Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych hrozbu viděl v muslimaci probíhající v Německu i Francii. Až se do parlamentu dostanou tito extremisté ba dokonce do vlády společně s Turky,je možné že to mohou být právě naší sousedí pravým strašákem.
    A za přispění mirumilovnych z USA je budou tlačit na Rusko a bojiště může být opět u nás.
    PS.usetrim námahu multinickové z tichcalidohuby.ua. ( Ano jsem ruský agent,xenofob,rasista a kdo ví co,kazdopadne nečumim na náboženství Tv hnůj Čt žumpa)
  • pokud bude Kim se svou jednou raketou útočit, tak maximálně na Prahu. O naší existenci nemá ani tušení. Být zapadákovem se konečně vyplatí..... *3*
  • celé této partě TIC schází zdravý selský rozum, místo aby byli rádi, že se mezi USA a S.Koreu se snižuje napětí, tihle TI naopak ještě do všeho rádi št'ourájí, přitom jsou to jen hloupý nic neznamenající presstituti, ani technicky to není možné, i kdyby Kim chtěl poslat raketu na Evropu, musela by letět přes Rusko či Čínu, kde by však byla okamžitě sestřelena, ani tak daleko Kimovo rakety ještě nedolétly !
  • Bubu bubu,takové pohádky žerou jen Blbouni v USA.
  • Severní Korea si pořídila jaderné zbraně proto, že je neustále ohrožují teroristé z USA.
    • ty budeš ale myslitel! Ty předsedáš tam u žluťáků revolučnímu tribunálu, co? A už tam zakládáte i sověty? Ty máš hochu prasečinec i v hlavě, co?
      • Lépe jest mít v hlavě prasečinec, než zcela vymeteno.
        Nebo již Severní a Jižní Korea ukončily příměří a uzavřely mír?
        Blíže například:

        https://www.valka.cz/14898-Zacinali-na-38-rovnobezce

        (První misí OSN, na které se podíleli naši vojáci, byla účast v Dozorčí komisi neutrálních států na Korejském poloostrove. Jejím úkolem bylo dohlížet na dodržování dohody o příměří na 38. rovnoběžce po skončení korejské války. Zatímco velení korejských a čínských jednotek si vybralo za pozorovatele kromě československých ještě polské vojáky, velitelství Spojených národů se rozhodlo pro vojáky švédské a švýcarské armády. Účast Československa v této misi trvala dlouhých 40 let.)
  • Ředitel německé rozvědky varuje před možným útokem Kima rakeťáka. Ovšem dle mého názoru Kim není žádným reálným nebezpečím pro občany SRN. Skutečným nebezpečím pro Německo je Merkelová a další megalomanští fanatici, kteří chtějí měnit Německo a potažmo i okolní státy EU na základě svých šílených sociálně-inženýrských experimentů, jenž existenčně ohrožují evropskou civilizaci. Právě Merkelová a spol. nahromadili kolosální škůdcovský potenciál, který svého času neměl ani Hitler...
  • Jégl, tak honem do krytu, aspoň nebudeš otravovat svými články *11*
  • Konečně máme přítele, který nás může zničit. Aspoň za to nebude moci EU a USA. Ať žije náš přítel KIM:
  • Ledecká zvítězila v KOreji přece a Jan Ledecký jim zkomponuje muzikál nezvítězila Američanka,tak Ledecká zachránila přece Český stát v společné družební OLympiadě kterou nebojkotovala soudružka Ledecká asoudruh Ledecký budou vyznamenani na Zemanově Hradě jenže Kvitová chtěla auto za Wimbledon aby se dostala po rovině z Bílovce do Prostjova ,ale Ledecká na kopce v USA chce koupit vrtulník z Armádního sportu i pro Ministerstvo obrany je snad zakoupí ,Mně by stačilo auto sbombou uvnitř na zemní plyn z Nizozemí od královny nebo poddaných i ojeté ,bez množství elekroniky GOLF první řada trojková nebo seat Opel anebo jen běžky Fischerky skin ,když mám skalp presidenta jako ekologický člověk EKO Sapiens dinosaury nehoním na běžkách jako VV Peake KLasnová a mistne chodím na běžky Sin s hadříkem proti skluzu dozadu do kopců i opotřebované 19O CM z Winer bazaru nejlepe z Rakouska
    • paní vychovatelce ze společného řetízku tak jsi bez večeře.Přeci víš že máte nařízeno pěkně chodit v kroužku a zpívat si "pec nám spadla". Každý máme svoje úlohy. Tak příště se chyť oběma rukama!
  • Jégle napiš komentář, je tomu 79 let, kdy započala okupace Československa nacistickými vojsky. Ta proběhla 14. až 16. března 1939. V jejím důsledku bylo obsazené území Německem anektováno a byl zřízen autonomní Protektorát Čechy a Morava, vyhlášený 16. března 1939 výnosem o zřízení Protektorátu Čechy a Morava. Okupací Německo porušilo Mnichovskou dohodu ( zradu, kdy nás odepsali a předhodili Hitlerovi naši západní spojenci), kterou samo 30. září 1938 uzavřelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit