Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvůli soudců nepřekoná ani znalecký posudek a ani pravda.Soudci klidně zabijí-zničí kohokoliv. . .https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . .
    https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo . .
  • Ze soudních znalců si dělal srandu už Jaroslav Hašek -

    "...vím ze zkušenosti, že po ráně sekyrou každý neupadne..."

    Takže se od jeho časů tak moc nezměnilo.
  • "Vysoká škola jako garant kvality"
    .
    *1* *1* *1*
    • Pro neznalé němčiny:
      Kindlschule = 1. Kindlova škola, 2. dětská škola

      *1* *1* *1*
    • To bývalo v dobách , kdy byla úcta ke vzdělání, které se považovalo za vysokou hodnotu a kdy morální zásady nebyly "pouhou třešničkou na dortu".
      Pak začali vládci vyvyšovat tzv. "dělnickou třídu", kterou rozuměli manuálně pracující poslušné jedince konající bez přemýšlení to co se jim nařídí. Lidé přemýšliví a vzdělaní se komančům samozřejmě nehodili. To byl jednak import východostepní "vzdělanosti" a jednak "morálky" východostepních nájezdníků "K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky." Podle těchto zásad byl důležitý "papír", nikoli znalosti, samostatnost, originalita. A tak to vedlo ke "studiu práv" na plzeňské Kindlschule.
      A ta "tradice" zjevně pokračuje: kdo má na rameni hvězdičku nebo papír, tak je "chytrý" a ostatní ho musejí poslouchat.
  • Zase je zde ten kreteen blijecpitomec, zamestnanec redakce Tiscali. Za chvili se zacne chvalit kolik ma vysokych skol a jaky je to inteligent, vid ty kreteene..hi..hi
    • jasně zlej trolle, hlavně že ty jsi génius a taky by si změnit trollý slovník, jsi celkem průhlednej ruskej průjem *11*
      • A ty jsi zase kretéén z redakce Tiscali, co si nechá říkat Simona, spolupracovník toho blba blijcepitomečka..hi..hi..hi
        • a teď zagájíkuj Punťo *15*
  • "znalec Doleček" to přeci ale nejsou žádní odborníci.To jsou obyčejní certifikovaní a všeobecně uznávaní hnoji všech hnojů.Ti kteří se dají uplatit a nakoupit jako rohlíky na pultě.Jo když se bandě nedaří, tak přijme ke zpracování jakékoliv svinstvo.Tady tyhle dvě partičky neopovrhnou žádnými penězi.Žádná kačka jim nesmrdí.Na druhé straně představují tyhle dvě bandy brilantní příklad vyhlášených špinavců, na které se lze obrátit s jakoukoliv špinavou prací.
  • V případě OKD byl stát okraden o 100 miliard a nikoliv jen o 6! *16* *16*
    A kdo je pod tím podepsaný? Sobotka a ČSSD. Když má znalec dostat 10 let, tak Sobotka by měl dostat 100 let *1* *1* *1*
    • Přesně tak, byla to zakázka od ČSSD a Sobotkovi bandy. Sami se potřebují očistit, tak si našli znalce na sestřelení a odsouzení. Vsadím se, že lepší prachy dostal Mařík za revizní posudek, než Doucha za ten znalecký. Našli ňoumu, který jim ten posudek udělal a zpochybnit ho už není těžké.
  • Koukám, že opět autoři po sobě nečtou. Žádnej Vodouch, ale Doucha.

    Když jsem četl, kdo dělal revizní znalecký posudek na posudek od Douchy, tak mi to bylo jasný.
    prof. Mařík, to je u mě mafián extra ligy. Sedí si na VŠE, kterou nikdo nezpochybní, udělal si tam soukromý monopol na vzdělávání budoucích znalců a rozhoduje o tom, kdo razítko dostane a kdo ne.
    Ročně se na jeho kurz znalce za 50 tis. hlásí 150 lidí, ale zkoušku jich udělá v průměru jen 5 a ještě k tomu lidi, který zná ze svého okolí a ze známosti potřebují razítko znalce. Takže tu vzniká Maříkův monopol na znalce, protože pevná pravidla a metodika na znalecký posudek neexistuje. Vždycky může znalec sestřelit druhého znalce, jako to udělal Mařík na Douchu a to samé se děje u jeho zkoušek. Všechny zkoušky a testy v pohodě uděláte, ale když se dostanete k Maříkovi na závěrečnou zkoušku, tak máte šanci leda s doporučením od znalecké mafie.
  • ... 6 je ulra primitiv :)))
    • od kdy tady ty umouněná lopata od popelnic naděluješ rozumy?Sprostá lůza už má dnes přístup opravdu všude.
  • Na co zákon další? Stačí osobní, finančí a majetková odpovědnost znalce v plném rozsahu škody a náklady řízení při přezkoumání a oni si to rozmyslí udělat špatný posudek. A f druhá věc je přesně stanovené a vymezené vzdělání, kdo může znalce čekat.
    • ... popiš krátce své vzdělání, vypatlo :)))
  • To jsou ty důsledky půlstoletí vlády rudého komunistického fašismu. Zničené základní hodnoty, morálka, čest. Viníci nebyli potrestáni, ale umožnilo se jim převléci kabáty a škodit dál. Zločinecká komunistická strana si k názvu přidala směšné "M" a v rozporu se zákony působí dokonce v parlamentu. Tak se nedivme, že to v české Šaškylandu takhle vypadá.
    • Vyrůstal jsem za komančů. Učili nás poctivosti a čestnosti, bylo to na každém rohu. To po 89 roce začala mít lež a zlodějna přednost před ctí a poctivostí.
      • Cože? Jakou poctivost myslite? Za komancu, jak je nazyvate (to nebyli zadní komanci z románu, ale to sem nepatří), platilo leda tak :
        1) když nemás známosti drž hubu a krok
        2) nakrad si co můžeš
        3) když máš známosti můžeš vse, pokud nepotkas někoho s lepšími znamostmi a neposeres to. Samozřejmě nikdo vám nevyhrozoval že vas sejme, vyhrozujou jenom sabosi co nemaji argumenty nebo moc.

        To idealizovani že propaganda pro plebs byla realitou je taky diagnóza....
        Jestli hledáte priklad zřízení ve kterém pretvarka a vědoma lež byla nutná k dustojnemu zivotu, pak jste u socialismu a vlády komunistické ideologie správně. Tu vaši poctivost a cest vám ale pěkně vtloukli do hlavy což o to... Ale je tak daleko od reality jako tvrzeni že stalin, lenin, tuchacevsky byli hodní hoši, jako to že nám bratři v 68. přijeli pomoci.

        To že stb na vas kdykoliv mohla vytáhnou fotku vašeho pokojíčku s něčím nepoctivým (nápis, obrázek n zdi, lamipicka z polska která nebyla radne proclena, dárek od osoby nepohodlné režimu, o čemž jste v době kdy byla fotka pořízena nemohl nic vědět) a opřít o to existenci a neexistenci cele vadí rodiny to je ta vaše poctivost a cest v komunismu. To že když soused agent zvedl telefon protoze jste mu vyčetl ze jeho pes sere před barákem a tak jste si šel "sednout" na 24 hodin na vyslech, to je ta vaše poctivost.
        Jj nevsimat si, držet hubu a krok, být kdykoliv usluzny a hlavně nepremyslet (aka poctivost a cest). Pak měl člověk relativně klidný život. Mohl jste si třeba modelovat letadylka, to byla nezavadna zábava plebsu.
        • Je jedno jaký nick si vymyslíš, pořád budeš jen ubohý čapisral.
          • Hm... To není argument.

            Ale zase není třeba se v případě chybějících argumentů uchylovat k slovotvorbe.... Ale ok, beru zde uvedenou definici capisrala ... Tu z 11.1.2015.

            musím vás upozornit ze jste vedle, tohle je jediný nick co používám. Dále jelikož mě pokládáte zacapisrala chci se ohradit proti nařčení ze lží! Buď se omluvte, nebo uveďte v čem lžu!

            Na oplátku se omluvím za nadsázku, že platily pouze ta tři pravidla... Zákonu bylo samozřejmě více, třeba platná a obecně porušována všeobecná deklarace lidských práv.
    • ... jsi tak nepředstavitelně primitivní, že by bývalo stačilo, kdybys napsal pouze číslo 6 :)))
    • Těch deset negativních kliků mi opět potvrzuje, že se nemýlím.
      • ... ano, zdegenerovaný primitiv jako ty činí vždy naprosto spolehlivě závěry k*eténa :)))
        • Souhlasím. My havloidi jsme prostě tupá a primitivní hovádka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit