Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč vláda zamítla návrh zákona Úsvitu na trestní odpovědnost politiků na špatné rozhodnutí?Promopro,cassa,padáky atd.
  • Nebylo zatím jednoho ministra školství, který by svými reformami neprznili naše školství, a to nejenom základní a střední, ale také vysoké. Ještě že vysoké školy mají dost významných osobností, které zatím dosti úspěšně bojují s občas chorými nápady jednotlivých ministrů. Podobně na tom je bohužel i Chládek. Ke chvále mu slouží pouze to, že chce předražené maturity zlevnit. Jinak ostatní je pouze jeho snaha nechat po sobě nějaký pomník. Jak se ukazuje, opět pomník neschopnosti.
  • A co na to daňoví poplatníci ...?
  • Stat Ne ,ale urcite osoby ktere podepsaly formulara prosutrovaly 82 milionu,pod kazdym
    prijmen a vydajem musi byt konkretni osoba/y.Nebo se mylim?Trochu jina misa;politici
    jsou zklamani ,ze dostanou /za nic nedelani /pridano 500kc,no hlavne ,ze duchodcum
    ustredili s velkou Pompou od 10 do 45kc,almuznu zvanou plat za praci od pristiho roku o 500kc.Misto ,aby politukum ubrali,tak jim jeste pridaji.
  • Ne stát ale bývalá Nečasová vláda,ta na co sahla to zmrvila,ale podvody a zlodějny jim jen kvetly stejně jako kauza odvolání bývalého ředitele USTR a před tím policejního presidenta Lessyho.USTR je vysavač státních peněz a nevím nač vůbec je,ale budiž,ředitel byl neoprávněně podvodem odvolán a zajímalo by mě,kdy se konečně viníci těchto kauz a podvodů budou zodpovídát za ta zla co se zde natropila a ne USTR řešit totalitní režím,zlodějny Nečasových podvodníků by měli řešit.ty jsou aktualní.
    • Vážený Eduarde. Jak můžete něco takového napsat? Přece každý ví, že ty největší zlodějny nejsou žádné zlodějny. To jsou politická rozhodnutí, na která mají právo.
  • Školství je již 25 let jen organizovaný B O R D E L a ještě asi dlouho bude.
  • Stát vyhodil?! Já jsem přesvědčen, že konkrétní zaměstnanci státu, kteří toto vymysleli a protlačili. Jejich podpisy pod zdůvodněním jistě existují. Ale v Kocourkově je neschopným politikům a jejich podřízeným úředníčkům vše dovoleno, zdroje jsou. Jak ještě dlouho? Jak ještě dlouho budete podporovat tento prokazatelně nefunkční systém?! *12* *16* *12*
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné odporně páchnoucích a toxických ropných lagun, si myslíme, že už samotný název článku je omluva současného zlodějského režimu. Vždyť i děti v MŠ ví, že ty peníze nikdo nevyhodil z okna (mimochodem, kdyby to udělali, tak by to asi sesbírali bezdomovci a pomohlo by jim to k "restartu" do života anebo k nákupu lihovin z čehož by se větší část zase vrátila státu v podobě spotřební daně...). Ty prachy skončily v bezedných kapsách Rittigů, Janoušků a dalších desetitisíců podnikavců, kteří se nám tady před 25 lety vyrojili jako sarančata. Soukromé vlastnictví výrobních prostředku je samo o sobě ideální podhoubí pro korupci a tunelování. Pokud by totiž vše obstarávaly státní subjekty, tak není nejmenší důvod korumpovat a tunelovat. Můžete mě za to třeba ukamenovat, ale je to tak (jednoduchý příklad: kdo a koho by korumpoval v případě, že by zateplení domů v městě xyz prováděl pouze Okresní stavební podnik anebo cyklostezku by zhotovil Okresní podnik služeb. Bylo by to předem známo a tak nemohu přijít na to, kdo by koho podplácel a hlavně proč? Samozřejmě i nákupy materiálu by se dělaly u státních podniků).
    Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že
  • Maturyta je na nic a mi komunisti ju nemáme protože na budování komunizmu je potřeba lopata krumpáč a šibenica! Škoda peněs za maturyty! Čest!
    • Náhodou - člen KSČM je výborná parodie, Jaroslav Hašek by zajásal... *1*
    • Mluv za sebe Tecko ,zvlastni skola na maturu NESTACI,vime?
  • Na co naši "školáci" šáhnou to jde do háje. Měli by se poučit ze školství první republiky a né pořád vymýšlet nové a nové kraviny. Děti se nic nenaučí, z toho důvodu se snižuje náročnost zkoušení. Z vlastní zkušenosti vám, že žáci III. ročníku střední školy neuměli založit spisy dle abecedy. Ale každý z nich chce jít na vysokou....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit