Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nerozumím té hysterii...twittery instagramy...atd. já na Fake-Booku účet nemám, nevím k čemu by to mohlo být užitečné a žiju docela šťastně....kdo chce, může si založit webovky s diskusním fórem....je to jednodušší a řekl bych rozumnější a praktičtější....

  • KIMCID

    Pro ní jsou nebezpeční imaginární pisatelé.Ale to že si do Evropy pozvala mag.ry to je v poho.

  • Stejně tak, jako dnes není vůbec problém být digitálně zjistitelný a tzv.být vidět, než spíše naopak být neviděn., což je v podstatě už dnes vyloučeno.,tak stejně tak je možné cokoliv i kohokoliv.,digitálně tzv.zrušit a vymazat, avšak takřka se stejnou nemožností, absolutně i prokazatelně zjistit a mít o tom i důkazy., že se tak skutečně a opravdu stalo..tzv. totálně, navždy a beze stopy..i bez rozdílu postavení, národa, rasy a místa..

  • Ani smazáním svého účtu na libovolné sociální síti nemůže Merkelová více očernit svoji tisíckrát provařenou osobnost. Merkelová si již vydobyla své místo na historickém piedestalu mezi individui, která nejsou demokratickými historiky glorifikována. Škody napáchané voluntaristickou politikou Merkelové, která mimořádně ostentativně projevovala pohrdání zákonnými a morálními normami když cynicky chtěla prosadit svoji egomaniakální zlovůli, jsou již teď kolosální a s nenapravitelnými důsledky. A jen historici a další zodpovědní hodnotitelé po delším časovém období budou moci její absurdní a morálně zvrácené aktivity realisticky zhodnotit.
  • Je třeba neustále připomínat, že rozumný člověk na fejsbúku účet nemá. Pokud ho ale jednou měl, má ho vždycky.

  • I u nás byli bolševici rádi, že po nich po revoluci nezůstaly vesměs žádné informace a mohli začít "s čistým" štítem jako ctihodní podnikatelé a v některých případech dokoce jako bojovníci proti totalitě.

  • Pokud vím, nemusí mít politik svůj účet na (podle mne přeceňovaném) facebooku. A zda ho mít nemusí a založí ho dobrovolně vlastním rozhodnutím, pak ho stejně na základě svého rozhodnutí snad může smazat, ne?? Jak někoho vůbec může napadnout, že by tak učinit nemohl?? Nebo tam kde začíná facebook, končí svoboda?? Asi ano...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit