Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co takhle vyzvat ony muslimské Rohingy, aby respektovali státní orgány země, ve které se usadili?

    Proč se nemluví o tom, že Rohingové odmítají přijmout občanství Myanmaru a žijí velmi podivným životem za aplikace svých vlastních - nepsaných - zákonů?

    Terror, který rozpoutali proti sousedním vesnicím - spojený s vyvražďováním budhistických obyvatel těchto vesnic a "konfiskací" těmito budhistickými obyvateli vypěstovaných zemědělských plodin, zejména rýže - to není důvod k nenávisti budhistů (jinak opravdu velmi mírumilovných)?

    A to nemluvím o vypalování poštovních úřadů a policejních stanic (včetně vraždění jejich osazenstva), které barmská vláda v jejich regionu zbudovala pro jejich zapojení se do života země - to už by došla trpělivost každému státnímu úřadu v každém státě!

    A každý stát by velmi rychle zahájil obdobnou pacifikaci těchto namyšlených - M.U.S.L.I.M.Ů. !
  • Když buddhisté vraždí je to to samé jako protonová terapie likvidují rakovinotvorné buňky aby ochránili zdravou tkáň!
  • jsou cesty o hledání Rovnováhy. Snaží se neulpívat na hmotě ovšem ani ji slepě neodmítají. Snaží se o vytváření rovnováhy sil Dobra a Zla. Například Shaolinské bojové umění Kung-Fu vede učedníka k hledání vnitřní síly a její manifestaci navenek. Shaolinský mnich nikdy nepodnikne akt agrese, aby bezdůvodně napadl nevinného. Ovšem je-li ohrožena rovnováha a Shaolin je napaden, použije všechny své vnitřní a vnější síly, aby akt agrese zvrátil a v rámci obrany rozdrtil protivníka na prach. Dokonalým symbolem vyjadřujícím tuto filosofii rovnováhy Dobra a Zla je symbol Monády. Tady neplatí "udeří-li tě někdo v tvář, nastav mu i druhou".
  • Skuteční buddhisté nevraždí... *8*
  • Budhismus a jeho hlasatelé jsou rozhodně přijatelnější než islám.
  • Něco na čtení a k zamyšlení https://aeronet.cz/news/skandal-ktery-nema-obdoby-na-verejnost-unikl-interni-dokument-sorosovy-neziskovky-se-seznamem-europoslancu-a-instrukcemi-jak-je-ziskat-pro-spolupraci-s-open-society-organizacemi-george-sorose/

    *5*
  • Zeměkoule je přelidněná, těch 7,5 miliardy je, holt, moc. A tak Gaia deratizuje a snižuje počet těch co by chtěli poroučet větru, dešti a všechno kolem sebe převracet. A bude hůř.
  • kdyby nábožensky pomatení vandráci napadali policejní stanice v naší zemi, obsazovali ji a chtěli nám tu organizovat život. Ať táhnou do země svého původu.
  • Kdo se kdy dostal do Barmy, ten ví co se tam děje. Kdo ne, musí čerpat z propagand, která se z Göbelsovou už ani měřit nedá.
    Lidé tam jsou mírní a klidní, velmi pracovití (kdo z nás by pracoval za 1-2 USD/den když pivo stojí 3 USD). Muslimové v Barmě jsou kapitola sama pro sebe. Prudili místní tak, že pohár přetekl. Nás turisty do těchto oblastí v žádném případě nepustili, neprodali lístek na bus, nepůjčili auto, nesvezli nás. Věděli proč, je tam vojenský konflikt. Vyprovokovali to a světe div se - právě muslimové. Mají co chtěli a Barmánci (nedokážu vyslovit Myanmařané) s nimi vyběhli. Oprávněně !! Takto by to mělo být všude stejné, kde jsou zbytky zdravého rozumu. Kde ne, jsou davy na bohaté dávky EU.
  • nadpis by měl bý - když buddhisté deratizují *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit