Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEJHORŠÍ NEBUDE .Ale je po Bushovi pěkný lhář.Slibil stažení armád a má se k tomu jak lačnej k sr.ní.Jinak u mne nej prezident USA byl Ike.
  • Na našeho Vůdce nadsoudruha Putina soudruch Hitler nemá!
  • Vraždou Kennedyho USA nastoupily cestu státní mafie, ergo cestu do pekel.......Tak tomu bývá, když se k moci dostanou zločinci zločinem.
  • proč by měla být pravda trestná? A hlavně ve státě, který chrání pravdu a občany mluvící pravdu, včetně zásadně dodržuje demokracii a právo na svobodu slova. *2*
  • Pravda neziji v Connecticutu, ale v Kalifornii. Skola, tedy univerzita o ktere pisete ma stejnou reputaci jen ve state Connecticut (stat ma asi 3,5 milionu obyvatel) jako Plzenska Prava v Cesku. Univerzitou se stala az v roce 2000... jejeich demograficky pruzkum je okrajovy balast, ktery nebere nikdo na vedomi. Proc byste se jako novinari neobtezovali se podivat na Gallup Poll, coz je uznavane centrum vyzkumu verejneho mineni v USA zde: http://www.gallup.com/poll/171914/weekly-obama-job-approval-dips-near-personal-low.aspx
    Z tohoto prehledu zase zjistite, ze Bill Clinton byl z poslednich peti prezidentu nejoblibenejsim prezidentem vubec zde: http://www.gallup.com/poll/171794/clinton-elder-bush-positively-rated-living-presidents.aspx Obamova oblibenost od roku 2009: http://www.gallup.com/poll/171263/obama-job-approval-average-steady.aspx nebo prumer oblibenosti prezidenta Obamy mezi cleny demokraticke, ci republikanske strany: http://www.gallup.com/poll/167006/obama-fifth-year-job-approval-ratings-among-polarized.aspx Je k tomu potreba poznamenat, ze republikani se netaji svym rasismem, Obama je demokraticky prezident. Nevim, proc se nesnazite aspon trochu byt objektivni, protoze tahle vase zprava je vsechno, jen ne pravdiva a nevystihuje pravy obraz skutecnosti o nazorech lidi s dnesich USA.
    • Nevím, zda žijete v Kaliformii a nebo si na to jen hrajete, ale ono je dnes už úplně jedno která firma nebo ústav co dělá, jaké noviny co píší, protože téměř vše ovládají ti nejbohatší z Wall Streetu - Bilderbergu a ti si tako vše platí, jak zprávy a informace, mainstreamová masmédia na vymývání mozků ovčánkům a i ty průzkumy , eknomické rozbory a analýzy. To je totiž vidět už úplně všude a ve všem, proto svět spěje mílovými kroky mezi dvě polokoule sedací plochy a to zejména díky nenažraným ,astronomicky zadluženým USA a ještě k tomu fašistickým a teroristickým, které mají plnou pusu demokracie, svobody a lidských práv a přitom podporují a spolupracují i využívají ke svým cílům fašisty, teroristy i z Al-Kajdy, a rozdmýchávají konflikty všude kde se jim naskytne strategické území a strategické suroviny. USA nenažranost a diktát všem, A je úplně jedno kdo je v USA prezidentem, protože to řídi stejně Bilderberg a ostatní je akorát komedie pro ovce, s vymytými mozečky od nich. Inteligentní a soudný člověk tomu nevěří, ten si informace získá z různých zdrojů na internetu.
  • Myslím že všichni!!
  • Humanitární Bombama, dokonce s nepochopitelně mu danou Nobelovou cenou !.., je totálně tragický omyl všeho co zastupuje i jako politicky odstrašující příklad do učebnic a světových dějin i ostuda jeho národa a slušných i obyčejných lidí.., kde se jen málo komu povedlo, tak jako jemu, za relativně tak krátký čas rozvrtat, znepopularizovat a zdiskreditovat celou svoji zemi a celou myšlenku "svobody a demokracie" všude tam kam jen šlápl, včetně celé politické garnitury v EU, ke které se přímo v EU parlamentě už otáčejí i vlastní EU poslanci zády s následky i důsledky co jdou znát v desítkách rozvrtaných zemích, kde se mají lidé místo lépe, tak stále hůře, dráže, zadluženěji i složitěji a zcela paradoxně přispěl k tomu, že Rusko a Putin začíná mít kredit a popularitu i tam a u těch, kde ji dosud neměl tím, jak pomoci logických argumentů a selského rozumu celému světu ukazuje pokrytectví i degeneraci všeho toho co spolu s USA dlouhodobě prosazují i tzv. "politici" z EU..EUpolitici v Evropě mají strach si Putina pozvat do svých zemí, mezi své, obyčejné lidi, aby se s ním normálně bavili na otevřené či veřejné a ničím nikým necenzurované tiskovce .. z obav, že by měl přímo v ulicích a na náměstích jejich měst při takové návštěvě před těmito občany EU větší popularitu, než mají oni sami i s Bombamou dohromady...I ten Nixon co musel odstoupit přímo během svého mandátu, protože měl z ostudy kabát, by si musel před tímto chlapem odplivnout a že to byl taky pěkný vejlupek !..
    • Humanitarni bombarder byl cesky prezident cislo jedna, trochu si to pletete, tenhle se od dne jedna v uradu snazi to rozvrtane a rozes.... davat doporadku. Denne mnohokrat mu republikani podrazeji nohy, aby nemohl uskutecnit nic z toho dobreho, co mel v planu. Pan Boehner (o kterem jste vsadim se nikdy v zivote neslysel) se v Kongresu postaral, aby tenhle prezident neudelal skoro vubec nic. Pisete o vecech o kterych nic nevite. Moc prezidenta, ac velka, je preci jen moc mala na to, aby udrzela na uzde nektere urady, ktere dokonce ani Kongres nema pravomoc kontrolovat. Tady se to trochu vymyka a jednomu cloveku pripisujete vinu za neco, co delaji jini, na ktere zrejme nedosahne, presto, ze je prezident. V tehle zemi kraluji penize, ne politici, vite? Ne, v jedne veci mate urcite pravdu, Nobelova cena pro Obamu byla blamaz a ostuda Nobelovy komise. Vase poznamka o Nixonovi je uplne mimo misu.
  • tečka to je ten hloupý kozomrd, co kouří pera.
  • Z největších zločinců, psychopatů a neschopných zaprodanců si lidstvo volí prezidenty, generály a top manažery a ti nám pak za odměnu umožní zabíjet se navzájem ve zbytečných válkách a pracovat 13h denně abychom měli na chléb a hypotéku - lidstvo je v současnosti opravdu na vrcholu v používání svého intelektu. Ale odrazit se dá na druhou stranu pouze ode dna.
  • Řekl bych to tak že ani jeden nebyl dobrý!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit