právo a stát se figurkou ve hře mocných. Před 7 lety jsem byl mafií „pohřben“, nemám nic, nejsem nikdo, na mém „hrobě“ slaví politická prostituce, lidská špína a STRACH… a právě já, který více nejsem, než jsem, Vás volám: nemlčte!, překonejte svůj strach!, nenechte se zneužívat!, neposluhujte!, pomozte!“
  • Z česka a států východního bloku se staly gulagy. Pracovní tábory kde máš jen jedno právo pracovat /platit daně/ nebo zdechnout. Dokud můžeš plať !!! a pak chcípni starýhajzle. TO je pravda v česku !!
  • tady by blily národy.....
  • „Tak třeba Věra Jourová byla mou náměstkyní na Ministerstvu pro místní rozvoj. Byla to milá dáma, já jsem ji sám prosadil do funkce náměstka ministra. Musím říct, že můj nástupce ve funkci ministra Radko Martínek za mnou záhy po svém jmenování přišel jako za premiérem a řekl mi, že by rád s Věrou Jourovou ukončil spolupráci, neboť je zcela neschopná. Já jsem mu to zatrhl, přišel podruhé s mnohem propracovanějšími argumenty a když přišel potřetí, tak jsem mu musel dát za pravdu a uvolnil jsem mu ruce.“

    http://pravyprostor/
  • Leader opozice Paroubek má přesné informace o tom, proč jej zradil stranický kolega poslanec Pohanka (prý kvůli hrozbě vyšetřování jeho napojení na SYSTÉM kolem Péťi a Doležela) i proč jej zradil další poslanec ČSSD poslanec Melčák (ten se dokonce veřejně přiznává k náhlé politické konverzi kvůli obavě o osud bývalé náměstkyně Jourové, kterou prý chce Paroubek zničit, aby ochránil sám sebe…). Politická korupce na půdorysu kauzy Budišov je zcela flagrantní a veřejná, nepochybují o ní ani tzv. seriózní media – ovšem v radosti nad tím, že se tím povedlo zamezit nástupu komunistů k moci ruku v ruce s Paroubkovou ČSSD, nikdo nechce vidět a pojmenovávat důsledky – trestní kauza sahající do nejvyšších pater české politiky je „zametena“, svědek bude potrestán za svou troufalost a skuteční viníci odměněni......

    Pomsta = otočení kauzy, je založena na tvrzení bývalé náměstkyně Jourové, že architekt Řičář ji chtěl zničit, aby zakryl vlastní zločiny a ona je jeho obětí, protože mu v tom bránila (což je triviální lež, snadno vyvratitelná veřejně dostupnými informacemi).
    http://www.reformy.cz/zpravy/causa-ricar-osm-let-bezmoci-a-postupne-likvidace-ii/
  • Může mi nějaký koblihový eurofanatik vysvětlit, jakou hodnotu ráčila tato dáma kdy vytvořit, že ji nyní z našich daní budeme odměňovat půl milionem měsíčně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit