Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TYPICKY BOLŠEVICKÉ - Pan doktor Zdeněk Altner, který ČSSD zastupoval ve sporu o Lidový dům a pomohl jí toto sídlo „vyhrát“, se ve vleklém sporu domáhal 145 milionů korun, verdikt z roku 2004 mu přiznal 18,5 milionu. Proti tomu se obě strany odvolaly, 31. března 2016 Městský soud v Praze rozhodl v Altnerův prospěch.

    Se smluvní pokutou 0,3 % denně ale částka do dnešních dní "naběhla" na 337 milionů korun.

    Pro představu - je to o 23 milionů více, než na kolik má ČSSD nárok od státu na čtyřleté období 2013-2017 (peníze se odvíjejí od volebního zisku).

    ČSSD se do vyplacení peněz Altnerovi nechtělo. V dovolání, které Nejvyšší soud obdržel 11. dubna, rozporovala především oprávněnost a zákonnost smluvní pokuty.
    „Nesouhlasíme s rozhodnutím Městského soudu v Praze s odůvodněním, že je v rozporu s judikaturou Nejvyššího soudu,“ uvedl mediální zástupce strany a její advokátní kanceláře Jiří Chvojka.
    Následně 14. dubna strana uvedla, že peníze bude posílat Altnerovým věřitelům, kteří se přihlásí v Lidovém domě. Advokát reagoval žádostí, aby soud zablokoval sociální demokracii účty. To se mu ale nepovedlo
    Obecně platí, že procesním nástupcem zemřelého účastníka řízení jsou jeho dědici. Spor s ČSSD má podle Veselého pravděpodobně pokračovat, až skončí dědické řízení.
  • A kdy tedy ČSSD těch 332 Mega zaplatí? Už by dávno co by bankrotář, neměla existovat!
    Předlužená společnost nesmí vyvíjet žádnou činnost!
    Ostatně o úrok z prodlení 8 % ročně, tedy cca 25 Mega ročně, jí dluh narůstá, když neplatí.
    Po pro ..raných volbách nemá ani státní příspěvek!
    *2* *1* *16*
    • A kdože to tenkrát ČSSD předsedoval, když podvodně získala Lihový dům a nasekala dluhy? Nebyl to jistý Becherovič? *1* *2* *15*

      Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. *1* *2* *15*
      • Hele, Němeco za Národní socialisty platí dodnes. To jako ČSSD tím že to podepsal tehdejší předseda nenese odpovědnost? To němci taky mohli říct, hele "druzja", to Herr Hitler a my nic. Právní důsledky nese strana, jenže ta je plná smradlavejch sraček co nedodržuje zákony!! No taky jim to voliči zcela jasně ukázali. Teď už tu stranu jen nechat zaniknout!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit