Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jako co si budeme, bylo to přeexponované. Ale ty lidi nikdo netáhl za ručičku do obchodu a nerval jim to do košíků. Kromě toho je to taky o určitém přístupu prodejců. My jsme si u nás na maloměstě v obchodě zajistili takové dodavatele, aby náš regálový systém s potravinami, o které byl větší zájem, byl pořád plný. Je poptávka, tak tomu přizpůsobíme nabídku. ;-) 

  • No, já vím, že spousta novinářu je docela dost v háji z toho, co se to všechno děje tady mezi náma tak to také nemají úplně jednoduché... Dále je taky složité to, že nevíme moc, z jakých zdrojů ty zprávy číst... Já třeba všechny novinky hledám na této stránce zde, které jsou dle mého relevantní, ale těžko říct, jak pro koho no.

  • dzixy

    Poprvé, kdy už v titulku se na Tiscali vyjevuje pravda😇😎

  • Nechcete si kupovat noviny lumpové, tak musejí novinářští kornouti vytahovat ty nejhorší předpovědi pro lidstvo. No musejí se nějak uživit........

  • !Role médií je v zásadě trojí: informovat, vzdělávat, bavit."

    .

    To bývávalo. Dnes je úlohou médií (kterou si sama přisvojila) manipulovat lidi, pokoušet se ovládat politiku, psát a říkat polopravdy, ovlivňovat vnímání lidí tak, že určité zprávy proběhnou jen jednou a krátce (pokud vůbec) a jiné se zase budou do úmoru opakovat, protože to jsou ty "správné" informace.

    Nenápadně podněcovat nenávist k menšinám, Židům, jinak sexuálně orientovaným a pak se jako překvapeně divit, že něco takového je a napsat o tom další článeki, který zase rozdmýchá nějakou nesnášenlivost nebo nenávist. Ale to není jen provlém v Česku. To je problém v celé EU, ale i v USA.


    Nevím co s tím, jen tuším, že po každém pokusu o usměrnění médií by začal řev o právo na svobodu slova a ve svém zájmu by média dokázala zmobilizovat nemálo užitečných blbců, kteří by se jich vyšli zastat do ulic

  • Češi jsou prý nevěřící národ. Ale jak se zdá, médiím věří tak bezvýhradně, že jsou z toho úplně na hlavu.

    Inu- kdo chce kam ...

  • ŽÁDNÉ KRÁMY VYPRODANÉ NEJSOU !

    je to akce zaplacená řetězci které dali těmhle písálkům pár desítek tisíc a ty se snaží dělat paniku aby lidi nakupovali.

    chodím do krámu běžně a všude je všeho dostatek a nikdo nic nekupuje ve velkém

    • U nás včera nebyla žádná mouka (malé Tesco) a z mrazáku zmizely všechny hranolky, pizzy apod.

      To jsem fakt viděl na vlastní oči. 

  • Nenažraným hokynářům moc nevynesl Valentýn, tak je i virus dobrý. 

    Možná už mnozí i pochopili, že milé Tiscali. cz je vlastně jen zadní dvoreček Hlídacího foxteriéra. 

  • Jasně že první housle ve štvanicích hrají takoví jakoženovináři.Bez vzdělání sebekontroly a reflexe.Ale obrovským sebevědomím Na Centrumu je takovým vyhlášeným válečným štváčem nějaký M.Fendrych.Bezvýznamný šmudla, který kdysi dělal tiskového mluvčího ministerstva vnitra.Ovše narostla křídla holoubkovi.Z obyčejného šmudly se stal náměstkem na ministerstvu.Brzy vyfičen pro nekompetentnost.Dnes se živí psaním štvavých komentářů.Až pan ministerský předseda odejde bude tady ten bez práce.Nic kloudného není schopen napsat.I tady na T. je jeden takový sebevědomý psavec.Ale stačí jeden křivý pohled na něj - a už tě mažou.

  • Nebýt hlídacího čokla, tiscáč sem nemá co dát!

    Nečtu!

    Až budu chtít půjdu rovnou tam!

    • Jo, to jdi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit