Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČSSD chybí občan Jégl a Bican

  • pavel.zajda.7

    Hehe, Občan/Sajmon je ještě blbější

  • KIMCID nějako moc připomíná Ovčáka. Zajímavé.

  • josef.chmela

    Jéglův slint " ANO jdou komunistům na ruku" nějak moc nezabral a tak je nutné poslintat ještě ČSSD. To jsem zvědav koho ti opoziční špinavci budou špinit dále. Na řadě jsou okamurovci.

  • pavel.zajda.7

    Socanům chybí Osobnosti Pana Zemana a Pana Babiše!

    • Mohl by jste prosím nějak upřesnit o které dva jde?

      Nebo snad máte na mysli megagaunerského rusofickového křiváckého prolhaného dementně žvástavého komoušského konfidenta zeMANa a jeho přisluiovače a poskoka - imigrantskou megazlodějskou koblihářskou ufňukanou komouško-konidentskou vtěrku Bureš/babiše?

      Tyto dva gaunery označit slovem "pan" je stejně duchaplné jako říkat např. nejšpinavější s.v.i.ni slečno. A to je na tom ta druhá jmenované ještě mentálně podstatně na vyšší úrovni.

      Vámi jmenovaní zločinci zeMAN a Bure/babiš jsou jen hnojem součsných časů a také jako s takovým produktem s nimi bude dříve či později naloženo.

      • Pepoušku, nenatrhnul ti někdo řiť....

      • Vulgarity by se v diskusi neměly objevovat. Nejsme na partajním sněmu KSČ!

        • V čem prosím spatřujete vulgarity je-li pouze konstatována nezpochybnitelná skutečnost - že Áááno.

          Nebo můžete uvést jak jinak označit zločineckého gaunera než slovem gauner. Ááno vím že je to pro ty dva vlastizrádné gengstry moc jemné a vstřícné označení, neb mělo-li by se označit co skutečně jsou ty dvě lidské křivácké, prolhané, podlé hnídy, pak by už museli skutečně nastoupit vulgarity.

          • Kdybyste mi to nenapsal, zůstal bych do smrti nevědomý...

        • O.K. sem tam něco ujde, ale nemělo by to jít na úkor obsahu sdělení.

          Pokud je sdělením jenom nadávka, tak fakt nemá smysl.

          Ale žluči to prý pomáhá, zvlášť u patologicky nemocných osob. 

        • josef.chmela

          A ty jsi tam byl, že to tak dobře znáš? K Novákovi nemáš daleko.

          • Stačily "výstupy", co jsme museli číst v tisku a poslouchat v rozhlase a TV. 

            Extrakty lidské hlouposti... 

    • Socanům chybí poctivost v jednání - viz můj příspěvek níže!

  • tobro

    Na titulním fotu jedna z nejnebezpečnějších přítelkyň z lihového domu.. 

    Neo-marxistické multi-kulti netáhlo.. Dobře vyučené, vyškolené, vyniká zejména v rozhazování miliard vybraných z daní a poplatků, též výroba a údržba statutu socek jí jde velmi dobře.. 😠

  • Co chybí sociálním demokratům?

    POCTIVOST V JEDNÁNÍ!

    Viz např. známou kausu, ve které se advokát JUDr. Zdeněk ALTNER (potažmo po jeho smrti dědicové), co ČSSD zastupoval ve sporu o Lidový dům a pomohl jí toto sídlo „vyhrát“, byl nucen se ve vleklém sporu domáhat 145 milionů Kč, verdikt z roku 2004 mu přiznal 18,5 milionu.Proti tomu se obě strany odvolaly a 31. března 2016 Městský soud v Praze rozhodl v Altnerův prospěch.


    Se smluvní pokutou 0,3 % denně ale částka za tu dobu nabyla na 337 milionů Kč. Pro představu - je to o 23 milionů více, než na kolik má ČSSD nárok od státu na čtyřleté období 2013-2017 (peníze se odvíjejí od volebního zisku).


    ČSSD se do vyplacení peněz Altnerovi, potažmo jeho dědicům - pan doktor Altner mezitím zemřel - nechce. V dovolání, které Nejvyšší soud obdržel 11. dubna 2016, rozporovala především oprávněnost a zákonnost smluvní pokuty. „Nesouhlasíme s rozhodnutím Městského soudu v Praze s odůvodněním, že je v rozporu s judikaturou Nejvyššího soudu,“ uvedl mediální zástupce strany a její advokátní kanceláře Jiří Chvojka.


    Následně 14. dubna 2016 ČSSD uvedla, že peníze bude posílat Altnerovým věřitelům, kteří se přihlásí v Lidovém domě. Advokát reagoval žádostí, aby soud zablokoval sociální demokracii účty. To se mu ale nepovedlo.

    Obecně platí, že procesním nástupcem zemřelého účastníka řízení jsou jeho dědici. Spor s ČSSD však pokračuje i po skončení dědického řízení.

    • Rozhodnbě nebudu dělat ČSSD advokáta, neb jako každá levičká parta je to pochybná společnost al přece jen pro úplnost. Mohl by jste pro "nevědoucí" též uvést kdo je původcem současného stavu - není to takto "náhodou" to nabubřelé křivácké prolhané, .....  -pííííí..íííp - jaký si současný hradí nabob, bývalý komoušský konfident soudruh zeMAN.

    • Nechci dělat ČSSD advokáta, ale nezapomínejme na následující:

      1, "ÁNO, tady máte koblihu a bude líp, já to pro vás zařídím." ÁNO není ani politická strana, je to pouze jakési "hnutí". Hnutí čeho? Hnutí mysli? Nalezlo tam spousta "bývalých" komunistů a jiných prospěchářů, Jejich Führer (chce řídit stát jako svůj podnik) provádí  čistky ve státní správě. Sám je morálně ušpiněný (korunové dluhopisy, dotace na čapí hnízdo), trestně stíhaný, bývalý komunista a konfident StB, ale on neodstoupí, ne a ne a ne.

      2. Kamarádí se s MANem, který nad ním drží ochrannou ruku a vyhrožuje, že i přes tu špínu by ho znovu pověřil sestavením vlády. Ač sám je přitom ostudným "symbolem" naší země: "bývalý" komunista a konfident StB MAN, Putinův kolaborant (údajně vydíraný pomocí kopií jeho zpráv pro StB), dělá ostudu na mezinárodní úrovní (řízek prý vypadal a chutnal jako bublinková prrdel), vyhrožuje novinářům, že jsou swině a měli by se střílet), kolaboruje s Putinchanátem a s Čínou...

      3. A kdo že předsedal ČSSD když vypukla ta aféra s Lidovým domem, který veřejnost výstižně překřtila na LIHOVÝ DŮM?

      4. Dále pak naprosto nemorální "opoziční smlouva" mezi Novičokem Becherovičem a Kikinou Klausem.

      5. Později pokus o puč v ČSSD za pomoci Haška-Šaška.

      6. Strašení ovcí šířením keců o presidentském protikandidátovi těsně před volbami, kdy už žádná agitace neměla být prováděna.

      A toto vše má být poctivost v čest jednání???!!!

      • no ono ANO - Babiše je klon pro  socany kteří již nechtěli hrát roli chudáků viz druhotnej ymrd Faltýnek.

      • Ve svém příspěvku o ing. Babišovi nepíši ani slovo - proč jím oponujete?

        A dluh ČSSD vůči rodině JUDr. Altnera je dluhem ČSSD - ing. Zeman tam

        už dávno ení, jestli jste nepostřehl. JUDr. Altner zastupoval ČSSD, nikoli

        ing. Zemana...


        • Smlouvu s JUDr Altnerem za ČSSD podepsal jeji tehdejší předseda = Zeman...

  • dzixy
    Já se nedomnívám, že Babiš s ANO je jakýmsi vazalem socialistů, kteří se chlubí prosazováním kde čeho. Podobný názor, snahu by měly mít všechny strany, protože co se teď schvaluje je pro většinu občanů. Ale zhrzené opozici se hodí cokoliv ke kritice, co není jejich návrh. Kdyby jim šlo o občany s podobnými návrhy by souhlasily. A to je kritérium a potvrzení toho, proč opoziční strany jsou v takovém úpadku volitelnosti.
  • KIMCID

    fr vláda ustoupila demonstrantům 

  • Co chybí soc. demokratům ?

    Dobrá pověst.

    Tvorové jako např.  Sobotka, Dinsbír  a dnes třeba Poche vytvořili z ČSSD toxickou partaj, které mají jejich bývalí voliči plné zuby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit