Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rath-ostuda ČESKÉ REPUBLIKY

    Vážený pan Rath by se dle ne jen mínění mého, ale dle mínění tisíců lidí , kteří vyjadřují svoje rozhořčení s tímto individuem, klidit ze scény nás všech občanů ČR. Je to nejen ostuda národa, hnusný člověk povahově i fyzicky, ale svým charakterem za vše co už tomuto státu způsobil, lži a krádeže , kterých se dopustil " 7000 000kč v krabici a další miliony pod podlahou doma, další na účtech ..atd..je nám z vás na zvracení pane rath..rath s malým "r" protože za víc nestojíte.

    Je obrovskou ostudou , že se vůbec dál veřejně publikujete a snažíte se znovu dostat do podvědomí lidí nějakou pseudo-kandidaturou .Jste ostudou vaší rodiny, vašich dětí a toho národa..odstěhujte se někam kde vás nikdo nezná a zkuste nový život třeba "Tadžikistan" můžete tam manipulovat zakázky na přepravu ovcí a přestaňte dělat ostudu této zemi !!!

  • Co naznačuje Rathův soud?Bezubost našich právních norem,potentočkované soudce,prohnilý systém ve kterém si darebák může dělat co si zamane a slušného člověka zlikvidují za pár minut.V opravdových demokraciích už by dáááávno bručel a zavřeli by jemu a jiným podobným lumpům tu prolhanou držku.Mrzí mně,že soudy nemají tu moc reprezentovat i smrt,v naší zemi by byli všichni nesmrtelní.
  • se snaží nassrat co nejvíce lidí. Už to má ušito. Dobře ví, že v kriminále po něm ani pes neštěkne. S gangsterskou drzostí se snaží zapřít krabici peněz se kterou byl přichycen. Je absolutním vítězem ankety "O největšího špinavce roku". Pokud si tento šejdíř ještě drze zažádal o poslanecké náhrady v době kdy bzučel na vazbě, tak je to opravdu hnůj všech hnojů.Drzost? UBOHÁ ZBABĚLOST ZLODĚJÍČKA A PŘIKRÁDAČE PENÍZKŮ TĚCH DRUHÝCH. Jejda to budou počurané dveře na ordinaci v Jesenici, kde ordinuje.
  • Soud nebere v potaz, že se v prodejně obuvi Baťa spletli a tržbu omylem vložili do krabice od bot.
  • soudci a rath nám vyloženě močí na hlavu.
    nic jako důkazy pro ně nic neznamená.
    plně chápu že zkušení kriminalisté odchází od Policie protože nehodlají už plýtvat roky svého života na kauzy které nemají žádné odsouzené

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit