Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mel pana Havla rad, nicmene musim uznat, ze ta manie kolem, kdy se vsichni politici a jina verbez predhaneli kdo rekne neco lepsiho, na adresu zesnuleho ex-prezidenta pripadne navrhne prejmenovat svatek, ulici, letiste apod. me opravdu taky lezla a leze na nervy.
    Zvlast me zarazilo chovani nasich medii, ktere mi spis pripominalo chatovani blbek z facebooku, kdyz nas kazdych 5 minut informovali, kdo polozil kvetinu, komu ukapla slza, ze rakev uz jede, Dasa je smutna, Borek Sipek vykouzlil sklenenyho soba...
  • U nás se vždy blblo,blbne a patrě ještě dlouho blbnout bude.Každý,který má do zadku díru se chce hlavně zviditelnit a naši slabomyslní pohlaváři se předhánějí,kdo bude nejlepší. *1*
  • ... hlavně hodně přejmenování, ať mohou další generace přejmenovávat *1*
  • takovými volovinami bych se vůbec nezabýval.Jsou důležitější věci pro život,ale to ukáže až rok 2012.Tak že,počkejme s nějakými nesmyslnými přejmenováními ulic ,náměstí ap. *1*
    • jj ,taky si myslím že na vše je dostatek času.klidně rok ,dva přece se svět nezboří.
  • Rozporcované a stovkami miliard dotované letiště je vhodné jako žářivý příklad vlády pravdoláskařů.Ale je to jen malé ocenění,proto navrhuji všem signatářům aby si zakoupili sochu velkého václava na zahradu a několik menších mluvících s nahrávkou celého věhlasného díla s nepřetržitou produkcí do každé místnosti.
  • a Cirkus Havel pokračuje...
  • Mě teda to co se dělo minulý týden, připomínalo pompézní pohřby mafiánů v třicátých letech minulého století v USA.
    • Omyl, to byla aktuální variace na téma: zemřel báťuška Stalin!! I když, jak si vzpomínám, tak za toho truchlilo (a mysleli to vážně) mnohem víc lidí - jeho tanky sem přivezly svobodu, Havlovy spřaženci zemi rozprodali, či spíše rozdali!
  • Vany vzedmuté, hlavy nejspíš vyholené, dýchání rektálními otvůrky, potvůrky jedny, jazyk coby peristaltikum. I tak dýše svobodný "národ".
    • A v čem jsem člověče svobodný?Že mohu beztrestně krizovat komunisty?To je tedy svobůdka!Hele,když už mu fandíte,tak si přečtěte alespoň co psal on a jeho kámoši!Kupř.Kohout-román Konec velkých prázdnin...Cituji:Tady u nás v Rakousku,když nemáš peníze,tak jsi míň svobodnější než-li v komunistickém Československu!!!A jesli jste někteří líní číst,tak to skoukněte,bylo to zfilmováno!Víme? *16*
      • Milý pavouku, jsi zjevně mladoch, což není výtka, spíš bychom ti, my starší. měli závidět, že máš máš život před sebou. Mě se to už blíží, kdy budu před Nejvyšší Spravedlností vysvětlovat své činy.
        Já jsem svobodný, protože mohu dělat co chci, pokud tím nezasazuji do práva jiného, svobodně se pohybovat a cestovat i odstěhovat se za hranice, mám svobodný přístup k informacím, mohu svobodně vyjadřovat své názory, mohu pracovat a svobodně prodávat výsledky své práce nebo naopak lenošit a "užívat" si života, nikdo mi neorganizuje život jak malému klukovi. Takže jsem spokojený. Jen být trochu mladší, abych mohl realizovat všechny své plány.
        Záleží na tom, co si Kohout představoval pod pojmem "svoboda". Samozřejmě když máš málo peněz, tak si můžeš dopřát jenom to na co máš. Ale to nemá se svobodou nic společného. Naopak svoboda spočívá v tom, že si ty peníze můžeš vydělat a ušetřit.
        Takže milý pavouku, hodně much, ať se máš dobře. *1*
        • Vážený Petře!Zjevně mě bude za měsíc šestačtyřicet,to jen tak na okraj-ale o té svobodě.Každý režim,kapitalistický nevyjímaje ,má svou cenzuru.A jeden výlet do politiky ještě nezaškodí.Pro toho kdo třeba nechce slyšet realitu.W.Churchiil kdysi řekl,že kdyby Britské Království odvolalo všechny nespravedlivé věci co kdy podepsalo a učinilo,tak by se rozpadla samotná jeho podstata..To jistě uznáš vážený Petře,že není o svobodě.Dále 470000 nezaměstnaných v ČR jsou podle tebe svobodní flákači????Tento způsob devastuje lidi právě proto,že o všem rozhodují prachy.Jediná svoboda je asi v tom,že třeba mnozí mohou svobodně umřít-třeba,že???A ten román si přečti.Je poučný!Ahoj
        • Jak můžete mluvit o svobodě ve státě,kde nefunguje Policie,státní zastupitelství a soudy? To se nazývá anarchie či vláda špinavých peněz!!! Ano mohu svobodně odjet jinam,ale bavíme se o odkazu V.Havla a našeho státu a ten je tragický-ekonomický,morální rozklad,a tak mi hlava vůbec nebere v čem ta oslava. A to úplně vynechávám soukromý život!!!
      • Víme *3*....a známe.....ale to je stará vesta....
        • A v mnohém poučná,aby se pochopil třeba dnešek!!!
    • přesně!
  • zapnu Tv..Havel
    zapnu rádio....Havel
    povídam si o....Havlovi
    otevřu noviny.... Havel
    já už se jenom bojím otevřít dveře *7* *2* *15* *15*
    vohraný ale výstižný
    • Bojím se otevřít i konzervu.
      • jooooo,to je dobrýýýý tos trefil.
        čus. *2*
      • Buďte bez obav. Pro Čechy se konservy z masa už dávno nedělají *12* aby je jedlo...
  • To je krásné,budeme mít novou fasádu na letišti v Ruzyni!!!Něco vám povím,až jednou půjdu přes most Havla(dříve Karlův),do divadla Václava Havla(dříve Národního),na Audienci(dříve Libuši)-,domů pojedu vlakem z nádraží Her Havel -Hauptbanhof(dříve Praha hlavní n.) a u baráku málem potmě zakopnu o monumentální sochu velkého dramatika Václava Havla,tak až tehdy uznám,že jste definitivně čeští patolízalové zvítězili!!Místo slátanin co teď za pomoci médií vytváříte si přečtěte jeho dopis doktoru Husákovi ze dne 8.4.1975!!!Mám pocit,že se to dá poslat Klausovi na Hrad i teď,jen to datum a oslovení změnit!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit