Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na krajském soudě dle všeho teda sedí pitomci a vrchní soud je bůh.Už mně ta prohnilá zkorumpovaná justice v rouše vrchního soudu opravdu se....re.Bude třeba vyjít do ulic.Soudci a politici už se začínají chovat opravdu nekontrolovatelně a vymykají se všem morálním a právním normám.Zaznamenal jsem už více kontroverzních rozhodnutí vrchního soudu,zrušit tuto politickou úplatnou instituci,která jde na ruku určitým zájmovým skupinám.Chcete mi snad říci že na Krajských soudech sedí diletanti?Lidé bude potřeba asi zase vyrazit do ulic,na ten justiční hnus už se nedá dívat.
  • Velké rodné,širé, solární lány. Pro milovníky přírody nezapomenutelná "panoramata"
    A jak to sype solárnímu barónovi rotmistru Topolánkovi?
    • At chcípne ten valašský debiil.
  • Je to sice dobrý krok, který vítám. Budu ale čekat s tou radostí do té doby, kdy vypadne ze soudu rozhodnutí o potrestání viníků doopravdy. Tedy, kromě pobytu ve vězení uhrazení nějaké velké sumy peněz, které už dávno načerpali nelegálně.
    Tomu ale nevěřím protože soudům nevěřím
  • Olomoucký vrchní soud konečně pochopil,že žaloba byla zástupná za to,jak jste se postavila fotovoltaické mafii.Hluboce se před Vaší odvahou skláním a je mi líto,že jste bývalou předsedkyní ERÚ a ne současnou.Snad to ti nahoře pochopí a do funkce vrátí.
  • Mně jenom překvapila ta délka soudní spravedlnosti.P. A .Vitásková se dočkala satisfakce po dlouhé době a sama tím poznala,jak těžký boj čeká v naší republice "opovážlivé lidi" se solární smetánkou.Ale jinak-bravó soudy,bravó p.Vitásková.
  • Hmmm, jen nikomu není divné, že licenci dostali na Silvestra,v podstatě po pracovní době...
  • Florián byl děsný lampasák v době totality v Litoměřicích bratři Floriani Kozelek a Jedinák postrach obyčejnch vojínů .tak jejich geny dětí se nevypařili ani po Sametu .Vitásek byl jaksi komunista v seialu čssr tak přece soudruzi ajejich potomci si delali i solární elektrárny jen oni straníci stran politických s vilivi v Praze .
    KDo má miliony chce ještě víc urodná Haná nám nic za stetek na Hané zničený KOmanči nedali ani otci za jeho života nezrenovali KOmanči statek v Lipince ,ak si to privatizoval jaksi pantáta z OKresní zemedelské správy KOmančů Olomouce .
    Takže KOman či dělají jen mohutnejší platy soudnictví soudců advokacie a těch jejich pikolíků dementů co zatýkají lidi a tahají je v okovech zanic
    • Pane,tuším na co jste si chtěl postěžovat.Musíte ale text učesat,jinak je nepochopitelný.Na Hells Angela nedejte,Vaše čeština ho tahá za uši.
    • Hele a takhle píšeš (pořád), protože jsi pořád ožralej, nebo protože máš IQ70 ??? *2* *2* *2*
      • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit