Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde soudruzi z ČSSD udělali chybu? Jejich daně pomůžou víc bohatším než chudým...
    To je zajímavé. Pak ale nechápu, proč všechny ony opoziční strany a poslanci křiří, jak budou okradeni všichni oni manageři, lékaři a t.d. když tu tvrdíte něco jiného....
    A nakonec - proč všichni křičí. Ať to ukáže budoucnost. Zkusme tzo a za rok či 3 můžeme hodnotit.
    • Okradeni budou ti, co berou nad 50.000.- Proto opozice křičí.
      Ti co berou ca 40.000,- vydělají nejvíc a ti co berou 12.000 dostanou almužnu 2 stovky.
      Tož tak.*16* *16*
  • Kde?
    Sralbotka se ve škole nenaučil matematiku, a proto se dal na politiku.
    Tam stačí jenom kecat, kecat, kecat, kecat......,....
    A troubové mu to žerou *2* *2* *1* *16*
  • Sobotka je jak všichni rozumní lidé vědí takový český Andersen,těm jeho lžím a pohádkám už snad věří jen on sám.Ten člověk už mi nestojí ani za slinu.
  • Copak politici někdy myslí na blaho voličů?!

    Ten palec na fotce je hodně nechutný....
  • Pak ovšem nechápu proč ODS a TOP09 řvou proti změně zdanění když jejich chráněnci, lidé s vysokými příjmy, na tom budou lépe?
  • Defenestrace, soudy, kandelábry od sněmovny na hrad. Konfiskace, doživotní vazby v uhelných dolech, vyhoštění bez majetku.
    Volit pouze nové nikdy v parlamentu neúčinkující strany. Žádné zachování kontinuity. Zmatek v nejvyšších kruzích. Na vesnici a v ulicích se to nepozná, my chodíme pracovat. My se bez nich obejdeme několik měsíců.
    Kdyby Karel IV vydával tolik právních norem, jako tahle sebranka, nemysl demokracie, tak by nikdy nemohl postavit universitu ani ten most přes Vltavu.
    Je jich tam několik stovek a nic jiného nedělají, než stále mění nějaké normy a jedinec aby to pobral.
    Hole do rukou a řezat a mlátit dokud neskonční ve Vltavě
  • Andrej Babiš-hospodské ,zlodějské špíny se zbavíš. Jen houšt, tolik zlodějských provozovatelů hospod jako je v Čechách není nikde na světě.To si nedovolí ani v Bangladéši servírovat ty odpadky a hnoje co tady v Čechách.Chlast pajcovanej,přelívanej do značkových láhví,limonády ředěný vodou,jídla z odpadků nakoupených po lídlech,penny...a to se dělo celých minulých 28 let.Dobře jim tak nenažraným,zlodějským hoovadům.
    • Hospody si EET vykompenzovaly zdražením o 20 %- A ty to troubo zaplatíš ze svého, kdy\ž tam půjdeš! *2* *2* *1*
  • Ono je to jedno jestli levice nebo pravice - výsledek našich politiků je občan někde uprostřed - někde mezi půlkami *1*
  • Dańová pásma progresívního zdanění byla rozprostřena do diskuze.Nechť uvažují lidé,kteří tomu rozumí a přitom vědí,jak by tomu mělo být.A také ať neoperují jenom lékaři,nebo jinými ,prestižními profesemi.Do progrese negativně padnou i poslanci a senátoři,různí daňoví poradci a manažeři s příliš vysokými platy,taktéž sportovci,nemající statut živnostníka,nýbrž zaměstnance.A progrese by měla působit i v bankovním sektoru,taktéž v korporátních podnicích.tak,jak je to v podstatě ve vyspělých,západních zemích.Toto jednou musí v rozumné ekonomice přijít.Jinak řečeno,sen o vyrovnání životní úrovně obyvatelstva-ve srovnání se Západem jako celku-,bude utopií.
  • Ona tady je nějaká levice a pravice, nebo dokonce "střed"? Zatím vidím bandu vyžírků, kteří se chtějí "napakovat" na naší peněžence, předstírajíce, že její obsah pro nás zachraňují! Takoví vyčůraní hajzlíci, co se jinak nedovedou uživit . . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit