Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to další způsob zastrašování lidí. Mělo by se spíše důkladně prošetřit jestli byl celý "Projekt" v souladu se zákony, jestli v tom nebyla korupce atd. Případné "pachatele" postavit před soud a mimo jiné jim nechat uhradit veškerou vzniklou škodu.
  • Pokud tento předražený a špatně efektivní stát nemá schopnost své povinosti vůči občanům zajistit i jinak, než s nějakými kartičkami se ziskem někomu do kapsy, tak pak je to o to horší a mnohém i jiném to otevřeně vypovídá. Bez nich to šlo taky, tak jaképak výmluvy okolo toho všeho, že to nejde... Zkrátka to státní správa neumí a nezvládá to stejně jako i jiné věci... Kdyby to uměli, nebyl by ve státě takový "bordel" a blázinec. Zajímavé je, že pro sebe a svou vrstvu se zajistit umí..To jim jde přímo výborně i bez kartiček..
    • vláda a ministerstvo práce kryje podvody, které vyplývají ze smlouvy státu s českou spořitelnou ohledně S karet, nebot bankomaty v rozporu s uzavřenou smlouvou nevydávají celou přiznanou částku dávek soc. podpory, tedy menší hotovost jak 200 a 500 korun. O tomto byl p. Nečas a ministři informováni. nadále tedy neoprávněně stát zadržuje klientům hotovosti na účtech české spořitelny. Smlouva je od začátku podvod a o tomto podvodu již ministři, policie, státní zastupitelství a kompetentní orgány byly informovány, přesto je toto nadále zakrýváno, škody vůči klientům nadále probíhají. Tato podvodná smlouva mluví o tom, že S karta má umožnovat bezplatný výběr celé částky dávky z bankomatů, tyto bankomaty toto neumí, toto banka a ministerstvo práce vědělo předem, jde evidentně o předem připravený podvod ze strany státu a české spořitelny. Stát chce přenést náklady výplat na občana, a to je protizákonné. Doposud tedy stát neumožňuje klientovi bezplatně vybírat celé přiznané dávky, což je v rozporu se smlouvou. česká spořitelna a stát nadále bezdůvodně, v rozporu se smlouvou zadržuje klientům, používající Skarty, finanční prostředky. Stále tedy vznikají škodné události za klienty soc. úřadů používající Skarty. Zde již vznikla trestní odpovědnost osob odpovídající za výplaty, neboť toto jim bylo již v minulosti oznámeno.
      česká spořitelna nemůže žádat v arbitráži žádnou škodu, nebot tímto podvodným smluvním ujednáním je jednak smlouva neplatná, a druhak sama se podílela na škodách z toho vzniknuvších a jde zde evidentně o nekalou soutěž, podvodné jednání, podivné praktiky výběrového řízení a klamání orgánů státní správy a též klamání úřadů konající na toto dohled. Je tedy s podivem, že prohlášení, která p. premier vydává k věci Skaret jsou velmi podivná vzhledem ke skutečnosti, kterou jak výše .
      není možné v současné době čerpat bezplatně celou částku dávek soc. pomoci, čerpání dávek dalším způsobem prostřednictvím poštovních poukázek je podmíněno opět povinným se zavázáním, že náklady poště za složenku hradí klient. soc. odbory a taktéž urad soc. zabezpečení-důchody, na možnost vyplácení hotovosti na pokladnách úřadů nereagují. jde zde o bezprecedentní kriminální chování státní nomenklatury, která se snaží neoprávněně přenášet náklady na dopravu dávek ke klientovi na tyto klienty. o tomto již byli informováni ministerstvo, prezident a zastupitelstvo, doposud ale toto kriminální chování úřadů nadále trvá, a škody ke klientům nadále vznikají a jsou tyto dávky stále zadržovány.
  • Výhrůžky, zrušte sami sebe. Nulovou podporu lidí máte. Ta zmalovaná ministrině a Nečas je této zemi škodí.
  • Kdybych tak mohl za toto Česko rozhodovat, tak sem povolám z Německa Angelu Merkelovou + její německé ministry a budou vládnout nám - Čechům. Vládli by spravedlivě a rázně pro blaho země a nás samotných. Tu českou vládnoucí svoloč, která myslí jen na to, jak si namastit vlastní kapsu a pak odtáhnout třeba s ostudou a s vědomím po mne potopa (viz ta plejáda zkrachovalých ministrů současné vlády), které vlastní český národ leží někde u konečníku, tak tu opravdu nemusím. Měl bych však pro ni léčbu v koncentrácích a gulazích - tam se mohou zviditelňovat na úkor sobě samých!
    Češi mají skvělé jednotlivce, ale sami sobě si vládnout spravedlivě, poctivě a slušně neumějí! To je stará germánská pravda.
  • Sockarty zachovat! Ať se ví kdo nás ožebračuje. Tak jak jsou bohatí, chudí, kripli a cikáni, taky pracujíci a nemakačenka, tak to má být a tak je to správné!
  • Sockarty ZACHOVAT!!! To, že je spousta lidí odsuzuje je jen důkazem, že jejich zavedení splnilo účel.
    • A tys důkazaem, že tu nemáme žádnou nouzi o pitomce !!!
      • A ty víš o této situaci úplné hov*o, nekecej o věcech kterým nerozumíš, blbe.
      • Jdi do řitě zloději nicku. A ty tři vykřičníky si strč do p*dele.
      • To rika ten pravej. Schyzofrenie je svinstvo, co? *1*
    • Sedni si na invalidní vozík a jdi si vybrat hotovost do bankomatu. A nejlepší je, když bydlíš cca 15km od většího města, kde je bankomat, protože na vesnici žádné nejsou. a co je nejhorší, jak to budou dělat starší spoluobčané.
  • Tak to se bavím! Když zruší skarty budou opožděny dávky!? Jako kdyby teď byly přesně v určený datum! Někdo ještě nedostal dávky za únor. Ať už jdou se svými kšefty někam. A všichni naši nevinní a bezúplatní politici
  • V téhle zemi vládnou peníze, samozřejmě ty co zůstanou za nehtíky mafiánům typu Kalousek, Gross, Paroubek, Langr a další a další. Nikomu nejde o zlepšení života občanů téhle země, ale o to jak státní peníze přelít na soukromé účty.
  • Nechápu to
    dříve se sociální dávky vypláceli bez výpočetní techniky a šlo to vše bez problémů. Dnes pomalu bez výpočetní techniky nedostaneme ani na WC. Jaké slovo má asi pan předseda vlády Nečas když řekne že je proti a že se mají sKarty zrušit ale TOP09 řekne že ne, a bude vymýšlet jak je nechat jelikož kamarádi dostali kšeft, asi žádné že pane premiére.
  • Tento způsob "nedobrovolné dobrovolnosti" tak nějak pamatuju. Pravicoví .soudruzi opět nezklamali. Komu není vzájemné rady,tomu není hospodářské pomoci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit