Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Ta cenová mapa se bohužel dnes už poměrně dost změnila. Přesto si ale myslím, že investice do nemovitostí se vyplatí nejvíce. A nemusí se jednat o ryze investiční byt. Kupte si něco pro sebe, když vám je 25 nebo 30 a po 30. narozeninách si začněte stavět vlastní rodinný dům. Uvidíte, že tu investici do bytu, který pak třeba pronajímáte, jako když najdete.

  • Můžete mi někdo prosím poradit, jestli se vyplatí prodávat bez realitní kanceláře nebo raději s? Jakou máte zkušenost? Potřebujeme nějak výhodně prodat dům v Brně. 

    • Jestli s tím nemáte žádnou zkušenost, tak bych to teda asi nedoporučovala, protože sama moc dobře vím kolik s tím měla realitní kancelář starostí, když prodávala nám dům v Brně, ono se to musí celé ohlídat a nic nezanedbat. Já měla štěstí na výběr realitní kanceláře, která dokázala dům prodat rychle. 

      • Která realitní kancelář v Brně vám to teda řešila prosím? Na kterou bych se mohla obrátit? 

        • Mám dobrou zkušenost s realitní kanceláří https://www.vysnenydum.cz/realitni-kancelar Doporučuji se jim ozvat, dokáží vám to prodat rychle a výhodně. Můžete si dát schůzku, kde zjistíte možnosti prodeje a vlastně i nějakou reálnou odhadní cenu. 

  • Mě se podařilo v Ústí nad Labem koupit byt z exekuční dražby. Sice to byl byt asi po feťácích a byl plný odpadků a bůh ví čeho, ale koupila jsem ho za dobrou cenu. Pak jsem pozvala firmu https://vyklizeniusti.cz/ , ta byt kompletně vyklidila, ten jsem pak kompletně zrekonstruovala a mám krásný byt

  • ninuska748

    Osobně bych se v současné situaci držela nákupu investičních bytů v centrech měst a obecně bych kupoval dražší byty. Průzkumy a analýzy říkají, že levné byty na periferiích půjdou dolů. Na druhou stranu, bavíme-li se o nákupu na pronájem, tak je ta situace, kdo by to byl řekl, přesně opačná. :) Tedy o byty k pronájmu bude velký zájem a nájmy půjdou nahoru. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit