Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidovci již od Luxe byli vyděřači v každé koalici. Není tomu jinak ani teď. Ale postoj strany k lustračním osvědčením je jeden z mála světlých postojů této strany. Jsem jenom zvědav, zda zvítězí zásadovost, nebo teplá křesílka, která jsou již většinou rozdána pro koalici, aniž by byla utvořena. Zdá se, že někdo bude sakramentsky slevovat, nebo to skončí velkou "srandou" a my půjdeme opět k volbám. Někteří.
  • Jestli je lustrační zákon dotknutelný je podřadné.Ale dotknutelní by měli být všichni lidovci,kteří se po komunistech prolhali k moci a zbídačovali tuto zemi.Ti by ,za podíl na zbídačení této země, měli být všichni ,na katovské mučírně,co nejkrutěji,odporaženi za vlastizrdadu národa Čechů.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.Na katovských mučírnách je odporážet s bezbřehou krutostí.Ta bezbřehá krutost je nutná,v zájmu mladé a budoucích generací.To proto,aby se ještě za sto roků darebáci politice,v Česku,obloukem vyhýbali.A tak měli slušní lidé šanci,zachránit alespoň stávající životní prostor pro důstojný život budoucích generací.Uvedené se bez co nejkrutějšího odporážení vlastizrádných lumpů neobejde.
  • Co komunista, to zloděj a potenciální vrah!
    • Ty jsi potenciální flek od ho v na !!!
      • Kdy sáhnout po push-up

        ● Potřebujete-li prsa zvednout, zvětšit či zpevnit. Věk nerozhoduje.

        ● Hodí se spíše pro menší ňadra s košíčky A, B.

        ● Chcete-li vykouzlit krásný dekolt.

        ● Příliš vycpaná podprsenka může vytvářet nepříjemný efekt umělých prsou.
  • Strana Lidová jednala vždy proti lidu.
    • Paktovala se 40 let s komunistama a v únoru 48 šla s něma za koryta proti lidu! *16* *16* *16* *16*
  • Tomu Holobrádkovi ta faleš číší z očí, gauner na první pohled.
  • Vše podstatné již bylo v příspěvcích normálních lidí řečeno. To co předvádí Jidáš Bělobrádek je až zarážející, se svými sedmi procenty se chová, jako by vyhrál válku. Plnou hubu lustračního zákona, to, že stačí, aby bylo v některém svazku STB zapsáno vaše jméno a máte černou známku pro celý další život a to , že jste s STB nikdy nespolupracovali nikoho nezajímá, tak tomu se říká demokracie po Česku, o svinstvech, které nadělala církev ani muk, to vše bylo v pořádku. Jestli pak zná Bělobrádek desatero přikázání, jedním je i nepokradeš, to ale platí jenom pro lidskou spodinu, ne pro vyvolené a pro církev, která si přikázání upravuje tak, jak se jí to právě hodí. To, jak byl zákon o restitucích schválen mu nevadí, byl to jeden velký podvod na většinu lidí v republice, ale těží z toho ti, co nevědí, co je práce. A tak budou hlásat lásku k bližnímu a přitom koukat, jak ty ovečky obrat o vše, vždyť církev je všemohoucí. Doufám, že Bělobádka v nejbliží době někdo poství na vedljší kolej, vždyť to co nám předvádí, hovoří jasně, Jidáš Bělobrádek s přisluhovačem Hermanem = problém pro slušné lidi.
    • Herman je mimořádně odporná species.
  • Pro mne je nejhorší stranou KDU-ČSL, potom TOP 09 a ODS. A dukobrádek jde ve stopách Luxe, který tento druh politiky zavedl. Nejmenší strana vydírá ostatní.
  • Na Novinkách je zajímavá informace kolem toho "tvrdého postoje" KDU. Babiš to chápe jaklo útok KDU na svoji osobu a na společné schůzce o koalici se jako první zeptá Bělobrádka, zda má smysl se dále bavit o koalici s KDU. Zdůvodnil to docela inteligentně. ANO lustrace neřeší, ani nenavrhuje nic v tomto smyslu, přesto se Bělobrádek nesmyslně pouští do problému jeho osoby x spolupráce s STB. Je to otázka KSČM, která je navrhuje zrušit už 24 let a Sobotkovi se patrně nechce poštvat proti sobě komunisty a v lustracích už je takový informační zmatek, že lustrace jsou daleko víc na překážku, než k nějakému užitku, nehledě na to, že lustrační zákon byl původně přijat jen na dobu určitou, která je už dávno prošlá...KSČM preference rostou a ČSSD neví, zda je nebude v budoucnu ještě potřebovat. Pokud nyní podpoří KDU, může se mu pak ale přihodit, že si "Bohumínské usnesení" přijmou pro změnu komunisté...Samotný Babiš to vysvětlil racionálně, že v případě hlasování o lustracích se osobně ho zdrží. Z toho plyne, že KDU by ráda udržela lustrační zákon v platnosti pouze kvůli jeho osobě, aby jej v koalici jím Babiše vydírala. Logická úvaha, ale Babiš se vydírat nenechá a tedy zvažuje odstoupení od koaliční smlouvy s účastí KDU !!! Tím by padla vláda a byly opakovány předčasné volby....Nu, jsem zvědav , kdo odstoupí....zatím nespekuluji, nicméně tato kauza ukazuje vážné neshody a boj o moc v ještě neutvořené. koalici. To znamená, že pokud koalice vznikne, bude velmi slabá přes 111 hlasů, jelikož se budou řezat uvnitř mezi sebou jak psi. Bude to obdoba Nečasovy vlády, kde vládl Kalousek a Nečas nevěděl, kam dřív skočit, tak nakonec skočil na Janu a byl z toho konec vlády....Sobotku to bude čekat obdobně...lépe by udělali, kdyby KDU vykopli a nechali důvěru na poslancích ve svobodném hlasování. Myslím , že by bez šancí nebyli a a spolu by dokázali vládu udržet. KDU je pro ně jenom zbytečný červotoč...
    • Nechat to na důvěru v poslance? V takové jako třeba Melčák a Pohanka? Za 24 let demoralizace národa tady žádný slušný politik nebyl. *6*
      • No, máš pravdu, ale ono by si asi řada poslanců dost rozmyslila, komu dát ten hlas. Sobotka s Babišem by se nějak už dohodli, Myslím, že když ji dohromady chybí k důvěře jen 4 hlasy, ani by nemuseli je nakupovat. Je tady jednak Okamura, a nota bene, kdyby v programovém prohlášení předložili zrušení lustrací a ještě restitucí+likvidaci korupce, tak by se komanči určitě nevzpěčovali a důvěru by jim dali bez nakupování a jak rádi !!! Nyní se Babiš musí jen rozmyslet,zda přijme jejich hlasy , když se o ně nemusí prosit, nebo zda potopí velkou šanci napravit Kalouskonečasovská zvěrstva....a bez hádek !!! V Parlamentu by si klidně mohli odskočit k baru, zatímco by prskali vzteky TOPáci s ODSáky a KDU....a pak by je jedním šmahem poslali do kouta !!! Prostě menšinová koalice ČSSD + ANO s podobným programem by vůbec nebyla menšinová....
        • Jak poznám správnou velikost podprsenky?
          obvod podprsenky je pevný, neodtáhneme ho od těla na více než 3 prsty
          poloha obvodu je vodorovná vzhledem k zemi
          obvod podprsenky se neposouvá nahoru, když zvedneme ruce či si zataháme za ramínka směrem vzhůru
          kostice lemuje ňadro v prsním ohybu po celé jeho délce
          kostice směřuje do podpaždí kostice nikde netlačí na ňadro, neodstává
          ramínka se nezařezávají do ramen, protože většinu váhy prsou nese obvod
          po sundání popdrsenky zůstavá obvod trochu otlačený na těle
          za celý den si podprsenku nemusíme rovnat, vracet na původní místo, stahovat obvod dolů apod. novou podprsenku máme zapnutou na nejvolnější háček
    • No ano, Nečas si mohl vyskočit na Janu, ale na koho by si vyskočil Sobotka.Vždyť se na něj podívejte, nebo si jej poslechněte.Obojí je tragedie!!!
    • Jo, to je tezky, kdyz nikdo nechce aby jinej vladl s podporou komunistu a krici to vsichni a porad dokolecka jak kolovratek. Ale ono je to docela problem, protoze komanci jsou proste ve snemovne kazdy volebni obdobi s nezanedbatelnym procentem hlasu a pokud vylozene nezvednou ruku proti, tak jsou pro. Tim padem davaji podporu. A tim padem pro vsechny neprijatelny za zase je to cely spatne *1*
  • Timto se cernoprdelnici s velkou pravdepodobnosti odstrihli od moznosti byt ve vlade. Diky Bohu...
    • Doufejme, ale myslím, že KDU cítí od ČSSD i ANO, že je jenom do počtu trpěným trpaslíkem a tak nyní je před problémem, zda pustit vládní křesla. Touha po penězích je asi přiměje k ústupu, aby se napřed,než začne otravovat znovu, dostala nejprve do vlády. Jenomže tuším, že by tím vládu paralyzovala a to Sobotka i Babiš vědí. Nu, do hlav jim nevidíme, ale za těchto okolností brát KDU do koalice je pěkná hloupost, což ale koliduje s touhou Sobotky si zapremiérovat za každou cenu...jen aby se mu to pak nevyplatilo, jako Nečasovi...Sobotkova politická ekvilibristika jak v postojích, tak i v touze po osobním zviditelnění mu spíše na oblibě ubírá než posiluje...
      • U větších prsou je určitě vždy na místě kvalitní podprsenka. Základem je však podprsenka dobře tvarovaná, z příjemných materiálů a vhodně zvolená velikost (nejen velikost košíčků, ale také správný obvod hrudníku). Přes den je vhodné nosit pevnější podprsenky s kosticemi, na větší poprsí s sirokými ramínky (nezařezávají se tolik na ramenou). Na noc je pak vhodná podprsenka bez kostic. Čím větší prsa jsou, tím je to větší zátěž pro kůži (vznikají strie, prsa povadají, gravitace vítězí).

        Sportovní podprsenky jsou další kategorií - jsou ještě pevnější (než ty pro běžné nošení), prodyšné, bez kostic, umožňují uchycení snímače sporttesteru - udrží prsa v klidu a ve správné poloze i při dynamickém pohybu (běh, výskoky...).

        Pokud jsou prsa opravdu malá, tzn. jejich váha je nedeformuje, je podprsenka zbytečná, nepodpírá je, jen zakrývá.

        Na větší prsa podprsenka i na noc.. ano! Ale volnější, bez kostic.
  • Upozornění - komouši pokud nebyli přímo zaměstnanci STB většinou nikdy nebyli přímo agenti, kdešto jiní příslušníci tzv. Národní fdronty (Lidovci atd.) byli přímo agenti jeden vedle druhého. Výkřiky KDU jsou v poloze - potrefená husa první zakejhá. A o přisluhování nacistům bych být KDU úplně pomlčel - i na svých opascích měli napsáno - Bůh je s námi - a Vatikán jim šel na ruku přímo. Nevím proč již neopakovali britsko-francouský dokument o finanční podpoře (přímé i nepřímé) Hitlera - to o něčem svědčí.
    • "Téčko" Ty máš ale krátkou paměť, nebo jsi agentem přímo z KGB. Každý komunista byl donášeč, a to nezávisle, zda byl organizvaný STBák nebo ne.. Organizovaní byli v jednom šiku pod praporem komunizmu v "slávné" KSČ.
    • Dokument o pomoci Vatikánu SS vrahům byl nedávno v TV. Organizace fašistických hrdlořezů se jmenovala ODESSA a díky Vatikánu všichni utekli do Argentiny a jiných států v J.A.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit