Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle dnešní zprávy využívá EU jen 9 %plynu z Ruska. Tak ať si ty kohoutky Putin zavře. 

  • Jo tak EU-zákazník řekne, že zavede strop, za který smí Gazprom- prodejce prodávat a už se nám tluče do hlav, že Gazprom vyhrožuje :-)

  • KIMCID

    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-u-evropskych-brehu-stoji-desitky-lodi-s-lng-nemohou-vylozit-naklad-40411912?fbclid=IwAR0y6mUycfcZxuhpL1XkN2fBzmCcpSoIbEJVirG_NXQ_s49e4YK_dJ7Z_gQ#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest204_anketa_k_prihlaseni_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

  • Brusel.Tradiční evropský škůdce a fanatik.

    Válka je hrozná. Nicméně stejné nebezpečí představují pro běžné lidi tupá rozhodnutí bruselských. Zahánějí rusáka do kouta.Na všech frontách. Drzé loňské provokace UKáček zapomenuty. Je jich plný internet. Všichni bezhlavě podkuřují kyjevskému. A pak najednou Moskva řekne konec mazlení. Nemáme co ztratit. A vytáhne první malé Ačko. A druhé. A v Bruselu budou bědovat zuřit a vyhrožovat. Ale tam, tam u těch EU bezmozků je příčina. Fanatici na které tady dojedeme.

  • goyim

    "Evropští zákazníci začali nákup energetických surovin z Ruska omezovat po únorové invazi ruských vojsk na Ukrajinu."

    Nesmysl a manipulace. Evropští zákazníci NEzačali nákup energetických surovin z Ruska omezovat. Byli to ideologičtí chucpoidní soudruzi z EU kolonie USA, kteří ty zákazníky začali omezovat. Fialové a Lejnové nejsou žádní zákazníci, ale slouhové a škodné.

  • Makak

    Taky jsem ČEZu řekl že mám strop na el. energii 500/měsíc a začali skučet, že mě odpojí holt americký minoritní akcionáři jsou pěkné sviňky ale kdy amík nebyl sviňka, že a ještě s podporou fialového sudeťáka...

  • Což takhle zastropovat platy europoslanců do výše českého životního minima? To by se ušetřilo!

  • josef.chmela

    To není vyhrožování, to je konstatování. Stejně se EU chce odtrhnout od ruského plynu, tak se to alespoň urychlí.

    Ta EU je samý ukecaný neschopný hňup poskakující jak páníček za oceánem píská.

    • At taky zastropují americký zkapalněný plyn na cenu toho ruského. To nemůže být žádný problém. Na to ale nemá havět v Bruselu odvahu, ubožáci, stejně jako Švédi odmítli říci výsledky svého vyšetřování o 7m díře v plynovodu Nord Stream 2. Asi by se to v USA nelíbilo a následovaly by sankce, tentokrát na Švédsko.

  • Mnohá opatření předáků EU jsou nerealistická, tedy ignorující realitu a pravidla logiky a navíc silně ideologicky zatížená. Takováto opatření jsou pochopitelně kontraproduktivní a zubožující velkou část obyvatel EU, což předákům a poslancům europarlamentu nijak nevadí, protože oni mají dost vysoké platy. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit