Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dana
    Ať si nemyslí, že je vezmou na půl roku a bez zodpovědnosti za jejich činy....nikdo nebude integrovat své vlky, jen pomatenec a hlavně co vymysleli je na hlavu postavené a nemožné, budou chtít bydlet sami a my integraci muslimů nechceme většinově...
    Máme své migranty s Ukrajiny, Ruska Vietnamu a to stačí dobrovolně nezhnědneme!!!
    • Myslíš vlky , jako Nočníkové vlky? Ale to jsou vrahouni a flákači z Ruska! Vražedná sebranka která "hospodařila" v Afghanistánu, Krymu, Sýrii apod. Nebýt jich, žádná migrační vlna by se nekonala.
  • Jsem pro, ale ať si je taky živí ZA SVÉ A BEZ DOTACÍ každopádně BEZ JAKÝCHKOLIV DÁVEK Z NAŠICH DANÍ a ať ti dobroserové co si je U SEBE DOMA ubytujou MAJÍ PLNOU TRESTNÍ ZODPOVĚDNOST v případě, že cokoli jimi pozvaná a živená VYŽÍRKA spáchá!!!
  • Username
    Jeden mráček. Přečtěte povinně. Prosím. O soužití na německé vesnici. Už se o tom možná může psát. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/470474-integrace-uprchliku-v-nemecku-necekane-drahy-maraton.html?source=FBS To, co říkáte a plánujete, mi přijde jako výsměch lidem, o kterých mluvíte a hodnotíte je, že to s nimi není tak špatné. A ještě tomu říkáte řešení. A je to jen ideologie. Není na něm nic konstruktivního. Hodně zdaru v osobním životě, ale v tom profesním nee. Štve mě, že všechny neziskovky v tomhle oboru jsou tak zaujaté.
  • https://ac24.cz/-/lekar-intenzivni-pece-z-dumy-odhalil-lzi-bilych-prileb-o-udajnem-chemickem-utoku?redirect=%2F

    *6*
  • jane
    proč se ten trouba reportér nezeptal kolik místností pro imigranty má připravené ten vítač? nebo že by to mělo platit jen pro ty druhé?
  • junona
    To je snad míněno v žertu. Muslim se přece nedá převychovat. Proto se sem nesáčkuje , jde sem, aby předělal nás na muslimské věřící.. Podívejte se na 2. a 3. generaci Turků v Německu. *16*
  • Ať si je vezme domů mamá Merkel, když je sem ve velkém zvala...
  • Dobrý den. Mám pocit, že chceme jenom machrovat, jak jsme úžasně lidští. Nedokážeme se postarat o naše občany, kteří prostě život nezvládli a žijí na ulici. Budeme platit Syřanovi a Afgháncovi aby mohli volat mobilem k rodině Na nádraží a v parcích nám umírají lidé. Téměř milion Čechů, žije pod hranicí životního minima. Všem je to jedno i komunistům, mektajícím o sociální nespravedlnosti. Mnoho našich občanů život nezvládá, pije, sází a živoří. Někteří na ulici smrdí, protože se pod sprchu nedostanou. Jsme podělání z toho že vypadáme navenek špatně , vymlouváme se na to že si svůj stav zavinili. No a co ! Jsou ale to Češi, i když smrdí a válí se po parcích. Novináři nás směřují na to abychom tyto problémy neviděli a nesrovnávali.
    • jane
      dobrý až na to že i ti dle tebe mektající komunisti jsou češi nebo ne?
    • Je to tak. Je to jen divadlo. Kdybyste pomáhal nějakému českému vyděděnci, tak je to pro média nezajímavé, ale kdybyste si doma ubytoval nějakého migranta, nejlépe muslima, tak vás sluníčková média vynesou do nebe a budou dávat jako zářný příklad. :-(
  • Vender
    Klidně pokračuj, vlastizrádci kteří teď napomáhají tomu aby se tu muslimům líbilo, budou později zastřeleni.
  • Několik takových ochotných lidí už zaplatilo svůj pozitivní přístup životem ... nebo uřezaným uchem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit