Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, nejvíc nás zadlužil Kalousek a nejvíc ušetřil Babiš a ANO bude příštím vítězem voleb a Babiš premiér. Blízká se na lepší časy.
    • Proč jsme se tedy za vlády Hrabiše propadli ve finančním sektoru na úroveň rozvojových zemí ?

      soudruhu Daidalosi, můžete mi to osvětlit ? děkuji
    • Babiš nás zadluxžuje dále. Jakým způsobem však méně? Zastavením investic, které se budou muset později provádět za mnohem vyšší náklady a vyšším příjmen daní, které jsou vyšší kvůli neustálému zdražování a pravidelnému zvyšování spotřební daně.
      Jeho výborné výsledky nám podává hlavně to, že za jeho tříletého bačování jsme se dostalimezi rozvojové země. To s tou jeho věčnou samochválou nějak nekorensponduje.
  • "Otázky veřejnosti ohledně jeho financí musí nějak srozumitelně a uvěřitelně zodpovědět"

    Ale to nejsou otázky veřejnosti, nýbrž otázky vzteklého Kalouska.

    "co je přijatelné v byznysu, nemusí být přijatelné v politice"

    Ale Babiš využíval (NIKOLI zneužíval !!!) ustanovení zákonů (a to jak v případě Čapího hnízda, tak i v případě korunových dluhopisů) jen a pouze v byznysu, nikoli v politice. A to, že je někdo úspěšným podnikatelem, který tak jako řada jiných úspěšných podnikatelů správně využívá všechny zákonné možnosti (bez toho by nebylo možné provést základní předpoklad pro obnovu kapitalismu, tj. akumulaci kapitálu), nesmí nikomu bránit aby vstoupil do politiky, když se tak (v tomto případě ku prospěchu celého státu, tedy nás všech) rozhodne. Nebo snad víte o nějakém ministrovi financí, za jehož funkční období se snížilo jak zadlužení státu, tak i deficit státního hospodaření, a přitom se podařilo bez "úsporných balíčků" nastartovat hospodářský růst ???
  • Když ČSSD a ANO prosazovali zákon, aby každý milionář měl povinnost doložit původ svého majetku, pravice byla proti,zejména Kalousek. Teď,ale, hlavně Kalousek vyžaduje po Babišovi, aby prokazoval původ svého majetku. Kalousek je ten, za jehož působení na ministerstvu financí vznikaly různé výjimky pro daňové poplatníky. Když jednu z těchto výjimek využil Babiš, je to podle nich nemorální a trestné. Opravdu komický přístup falešného Kalouska a jeho prolhané TOP09.
  • Byla by to nuda křížit Sobotku a Babiše.Každý rybář ví,že v rybníku je kromě kaprů třeba několika štik.Protože díky nim i kapr s sebou častěji "hodí".
  • A co by se stalo kdyby se zkřížil Chalupa s Jáglem?
    • josef.servit.9
      Kdyby zkřížili Chalupu s Jéglem, vyšel by Fendrych!Jde zřejmě o stejný VUML!
  • Je zcela evidentní, že pan Sobotka i pan Babiš jsou zištní a politiku berou jen jako způsob vlastní obživy. A to je špatně. To už vůbec nehovořím o komunistech, ODS, KDU-ČSL, TOP 09 a dalších parazitech v poslanecké sněmovně. V podzimních volbách vykydáme hnůj, pana Sobotku nepošleme do Brusele ale na úřad práce. Pan Babiš nechť si řídí svůj Agrofert (bez dotací), pan Stropnický může dělat agenta 007 v Moskvě a pan Zaorálek bude vítat čmoudy v Řecku. To by snad šlo ?
  • Tomáš Chalupa tentokrát napsal článek, který se nemusí moc kritikou revidovat. U každého hodnoceného ale vystihl pouze jednu polovinu. U Sobotky to první, druhé lze brát jenom s velkým nadhledem. Hodnotit Sobotkovy schopnosti vyjednávat jsou naprosto přehnané, protože zatím nic nevyjednal, tak akorát svou funkci předsedy strany. U Babiše lze brát také to první hodnocení - klady - ale druhé - zápory jsou dost přehnnané. Kromě jiného píše, jak o Sobotkovi, tak o Babišovi, že jsou líní, U Sobotky to bude zřejmě pravda, ten svou píli předvádí především jazykem, který nepoví nic než prázdné fráze a slova, a vzápětí přitom vyzvedává Babišovy "buldočí" snahy prosadit svoje zákony. Ať si o obou myslí kdo co chce, jedno je jenom pravda, že Babiš již něco dokázal svým umem a pílí, je otevřený, čitelný, kdežto Sobotka pouze naprázdno kecá a je "ani ryba, ani rak", alibista až do hrobu. Nedomnívám, se, že kombinací obou bychom měli konečně dobrého premiéra, protože Sobotkovy klady jsou v podstatě zápory, proto Sobotkovy ani klady, ani zápory nejsou přínosem na vytvoření nového premiéra.
    • soudruhu pitomče, myslíš že ty tvé romány z vrátnice agrofertu někdo čte ? *15*
  • Z těchto dvou nikdo nikdy ideálního premiéra nestvoří...
  • 1/ jeden za vosumnáct, druhej bez dvou za dvacet
    2/ pro rádoby žurnalisty: nic jako "premiér" v českém ústavním pořádku neexistuje, pochopte už, že se jedná pouze a jen o "předsedu vlády", což opravdu, ale opravdu není to samé co premiér...

    Že toto oslovování dělá dluhoslavovi evidentně dobře, a neohradí se proti tomu, jen dotváří jeho celkový obrázek... *5*
  • Bohatě stačí, když se bude jmenovat Šabes. Vyhoví se všem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit