Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo zvolili si zlo a teď musíme pykat všichni. Příště než budete házet do hlasovací urny volební lístek, uvažujte, které straně dáte hlas. Abyste se pak nemuseli stydět sami před sebou. Plané hesla, že strany, které jsou u vesla se musí nahradit občanským sdružením, no je vidět, že né. Příklady ze zahraničí to dávají jasně najevo. V sousedním Rakousku ve Vídni vládla sociální demokracie od války, no a myslíte si, že se Vídeňáci mají špatně? Je tam korupce jak na Pražském magistrátu?
  • kačenku ted nemužete odvolat jede s vítkem v orient expresu na výlet
  • VV začaly dělat pořádek v našem nehorázném, korupcí prolezlém, politickém prostředí. Nejvíc řvou ti, kteří díky "strýčkům" ukradli nejvíc, ruku v ruce s těmi, kteří byli u koryt doposud, mezi což se dá dát rovnítko. To, že je někdo navíc pohledný, je pro jiného nepřekonatelným problémem. VV, držte se i za cenu některých ústupků. Vítězství ve válce se skládá z vítězství v bitvách.
  • vyhodit a kopnout do prdele čubku
  • Rezignace Klasnové? Kdo si to vůbec dovolil vyslovit. Vždyť je to místopředsedkyně PS a VV. To je normálně nedotknutelný člověk a navíc ještě blondýna a žena ministra. Taková drzost!!!! Co si to ti obyčejní "Véčkaři" vůbec dovolují? Je vidět, že ničemu nerozumí a neznají stanovy VV. Vždyť Klasnová je nejchytřejší, nejlepší, nejčistší a hlavně NEODVOLATELNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ať táhne, ludra jedna, i s VV !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit