Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izrael opět odmítl pokus Londýna,který ho chtěl přinutit k odsouzení Ruska a nepřátelským krokům vůči němu-jako odpověď na otravu v Salisbury. Noviny Haaretz oznámily,že oficiální reakcí izraelského ministerstva zahraničí na vyhoštění ruských diplomatů z USA a různých států Evropy bylo studené slovní spojení: Bez důkazů-„Bez komentáře." Jak uvádí tisk,probíhal velmi silný britský nátlak na vládu Izraele,aby se Jeruzalém připojil k západním obviněním proti Rusku.V důsledku toho Ministerstvo zahraničí Izraele vystoupilo s prohlášením,které odsuzuje otravu.Otravu člověka jako takovou,ale o Rusku nepadlo ani jediné slovo. Pozice Izraele v této otázce je jasná řekl Netanjahu. Mosad nemá žádné zjištění,které by byť jen naznačovalo ruskou účast v údajné otravě. To velmi zpochybňuje oficiální britskou verzi,o úrovni informovanosti a profesionalitě Mosadu se totiž nedá pochybovat. To že Mosad nepotvrdil britské fantazie,byla pro Brity studená sprcha.
    Obdobně se vyjádřila i Čína a Indie.
  • A naopak, my Rusko obviňujeme! I bez důkazů! Páč sme solidární se spojencama! I když to je partička lhářů. Podle hesla, "raději budeme lhát se spojenci, než mluvit pravdu s Putinem"! *16* *12* *16*
    • josef.servit.9
      Souhlasím jde o jasné odvedení pozornosti od zkaňhaného Brexitu. USA systematicky rozbíjí EÚ!
    • Nikdo nikoho neobviňuje, pouze konstatuje fakta - že rusák je podlý šmejd kterému není radno věřit ani pozdravení a pokud tvrdí že v tom nemá prsty tak naprosto přesně ví co spáchal.
      A mluvit s Kremelskýmn skřetem - to může jen stejná zrůdná bytost jako on - zeman a spol., když o pravdomluvnosti těchto dvou existencí nelze ani uvažovat.
      • Dyk to uvádím výše, raději lhát se spojenci...Sajmone! Můžeš vůbec žít s myšlenkou, až se Májová a Borisek budou muset Rusku omluvit za své lži? Bude to tak, i kdyby mlčeli! *14*
  • Jak dlouho o tom budou přiblblí novináři lhát,všichni víme, že vtom mají prsty Amrdolové
    • Nevím, kdo je Amrdól, ovšem pokud jsi to ty, tak ti věřím, že v tom máš prsty.
      Mě se líbí vyjádření ruského velvyslance, že se nikdy v Rusku ani v CCCP na ničem jako novičok nepracovalo, že je to všechno vyrobeno na západě, protože přece američani při rozpadu Sovětského Svazu získali všechny odborníky, kteří novičok uměli vyrábět.

      Myslím, že jeho excelence by klidně mohla vymýšlet fotbalové hlášky *15*
      • Amrdól je Amerikanos a ty Sajmone jsi blbec z Tischcali. Ty ovšem prsty můžeš mít akorát ve své smradlavé prdelli, poněvadž jsi imbecilní jelito.
  • Jenom tupci, stejně jako naši uražení politici, převrací skutečnost. Rusko pouze sdělilo, že daná látka se vyráběla a vyvíjela taky v jiných zemích, než v Rusku. To, že mezi těmi zeměmi byla zmíněna i Česká republika, ještě není totéž, že naši dovezli do VB látku a s ní tam otrávili někoho. Toto může napadnout jenom blbce. Bohužel dost našich politiků blbci jsou.
    Až budou jasné důkazy o pachatelích, pak se můžu vyjádřit. Ale aby nám VB či USA nutili mít názor přesně podle jejich gusta, to je snad příliš. A tragické na tom je, že mnoho našich lidí to považuje za normální. Ale přitom svobodné vyjádření prezidenta Zemana o špatných zprávách na ČT a o špatných článcích mnoha novinářů považují tito tupci za pošlapávání ústavy a hrozbu pro naši demokracii. To je opravdu divné. Tedy - alespoň mně to tak připadá.
    Jsem zvědavý, co budou všichni třeba kolem Stropnického a podobných zmetků říkat, až se ukáže, že to bylo ze strany VB jenom plácnutí do prázdna a i Jonson bude muset s pravdou ven.
    • No právě! Jenže oni jmenovali země, kde se taková látka teoreticky mohla připravit, např. v minimálním množství pro testy protilátek a identifikace ale nepoužitelném k nasazení. Podle všech našich odborníků se ale u nás ani toto neprovádělo, protože nebyl žádný náznak, že je proti ní potřeba vyrábět antidota. Rusové už seznam zemí rozšířili na 20. Proč asi Rusko vymýšlí spoustu variant? No aby zakrylo že v tom má prsty. To jen tupec nepochopí *1*
  • Tak jedna strana lže a když lže druhá strana je to špatně ! *11*
  • Novičok lze snadno vytvořit smícháním "politiků" z TOP09,STAN a Lidovců.Ti dovedou svým
    jednáním,dokonale otrávit celý národ.Už,aby ze Sněmovny vypadli,včera bylo pozdě.
  • Rusko svým chováním stále více dokazuje, že za tím pokusem o vraždu stojí ruské tajné služby. A jeho agenti zde na Tiscali v tom soudné lidi utvrzují.
    • a ty jsi čí agent?
  • ve světě pravda vyplouvá na povrch, nebude dlouho trvat a k Anglii se za tuto lež a tuto jejich vraždu všichni obrátí zády, špinavec olejíček na prdelky Johnson bude muset odstoupit, jenom naši dvojpravdoláskaři budou Rusko pořád obviňovat bez důkazů
    • Pro anglány je největší průser, že Rusko svolalo mimořádné zasedání Organizace pro zákaz chemických zbraní OPCW v Haagu, což je Organizace pro zákaz chemických zbraní. Tahle organizace má podle mezinárodních dohod nejvyšší pravomoci a smí vstoupit a zkontrolovat jakoukoliv chemickou laboratoř na světě a požadovat po provozovateli laboratoře plnou spolupráci

      . Pokud Britové mají špatné svědomí a něco skrývají (a oni opravdu skrývají až to bije do očí), už se z toho nevykroutí. Proto taky tolik vyvádějí, že si to zasedání Rusko dovolilo vůbec svolávat.
    • Agent ruské FSB-KGB jura nechápe, že svými kecy dělá svým chlebodárcům (vodkodárcům?) medvědí službu. Angličanům by stačilo toho ruského agenta zatknout a postavit před soud. A bylo by to snadné a legální. Naopak trávení svých agentů různými jedy v cizích zemích, to je ruskou specialitou.
      • Angličanům by, příteli, stačilo svého agenta, kterého před lety získali z Ruska výměnou za odhaleného ruského špiona, zatknout a postavit před soud.

        Rusové nápadně likvidovali přeběhlíka, kterého předtím odsoudili a uvěznili, byl tedy prozrazený a od okamžiku odhalení již nemohl, jsa v Bitánii, žádné informace vynést.

        To skutečně nemůže chápat ani agent ruské FSB-KGB, která nexistuje.

        Kromě toho si dovolím připomenout jednu skutečnost: Velká Británie vystoupila z EU, čímž se podle zdejších komentátorů vrhla do Putinovy náruče. Zdá se, že zdejší svazáci mají porouchané mechanismy úsudku.
        • Přesně tak, použitím novičoku a před tím polonia, je jasným signálem všem ruským agentům kteří by uvažovali že přejdou na druhou stranu a taky tajným službám protistrany "my se nezastavíme před ničím!"
          Použití těchhle exotických a nedostupných látek je jasným podpisem, ale přesto těžko dokazatelným (právně). Navíc Rusko má jistotu, že taková věc nezapadne a bude se propírat dlouho v médiích, takže každému, komu je zpráva určena, se vryje nesmazatelně do šedé kůry mozkové A o to jde!
          Další věc je i to, že Rusko "nezapomíná a neodpouští". Za války popravovali i ty vojáky, kteří se hrdinně prostříleli z německého zajetí.
      • důkaz ?
        • Zrovna tobě ho budou britské tajné služby předávat k posouzení ... *15* *15* *15*
  • Když bude třeba klidně nás zaprodá jako kdysi Anglie s Francií. Nezbývá než spoléhat sami na sebe. Na druhé straně zatím nás USA nezradily. Naopak nám vydali špinavého vraha 4 lidí od Brna. No a darebák to neunesl a natáhl ve vězení ráfy. Marné všude se spoří.
    • usa byly u podpisu jalty a na obsazení čssr pěti armád vš nijak nereagovali tak že kecáš
  • Rusko svým chováním a neustálým rozmazáváním a obviňováním kde koho dokazuje, že je to jeho dílo.
    • USA a ostatní naši "spojenci" svým chováním a neustálým rozmazáváním a obviňováním kde koho dokazují, že to může být i jejich dílo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit