Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlezte mi s Ukrajinou víte kam, veškrou pomoc platíme my pracující...a odstřihnout se od plynu a ropy s  Ruska znamená naše sebevražda....

    •  . . . как говорит ва́ша Василиса . . .

      Pro  neznalé těch "pokroucených červů", co   

      kdysi učili děti už od 3. třídy základní školy: 

      "Jak říká vaše  Vasilisa"

      --------------------------------------------------------------------------------

      Ale srozumitelnost  také tohoto "příspěvku" je téměř nulová . . . 

      "My pracující platíme "veškrou"(co to je?) pomoc"  - týý voe . . . 

  • mun.go

    Komentář z roku 2019: "Pro ukrajinského prezidenta se nabízí výhled na nepříjemnou realitu, v níž už bude jednou provždy a všeobecně označován za prezidenta svrchované země, který poslušně plní příkazy Donalda Trumpa."

    Aktualizujte si na rok 2022 a místo Trumpa dosaďte Bidena. A ještě se třeba zamyslet nad tím, kdo dává příkazy Bidenovi.

  • Už dlouho nás morální arbitr všeho lidstva nepoučil co je naší povinností a jak moc jsme špatní v tom, že nepomáháme víc.

    Po ukončení války (a ona dřív nebo později skončí) bude nařizovat světu jak se podílet na obnově a blahobytu (oligarchů) Ukrajiny.

    Je skvělé, že nás má vždycky kdo poučit o našich povinnostech. 

  • Ruská armáda nemá , nemá !!!!!na Ukrajině co pohledávat , tím padá diskuze kdo je hrdina a kdo zbabělec . Nejzbytečnější válka která je vyprovokovaná oligarchií v Rusku na základě globální .ebility kdy jenom prachy rozhodujou a to se netýká jen Ruska , že "slovutné" bankovní fondy typu Blackrock made in USA . Ale co ,  když si lidi nechaj vymejvat palice že jen uspěšný miliardář je " správný" člověk , ,, , , , , snad to většině dojde co je pro lidstvo dobré .😇

    • goyim

      Bláboly. Válka byla vyprovokovaná západem. To už je dostatečně zdokumentované. Intelektuální elity v USA předpovídaly konflikt už několik let.

      • jako že někdo nutil ruské či ukrajinské oligarchy aby kradli proti své vůli ?????😇

      • "Intelektuální elity" v USA? - nejspíše ty ze slumů v Bronxu . . .  

    • mun.go

      Pokud by se měřilo všem stejným metrem: tak jako ostatní agresoři, zde jmenovitě neuvádění. S globální debilitou máte samozřejmě pravdu.


  • Zelensky se vžil do své filmové role a nebo má stále režiséra,který režíruje i další díly a pokračování,doufám že nevyplave že režiser je syn dědy za oceánem.Ahoj 

  • goyim

    „Když zbabělost roste, mění se v katastrofu.“

    To ví Ukrajinci nejvíc, když používají civilní objekty jako krytí a k tomu zakazují civilistům opouštět oblast, tzn. používají je jako živé štíty. Vše už je zdokumentováno i pokakaným mainstreamem.

  • Před 2 dny jsem psal dotaz - Proč rusové neničili infrastrukturu - letiště, železnice, silnice, aby se na Ukrajinu nemohly dovážet další a další zbraně z EU. Myslím, že s novým generálem vojenské akce na Ukrajině se vše změnilo. Vypadá to, že po 45 dnech válčení rusové sundali rukavičky a začali tvrdě. Dle zpráv byly útoky na 9 letišt, náckové z Azov pluku v Mariupolu asi dobojovali. Zelensky je nechal ve štychu, protože Azov pluk ho nikdy neuznával a neposlouchal jeho příkazy. Nacisti samozřejmě k věryhodnosti Zelenského o Ukrajině taky nepřispěli. Tak toho Zelensky krásně využil a nechal je tam poumírat. Mimochodem, na India Today je mnoho videí z Mariupolu a je to skutečně Stalingrad. Jenže dle výpovědí civilistů v Mariupolu, 85% města zničili právě Azov prapor za 2 měsíce. Zbytek 15% spadá na Rusko. Jen aby opuštění ruských pozic u Kyjeva nebyla léčka, jak vytáhnout ukrajinskou armádu do terénu a ne být schovanou v městě za civilisty. Pak by mohla být obrovsky zranitelná a také totálně zničena.

  • Tahle americká loutka na drogách asi nemá jinou možnost, než svou poslední roli dohrát až do hořkého konce. Potom mu nezbyde nic jiného, než z Ukrajiny pláchnout. No, Zelenský se o svou budoucnost, ale jinak bát nemusí, zajištěný je velmi dobře, díky korupci a zlodějinám. Divoké poměry na Ukrajině mu poskytly příležitost se napakovat, stejně jako jeho předchůdcům Tymošenkové, Jaceňukovi, Porošenkovi. Však taky je uveden v seznamu miliardářů a figuruje na čelním místě ve skandálu Pandora Pappers.

  • Prý "Putinova čistka mezi špiony." 

    Šéfa ruských zpravodajských služeb 

    už převezli do vězení . . . 

    -----------------------------------------------

    A toho Putina ještě ne? 

  • Pan Zelenskij má pravdu!

    „Když zbabělost roste, mění se v katastrofu.“

    --------------------------------------------------------------

    Viděli jsme  to v letech  1968 - 1989 i u nás, v Československu

    Ale  pak se dospěli lidé stateční - jakými byli pan Václav Havel, 

    pan Jiří Dienstbier a další, co otevřeli oči mnohým . . . 

    Zatímco většina tady přikyvovala a mávala praporky. . .

    Díky panu Havlovi a dalším za statečnost - přejme podobné i Ukrajině !

    • mun.go

      Srbskými praporky v roce 1998-99 nikdo nemával.

      • To máte nakonec úplně jedno.

        Já neříkám ani tak - ani  tak !!

        Ale na moje slova dojde . . .

    • Gorobilypes

      -Ano nějaký Ukrajinec Kličko senior velel na Rálsku.

      Poslal ho nějaký Ukrajinec Brežněv a poslal sem celí ukrajinský front.

      Puls Němce, Bulhary, Poláky a Maďary.

      • Němce ne ty byli v zaloze kdyby se to zvrtlo , kdyby totiž sovětští vojáci viděli jednotky z NDR tak do nich pálili jak o život . Těžko v dobách komunistů označovat tehdejší národy nacionálně neb nacionalismus byl nepřítelem  "internacionálních" komunistů , takže Sověti . Viz. Jugoslávie neb Tito sám Chorvat věděl moc dobře co se může stát když přestane potírat náboženské a nacionalistické  tendence a také se tak po jeho smrti stalo . 😇

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit