Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stavělo se za státní a předražené kačky a zloděj to tunelem sazky koupí za hubičku
  • Přesně tak - zpitomnělí ovčánkové uvěřili, jak nás komunisté za socíku rozkradli a v jakém srabu se nacházíme, no a pak z toho socíku, co všechno se vybudovalo z našich společných peně a v akcích Z se pěkně napakovalo královsky pár jedinců.
  • POděkujme svoji blbosti, lenosti,a neznalosti věcí, že jsme po r. 90 voili ODS, ODA a lidovce, kteří toto rozkrádání za babku odstartovali a bylo jim to dovoleno, protože jsme se nechovali jako občané, ale ovčané. Klaus z Jakešovy věštírny - Prognostického ústavu se svojí partou zmetků se chopil moci a začal luxovat peníze ve státě lépe než Rainbow, prorotoval všechny posty, ze kterých toto luxování prováděl 24 let nyní mu ten nejbohatší , kterému toto bohatství umožnil. Kellner. a poskytl mu opět novou věštírnu - tentokrát na Hanspaulce. Doufejme, že se nenajde dost ovčánků, kteří mu opět umožní ještě nějakou trafiku a že se možná povede ho za toto svinstvo, které tu prováděl de facto nerušeně 23 let pohnat k soudu a odsoudit.
  • Daniel Landa to v písni Blaničtí rytíři zpívá zcela přesně - A pak Čechy v sekáči koupí boháči - Řekni, kde tak dlouho jsou?Pane, kdy už vyjedou?Otče, proč tak dlouho spí,jezdciblaničtí?
    Matko, popros už je čas
    už se jede nadoraz.
    Prosím bože o zázrak,
    než nám fakt ujede vlak.
    Není lid a není král,
    jenž by zemi zachoval.
    A tak Čechy v sekáči,
    zkoupí boháči.
    • Oprava - skoupit se s.
  • Jo jo, to je ta dan z demokracie. Vsechno je o penezich, o nic jinyho nejde. Nakonec to tu bude vlastnit a ovladat jen tech nasich pet nejvlivnejsich "podnikatelu" - Kellner, Dospiva, Bakala, Komarek a Tkac. A my se budeme jen divit.
  • Předloni Bestsport Arena vykázala provozní zisk zhruba 100 milionů korun, tržby přesáhly 400 milionů korun
    I to byly dřív peníze kterými vláda platila třeba zdravotnictví,školství ale celkově umožňovala všem lidem slušně žít a aby nebyli bezdomovci a sebevrazi,kteří už jsou dotlačeni do kouta a nevidí žádnou budouctnost! Dnes za to pár musím napsat zlodějů si jezdí po světě a neví pomalu co s penězi! Holt kapitalismus!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit