Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi proberte se - z jedný strany zaútočí USA z druhý strany RUSKO a bude klid .
    Co je to za národ když vezmou svinstvo sarin na svý lidi...děti,ženy atd.ať to použil Asad nebo povstalci prostě zplynovali svoje vlastní lidi!
    To co se děje v této oblasti už překračuje meze...vezměte si Egypt-idioti ničí tisíce let staré památky teď se v Sýrii vraždí lidi navzájem těmi nejbrutálnějšími prostředky...co přijde dál?
    Hromadný útok na Evropu?
    Nejsem zastáncem mezinárodní politiky USA , ale proboha vždyť jsme v NATO tak zasáhněme dokud je čas!
  • amíci se jen potřebují zbavit přebytečných zbraní, aby zbrojařský průmysl mohl zas vyrábět a prodávat. Přece si neutáhnou opasky a nebudou žít v bídě, když se neprodává. A navíc vyzkouší zase nové nebo zdokonalené zbraně. Na cvičišti to není ono. Proto potřebují sebemenší záminku. Vždyť to poslušní občani USA zaplatí svými daněmi. Nejlepší na tom je, že jsou amíci zadluženi a půjčují si od těch ´´hnusných´´komoušů z Číny.
  • Mluvili nejdřív o útoku Tomahavky co potrvá 3 dny. Nyní již mnohdy mluví nejenom o Tomahavcích, ale i o strategickém letecvu a bombardování Sýrie co by mělo trvat 60 dní a když nedosáhnou cíle tak ho prý prodlouží na 90 dní... Zajímavé jak ztrácejí soudnost. Situace je velmi podobná tomu co dělali Henleinovci v ČS pohraničí, akorát že se to tehdy nedostalo do fáze masového přílivu teroristů z Německa, ale hned přišla Hitlerova armáda, které jsme se vzdali na příkaz Británie a Francie. A Syrie bojuje..., není sama. Uvidíme jak se změnil svět. Situace kolem Syrie je analogem situace na Habeš? ... ne to byla situace s Lybií, toto odpovídá snad útoku a bombardování Španělska, tehdy vše bylo přípravou útoku na úzení SSSR, které dnes není, ale území a Rusko zůstalo. Už je ale zřejmé, že povstává nový tmavý Führer, za tím prvním zůstalo přes 30 milionů mrtvých lidí. Kolik jich bude nyní?
  • Ono není jisté , jestli nějaké chemické zbraně Asad má. Jako Saddám jich měl mít a pak se nenašla po nich ani stopa... Zatím Asad prohlásil, že chemické zbraně nepoužil, ale ani nedementoval, že je nemá... takže nic není vyjasněno. Ale ať tak či onak, proč je USA neodevzdají také ??? Ony jsou jediné, kdo je má právo vlastnit ??? Tolik řevu kvůli zatím nedoloženému použití Asadem, že nesmí být nikdy použity, to vyřvávají USA do celého světa a zatím samy jich mají plné sklady a vyvíjejí nové a účinnější. Proč se tak dovolávají toho sadismu jejich použití, když samy jsou připraveny je sypat po celém světě ??? Chemické zbraně by měli zničit všichni, jak USA, tak i Rusko s Čínou a všechny ostatní země ....ale to néééé, zy musíme mít na svou obranůůůůů, abychom mohli bestiálně vraždííííít - a u Syrie dělají, jako by je nikdo jiný než ona neměl....
  • Jisté je jen to, že nic není jisté.
    http://www.zvedavec.org/komentare/2013/09/5643-byvali-americti-zpravodajsti-dustojnici-varuji-obamu.htm je to pravda? není? kdo to ví?
  • Není problém..., když zas USA odevzdá mezinárodnímu společenství i ty svoje chemické co má rovněž a k tomu přidá i ty jaderné, aby si Obama už konečně zasloužil tu "cenu míru" svým příkladem a přestalo se od USA vrtat do všech a všude po celém světě s tím, že je lépe raději jednat, obchodovat, vyrábět a sílit ekonomiky a skutečnou občanskou demokracii v čemž má USA už nějaký ten rok evidentní problém a pak se bude moci aspoň říct, že se konečně jedná o skutečném míru v zájmu "mezinárodního společenství"...Konec pohádky... Američanům bych v tomto nevěřil ani dobrý den..vychcánci jedni prolhaní, nenažraní a falešní jako ten jejich dotiskovaný toaletní papír co mu říkají dolar....Konec konců by v Syrii stejně vraceli akorát to co od Američanů svého času dostali a pak je pravda, že něco bylo i od nás, od Rusů a něco maličko od Němců a pár chemických surovin přes jednu chemickou firmu z Holandska, aby si mohli něco vyrobit i sami ..
  • I když je odevzdá tak si najdou jinou záminku.Ať západ řekne,když odevzdá chemické zbraně tak přestanem podporovat teroristy.To by byla jiná.Takhle se bojí,že by je Asad mohl použít proti nim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit