-
Nyní je rok na podpoře jako nezaměstnaná s dávkami aspoň 60 000kč plus příspěvek na bydlení no a po roce se uvidí.
-
Karolinka Peak si zřejmě ještě málo nahrabala..... zřejmě ta udřená chudinka ( jako Nagyová )se potřebují ještě pár roků na tomto lidu hojit. *10* *12* *13*
-
Pomúže už jen Andropin, podávaný výhradně u zdi a v krátkých dávkách
-
Kdybych nebyl blb, byl bych bohatý a nemusel bych zde vypisovat pi..viny.
-
-
Já taky.
-
-
Jeeeje, pi.ka zase strasi! Ovsem zde je prani otcem myslenky. To by ji nekdo musel nejprve zvolit! *1* *1*
-
-
Tak tak. Byla zvolena jen jednou anonymně pod značkou VV, ale jakmile ji lidé poznali, co umí, nebude mít šanci. Kdo zrazuje a přelézá sem tam, nezískává oblibu. Byla na očích a lidé ví, co je zač. Neschová se za nějakou partaj !!!
-
-
Hlavně pozor na zkorumpovanost, vysvětlovanou individualismem.
-
to je pa paní,co 2 týdny před hlasováním o dúvěře vládě stále opakovala,že ji všichni v její straně podpoří a potom sama odešla????!!!!
-
Karolína Pindulíno táhni nadobro k čertu a už se nevracej. Přijdou jiní jako Bobo atd. a bude hůř.
-
Nevím, ale měla by svůj vstup do politiky při svém pobytu jako žena v domácnosti zvážit a zamyslet se nad svými kolotoči, které v politice předvedla pod heslem "od zdi ke zdi". *3*
-
-
Typicky ženské myšlení. Řídit svět od plotny je jejich doménou...
-
-
No když jí jde o blaho Pražanů že tam nemají to co tam má být tak at podniká. A zavede obchody s potravinami když jí to tam chybí.Ono se to bude těžko dělat od poslaneckého stolu tož tak .Ale at už politiku ted nechá stranou a at ukáže Pražanům že to jde.Já jdu dneska roznášet reklamy tak nemám čas se rozepsat více a volby ty mi jsou už ukradené musím se postarat sama o sebe a o svoji rodinu abychom vůbec přežili děláme od nevidím do vidím.
-
-
Aničko, kdo nevolí, pokaždé zvolí vítěze voleb.. tím, že nevolil PROTI NĚMU. K volbám je třeba jít a volit. Je to naše povinnost vůči dětem i vnoučatům. Přeji vám hezký den.
-