Přejít na výpis diskuzí

Klasická zelenina už šéfkuchařům nestačí, přesedlali na mikrovýhonky

20.8.2018 9:10
red 1 příspěvek

Vypadají a chutnají jako klasické bylinky nebo zelenina, přesto měří jen pár centimetrů. Ještě v hlíně doputují k předním michelinským šéfkuchařům, kteří z nich utvoří "tečku" svých pokrmů. Anglický zelinář, který zběhl od počítačů, se v zemi labužníků pustil do pěstování mikrovýhonků. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Domnívám se, že ti michelinsští kuchaři by se měli dojit učit vařit ze všeho od českých kuchařů. Dosud všem cizincům u nás moc chutnalo, tak jaképak mikrovýhonky😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit