Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OSN, k čemu, když si velmoci v ní dělají co chtějí? Všem stejná rovnocenná práva, potom se bavme o právech a jejích porušování ve světě. Anebo OSN zrušit pro aktivity, které nevedou k ničemu. Zejména u těch slabších a menších států.
  • Po 25-ti letech budování vyspělé kapitalistické společnosti po roce 89- pochopitelně demokratické a lidskoprávní, nutno konstatovat, že dnešní režim budí ještě větší hnus, jak ten předchozí. Pokrytectví, patolízalství a okrádání je po roce 89 již považováno za samozřejmost. USA, které z ohánění se lidskými právy a demokracií udělalo zástěrku pro svoje zločinné jednání. Ještě v roce 1968 vraždili černochy v USA, jen proto, že chtěli volit. A to je země, která má poučovat ostatní svět o lidských právech? Ostatní poskoci ze Západu, včetně těch našich horentně kritizují země, které nejedou v jejich pochybném, pokryteckém vlaku.Všelijací Zaorálkové, Stropničtí( o poskocích pod nimi ani nemluvě) se mohli strhat s šířením poplašné zprávy o tzv. anexi Krymu , lži o referendu jen kvůli tomu, že tamní lidé nechtěli mít nic společného s fašisty z Kyjeva. Dnes je až úsměvné, jak prakticky ve stejné věci v Katalánsku, tito lidé licoměrně rádoby kritizují vládu v Madridu. Takže tlupy z Kyjeva vraždí vlastní lidi na východě tzv. Ukrajiny a to je dobře , tlupy v Katalánsku mlátí a střílí do lidí - a na to soudruzi z tzv. EU tvrdí - my to těm kataláncům rozmluvíme. Kolik blicích pytlíků je potřeba, když si člověk pustí ČT24 a celou tu západní lžipropagandu?
  • Saudská Arábie byla vynechána? Haiti se svými dětskými otroky? taky Nepál a Indie taky s dětskými otroky? a co státy na jih od rovníku proslavené přípustným násilím na ženách?

    Ono je to tak, jak Čína tak i ostatní prosazují výtky jen na své nepřátele a jinak jsou jim lidská práva naprosto jedno. a to i lidská práva žen v řadě zemí, tedy poloviny obyvatel té které země, to není jedna disidentka, to jsou miliony lidí.
  • Včera večer jsem slyšel jedno prohlášení debatujících -mimo jiné-o lidských právech a to znělo:Nechme Čínu Číňanům.Tak bychom mohli pokračovat i u jiných států,kterým se silou vnucovalo to,co se nelíbilo jiným.Nerespektováním zvláštností té,či oné země, se dosáhlo jenom toho,že se násilí rozrostlo do obludných rozměrů.Přitom-je farizejské,že Čínu kvůli lidským právům kritizují země,které sami mají problém s lidskými právy.Čína má přes miliardu tři sta miliónů obyvatel.Dovede si někdo představit rozhodit tuto zemi a uvést do pohybu tu obrovskou masu lidí?To by nebyl exodus ze Stř.a Blíz.východu,to si musíme uvědomit.Kritizovaná Čína udělala obrovský,technický pokrok a také musíme uznat,že pokrok udělala i v oblasti lidských práv.Nejde udělat vše najednou,to by si měli uvědomit všichni škarohlídové,kteří Čínu skandalizují.
  • Osn už od založení k ničemu
    • josef.servit.9
      Když ho vedl velmi dlouho nacista Kurt W ???? Není co dodat, vyhozené penize pro tuto organizaci!§§!Katalánce nacisti mlátí, jako žito a OSN čumí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit