Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to se vyplatí.

     Aneb když se další dezinformace stane realitou. :-)


  • https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajinci-prolomili-surovikinovu-linii-podle-bbc-to-potvrzuji-satelitni-snimky-40442324soudruzi stachanovci, toto vypadá na závěrečné finále.. pač jak maladci odříznou sovětskou armádu od zásobování z Krymu, tak to je finish.. :) ještě se můžete vzdát, soudruzi. otázkou času, jak jsem psal.. :) ještě by se nemuseli zastavit a osvobodit celý Sovětský svaz.. :)

    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-slaby-rubl-muze-z-ruska-vyhnat-ekonomicke-migranty-40442276#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

    a když se soudruzi se.e, tak se se.e.. :) doufám, že to ti, kteří pracují v Sovětském svazu, převádějí rychle na ty čínské yuany, pač na tom vydělají nejvíce, dolary jim v současném Sovětském svazu už asi nikdo nedá, pač tvrdá měna je tam vyvažována zlatem už dnes pro ještě poslední umělé intervence ve prospěch rublu..😂  které probíhají, tvrdím, už prakticky od počátku sovětské invaze na ukrajinské svrchované území, pač jinak by byl rubl v téhle situaci už dávno. :)

    • Akorát si nějak zaspal kde je ten Sovětský svaz 

  • mun.go

    Business as usual (BAU) - idiomatické rčení /* -  používá se k vyjádření toho, že něco funguje nebo pokračuje normálním nebo obvyklým způsobem,  navzdory obtížné situaci = Postupovat tak, jako by věci byly normální, i když ve skutečnosti nejsou. 

    /*  ustálená slovní spojení s vlastním významem. Význam zpravidla nelze odvodit z běžných významů jednotlivých slov.

  • Ti naši pětidemoliční hlupáci musí řešit tak důležité věci jako pustit nebo nepustit sem sportovce s nesprávnou národností a tak se nemůžou zajímat o nějaký ruský plyn, když nemá žádnou národnost.

  • "„Je šokující, že členské země EU pracují tak tvrdě na tom, aby se odstřihly od dodávek ruského plynu prostřednictvím plynovodů, jen aby je nahradily dodávkami (ruského LNG) po moři."

    Tak hlavně že se politici prsí, jak jsme naplnili zásobníky plynu. Jen jaksi zapomínají říct, že jde zas a opět o ruský plyn.😀

  • ..to, že traktorista je totální hlupák , to ví 97,5% obyvatelstva této ... ještě pořád republiky:-)!!!

  • Vyhodit do vzduchu plynovod bylo pro  USA psychopata sranda, ale potopit stovky lodi ? 

    Jasně, že se případně obejdeme bez komodit pocházejících z Ruska, otázka je zní za jakou cenu. Pokud máme volit sebedestrukci, tak se ptám proč a pro koho. V této falešné hře je jistá jedna věc. Rus se bez nás nepochybně obejde i kdyby se všichni chci válkové pokakali, včetně psychopatů z novinek a seznamu.

     Ať žije šídlo, bidlo, trumpeta a taky sraněk

    • Proč kupovat něco přímo od zdroje, když můžeme pokrytecky tvrdit, že od nich nic kupovat nebudeme a přitom to samé koupíme přes prostředníka, který si k ceně samozřejmě přidá nemalou marži. Překupník se nám směje, pětidemolice se vytahuje a lže, že jsme na Rusku nezávislí a občan si prostě sáhne hlouběji do kapsy. A takhle tady fungujeme. Ale za všechno může Babiiiiiiiiš!

  • Diwa

    No a jak myslíte že to celkově dopadne ? Dopadne to tak, že spousta států bude opět řešit dodávky surovin z Ruska. Je to jen otázkou času ! Když už teď jede vesele byznys s Ruskem mezi dalšími zeměmi včetně EU, je jen otázkou času kdy se začne opět obchodovat s plynem z Ruska ! Nesleduji to tak úplně, ale vsadím se, že tento plyn teče do určitých zemí dál......

  • CHACHACHACHACHA tak to se povedlo! Brusel se domníval že přečural rusáka. A on nám rusák přečurává Brusel. Jasně že si expeduje po svém. Je to obchodník.Za výrazně jiné ceny a výrazně jiných podmínek.To jen hlupáci v Praze nám direktivně nastavili nejdražší dovozce a nejpitomnější podmínky.A právě pro tehdy přemrštěné ceny se desítky i velkých firem položily. Pro politické hlupáctví a patolízalství těch ze Strakovky.Pro falešnou a nám vnucenou solidárnost.

    • goyim

      Jak řekl traktorista: Zvládli jsme to! Chybí už jenom srp do ruky.😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit