Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Že třetina senátorů - odložených politiků pro stáří, apatii, neakčnost, a pro svatý klid ve svých stranách, chce přijmout těch 50 "sirotků",  je velmi dobrý počin. Více než polovina sirotků již má svůj domov v domácnostech senátorů. Ti se o ně postarají, protože mají z čeho. Pokud tomu ale takto není, jsou špatnými senátory, protože bez souhlasu svých voličů, i dalších občanů, chtějí vycucávat státní rozpočet na jiné, než vlastní občany. Stát vydává na akce proti nelegální migraci obrovské částky, proto nevidím důvod, proč přijímat kohokoliv navíc. Pokud to chtějí udělat senátoři - ta třetina, jistě jim v tom žádný úřad nebude bránit. Co komu do toho, koho budou mít senátoři pod svou střechou?? Ale koho budeme mít pod společnou střechou, tak to je věci nás všech.

  • Jinak - chování senátorů mě stále více utvrzuje, že  zrušení senátu je více než nutné...

    • O to také ÁNOákům a jim podobným také jde. Když se chce řídit stát jako podnik, tak senát překáží.

  • KIMCID

    jo je před volbama

    • Tak tak...

      No tak ať si ta třetina senátu ty údajné sirotky rozebere...


      To by mě zajímalo, jak by se pak tvářili, až by za "sirotky" přijely rozvětvené rodiny...

  • Ti "sirotci" tu mají sloužit jako "KOTVA" (مرساة) - což je v uprchlické hantýrce velmi výstižné označení úlohy těchto osob - a najednou se "najde" zbytek rodiny

    a podle pravidla slučování rodin se ona pěstounská rodina může dočkat žádostí o "přijetí" dalšího - při velikosti rodin v Syrii těžko odhadnutelného - počtu "členů rodiny"! 

    Nehledě k tomu, že ti "sirotci" udávají věk 14-17 let. Kdo s uprchlíky pracoval, ví, jak se liší udávaný věk "nezletilých" uprchlíků od věku skutečného, zjistitelného vyšetřením kostního věku - korelátu hladiny hormonů, i růstového, u jedinců s neukončeným lineárním růstem kostry a je přesným ukazatelem jejich skutečného biologického věku.

    Už teď máme v této zemi 80 (slovy "osmdesát") OBYVATEL SYRIE, ŽÁDAJÍCÍCH O AZYL v ČR - tedy 33% více, než těch 50, které plánuje pro nás mamma Merkel a spol.! 

    A lehce zjistíme na stránkách OAMP MV ČR (odboru azylové a migrační politiky ministerstva vnitra České republiky), že z řad státních příslušníků Sýrie bylo podáno jen v červenci 2018 - 6 (šest) žádostí o udělení azylu (jedna i opakovaně). O azyl v ČR žádaly z toho počtu o azyl 3 syrské ženy, zastupující i další 2 nezletilé osoby. Celkem MV ČR za měsíc červenec 2018 evidovalo 150 žádostí o azyl, nejvíce z Ukrajiny a Gruzie.

    Situace v agendě je obdobná, jako v předchozích měsících i letech.

    • lidičky,postavme si koncentráček,pěkný,čistý,radost pohledět!

  • Hoši v senátu děkujeme. Před volbami zejména.Vyprofiloval se nám tady "klub špinavců". Ale těch pravých. Špinavci od kosti. Sami se nikdy s tou bandou nedostanou do kontaktu. Vždycky budou daleko od konfliktů a střetů. Jo až někoho z  rodiny takové poslanecké chátry pošimrá mohamedán kudlou, to budou termiti jinak zpívat. To bude názorový veletoč. Dobře že o té zákeřné smečce darebáků víme. Hlavně pojďte před volbama mezi lidi. Parlamentní hrdinové!

  • Zrušte senát a ušetřené peníze dejte na české Klokánky.

  • Doufám, že tito senátoři, kteří se jasně lidsky vymezili proti zatvrzelému postoji A. Babiše nepřijmout do ČR padesátku dětských syrských sirotků, na celé čáře zvítězí. Vždyť naší republice ten slovenský mamlas dělá jen ostudu. Ono nestačí, že je ve střetu zájmů, že je trestně stíhán, on naši Českou republiku v podstatě hanobí a znesvěcuje, když celému světu náš národ představuje jako nehumánní a nelidský, který nemá pochopení pro utrpení druhých. To jsme to dopracovali po r. 1989 mít takovou ostudnou figuru za premiéra.

    • dzixy
      Já si myslím zase, že větší ostudou národa jsi Ty sám  a Tobě podobní. Jste hyeny na společném, protože byste jenom vycucávali to, co není vaše, ale společné. Jsi zřejmě slepec, hluchý a zdá se, že i mdlého rozumu, když píšeš o lidskosti, spíše o její ztrátě, a vůbec nevíš, kolik nás již stojí právě ta lidskost ve vztahu k jiným migrantům a vlastním cikánům. Probuď se a omluv se národu za to, že všechny obviňuješ z nelidskosti.
    • Pane "zacht" , pokud máte touhu po islámských dětech přestěhujte se do Turecka a tam si je můžete vyzvednout z utečeneckého lágru a žít tam s nimi. Neotravujte ostatní lidi hovadinami . 

    • zachte!  jseš havloid a zhulenej sluníčkář nebo jen pitomec?Ten slovenský mamlas dělá to,co si přeje český národ a ty to budeš dělat taky! jinak se dostaneš do střetu zájmů s vlastním národem a pak budou tvé děti sirotky,neb nikdo nebude mít pochopení k nehumánním a nelidským věcem,které tě potkají.To jsme to dopracovali po r- 1989 mít takové ostudné figury místo občanů.

      • A podle čeho jste přišel na to že si něco "přeje český národ".

        Český národ pokud použiji váš žvást si přeje především to aby takový čobolácký koktavý megazlodějský komoušský konfidentský gauner táhl odkud přišel a dál neopruzoval v jemu cizí zemi.

        Když sebou vezme i tu hradní zrůdnou roztékající se rusoficku bude jen dobře.

        Je-li tady někdo zhulenej pak jsou to ti kteří za gulášek s koblihou toho zm..dského podvodnického -pííííp-  jsou dokonce schopni považovat ho za "premiéra". 

        Ááááááno ať je klidně premiérem - chodbovým kápem na Mírově nebo ve Valdicích.

        • dzixy
          Probůh, a kde jsi vzal právo Ty vzít do své nevymáchané puse slovo "národ"?? Výsledky voleb přece jasně ukázaly koho a co národ chce. Většina, a to naschvál takovým, jako jsi Ty.
        • Hele Josef.Novak-já s tebou naprosto souhlasím,i mně je z kobliháře na blití.Jenže zrovna v kauze těch sirotků se strefil a jedná správně .Kupodivu.

          Taky souhlasím s Vanhornem,ale ten ožralec je tam proto,že protikandidát se nedal volit.(Komunista,špicl,titulník)


      • vanhorne

        "To jsme to dopracovali po r- 1989 mít takové ostudné figury místo občanů.

        Dopracovali k jedne opile figurce a ke druhe,trestne stihane. Neco takoveho se hned tak nepodari. Stastny to narod.

    • 12 až 17 let a samí kluci? 

      To mají být dětští sirotci?



  • ta třetina senátu dostala zaplaceno od soroše, neomarxistů, od skupiny Bilderberg

    • skupina Bilderberg jsou židovští miliardáři.Od nás je tam Schwarzenberg.Ten Neomarxismus oni používají jako nástroj,sami myslí jen každý sám na sebe.Ten Séréš -už jen vzhledem k věku se jedná o skupinu,která se za tím jménem skrývá a i kdyby měl peněz jak Bill Gates,nemohl by si dovolit rozhazovat je desítky let v prodělečných projektech,prostě za tím jménem se skrývá organizace židovského kapitálu.

      (normální Židi z toho samozřejmě mají leda ho.no ) 

      daleko nejhorší je,že tato skupina Židů plánuje genocidu,vyvraždění milionů a miliard lidí ,říkají tomu eugenika a dělali to dávno před fašismem a ještě dlouho po něm a plánují to dělat dál.

      /zdroj: kniha Co nesmíme vědět/

      • To je vaš názor a co jste udělal vy pro to ,aby jsme byli chápáni jako civilizovaná zem.Názory ubožáků typu Ovčáček,Okamura a jiní kremelští poskoci jsou výsledkem nízkosti českého voliče.



        • Co jsem já udělal abychom byli chápáni jako civilizovaná zem? Nekradu a nelžu a věřím,že i Vy děláte to samé.Nebo děláte ještě něco?Pokud bych já dělal ještě něco,pak bych k tomu použil ledek,síru a dřevěné uhlí..

          • dzixy
            Tvá víra v pravdolaskaře,  eurohujery a částečné pomatence je podivuhodná i překvapivá.
            • Jestli je řeč o mně,tak pomatence nevím koho myslíš,ale jak jsi přišel na pravdoláskaře a eurohujery?Těm přeju jen lynč a oprátku na kandelábru a tak věřím,že na to dojde než utečou.

              K věci: " Šojdrová mluví o soucitu a nutnosti pomoci. Sociálními sítěmi se nyní začalo šířit tři roky staré video o synovi europoslankyně (Jan Šojdr), který provozoval lichvářské aktivity a připravoval lidi o majetky."

  • Na naše postižené děti se sbírají víčka, neosvojených dětí máme myslím též dost( i stejné barvy pleti jako afričani). Všichni, kdo prosazují příjem migrantů a sirotků, tak každému do rodiny přidělit a sepsat smlouvu na dvacet let. Žádná sociálka, neziskovka, podpora pouze z vlastních zdrojů bez možnosti se z tohoto závazku vyvléct. Hned se ukáže, kdo je ryzí charakter a kdo prase sledující něčí zájmy !!!! 

  • TheGGG

    nejen že ti paraziti v senátu jsou absolutně zbyteční, nepotřební a kdyby je dnes rozpustili, tak nepoznáme rozdíl... ale místo aby měli tu slušnost a drželi ústa a jen tiše vyžírali stát, budou navíc ještě škodit a sabotovat ČR.... 

    • v podstatě je to český národ versus senát.

      česká demokracie je od slov demos=lid,kratos=vláda a hebrejského yjé=ukrývati.

      Takže ukrytá banda boháčů vnucuje své zlovolné fantazie lidem,ze kterých má jen legraci.A k tomu je tu náš senát-parazitická chamraď kterou spojuje nestoudná hamyždnost.

      Já nevím,ale cítím,že ono se to už dostává do stavu,kdy se slovy nic nepořídí a je třeba nějak fyzicky jednat.

      • dzixy
        Znáš to správné slovácké?? "HOST DO DOMU, ČAGAN DO RUKY"😇😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit