Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vždycky myslel,že Klaus rozumí úplně všemu.
  • Klaus je především lhář a zloděj. A sběratel polodrahokamových per, kterým říká "obyčejná průpiska". *12*
  • Všeználek skončí na smetišti dějin, tak jako všichni polistopadoví politikové. *16*
  • Jsem přesně takový samý.Rozumím všemu a vpodstatě ničemu.Mojí výhodou je,že se tvářím jak normální člověk a jsem maximálně manuálně zručný.S přehledem zvládám minimálně sedm profesí a školství bych přenechal těm kterých se to týká a kteří tomu rozumí.To samé platí i o jiných profesích.Proč se sebe dělat vola,když už ho ze mě dělají druzí.
  • Vždycky jsem říkal že ten chlap bobeš je 4% proto ho ten hradní narcis tak chrání. ve vládě je víc bobešů k tomu kořalové a násosky, zloději typu já nic já muzikant. nás všechny drtí svými úspornými nápady a sami chrochtají u koryt. sami žerou šunku a nám nabízí otruby
  • většinou lidí co ničemu nerozumí,tak mají tendenci do všecho kafrat
  • Vážení Klaus je prezident a ke všemu profesor, není to žádná rychlokvaška. Nemusíte s ním souhlasit, ale právo se vyjadřovat má stejné jako preziden Havel a stejně takl i další budoucí náš prezident. prostě respekt i v jeho případě je na místě. Ty hovadiny co zde píšete ukazují jen na chabého ducha autorů:))))
    • mohl mít kdyby byl zvolen lidmi. byl ale zvolen soukromou stranickou mafií, tedy zločinným spolčením. chcete snad nařídit povinnou úctu jako za rakouska, tedy trest za znevážení majestátu? jak demogratycké....
    • repektovat..ano pokud bude budit respekt na základě nějakých vlastností..

      ne jen tím že bude zvolen prezidentem ano někdo bude poukazovat na to že Havel na tom byl podobně ale není to tak )

      Havel už tu byl jako Karel IV ..a jako Král nakonec odešel ...
    • babko, Klaus má sice titul "profesor", ale s jeho udělením je to moc podivné. Např. jeho práce, na jejímž základě mu byl titul udělen, není na universitě k nalezení. A to že se dostal na presidentský úřad není žádná jeho zásluha a nečiní ho to "nadčlověkem", byl tam dosazen intrikami ODS, vyhrožováním ("nebude-li Klaus presidentem, někdo půjde bručet", vyhrožoval Langer, někteří poslanci dostávali poštou kulky u nábojnice), podplácením a za vydatné pomoci KSČ(m). O jeho psychopatii svědčí jeho chování. Je to agent Kremlu, který škodí naší zemi v zájmu Moskvy, porušuje Ústavu když odmítá vykonat k čemu je podle Ústavy povinen (podpis Lisabonské smlouvy) jezdí po světě a pomlouvá naši zem, plácá nesmysly z oborů, jimž nerozumí (klimatologie) a dokonce krade před kamerami (chilské pero). Za to si nezaslouží žádný respekt, naopak za svá jednání by měl být postaven před soud. Tyto skutečnosti nevidí nebo vidět nechce jedině osoba chudá duchem. Traduje se, že některé nacistické paničky dostávaly při Hitlerových projevech orgasmus a není vyloučeno, že i některé klausofilní ženy dostávají orgasmus při spatření jeho brejlí nebo fousů. *1*
      • No tak jsem si uklidila a mám chuť se podívat na ty bláboly nenávistné a je jedno ke komu, prostě jen si vylej kýbl hnoje , který někoho trápí. Můj názor je jiný než váš a nemám zájem psát jako vy o nikom, myslím, že když máte všichni pocit, že má titul profesora neoprávněně, tak podejte trestní oznámení. A připomínka k prezidentu Havlovi, víte o mrtvých jen dobré, ale i ten má své zastánce a své odpůrce. Prostě to tak je a s tím nic nenaděláte. Jsem jen ráda, vás neznám osobně. Protože jste demagog. Je vidět, že neznáte ústavu. Prostě volba prezidenta je politická záležitost a tak se politici domlouvají a domluví. Je to stejné jako s Havlem, také se politici domluvili. A když se česky mluvící člověk podívá na to co vy tady píšete, nemusí nás Klaus ani pomlouvat (jak vy píšete) stejně jsme blbouni. Jinak orgasmus při projevech Hitlera jsem neprožívala a věřte, že nejsem tak stará, abych si tento blažený pocit prožívala u projevů. Prostě tak jak jsem respektovala Havla , respektuji Klause, ale u Klause vnímám to vzdělání daleko víc, než jak píšete.
        • klaus je vzdělaný ..ale je to odborník jen na ekonomiku a v té ekonomice jsou taky různé směry , on je zastánce jen jednoho

          chybí mu ta selská moudrost , oni tihle lidé s velkým egem si myslí že ví všechno a všemu rozumí,
          bohužel to tak není
        • Vážím si žen vzdělaných, empatických, které neztratily svou ženskost. Nemám rád hádavé, namyšlené feministky, které musí mít vždycky navrch, i ve věcech přesahující jejich duševní obzor a které své dojmy a pocity nadřazují nad fakta a závěry racionální analýzy. Vytýkat někomu neznalost Ústavy vyžaduje tu Ústavu si alespoň nejdřív přečíst. Je tam ustanovení, že poslanci a senátoři presidenta VOLÍ, tedy o návrhu kandidáta hlasují. A jiné ustanovení říká, že poslanci senátoři hlasují podle svého NEJLEPŠÍHO VĚDOMÍ a SVĚDOMÍ, tedy nic o tom, že by se měli dohadovat jak babky na trhu. Ano, když si česky mluvící člověk přečte některé příspěvky zde napsané, tak pozná, že to napsali blbouni. A totéž pozná člověk česky nemluvící podle toho jak se naši volení zástupci presentují v zahraničí (pomlouvají vlastní zemi, hlásají nesmysly, kradou před kamerami). Ke vzdělání nestačí pouze být schopen vyjmenovat z paměti nějaké poučky, ono je také třeba umět analysovat fakta, správně je zařadit a vyvozovat z nich důsledky. A na první místě je také třeba chápat význam a nezbytnost morálky a ctít ji, nikoli ji považovat pouze za "třešničku na dortu". A to vše vytváří MOUDROST projevující se ve vyjadřování, jednání a chování dotyčného jedince. a tím si také získává respekt lidí. Charakteru a moudrosti se ovšem nedosáhne pouhou koupí titulu profesora. Přesto existují jedinci, kteří si myslí pravý opak a jimž k prožívání blaženého pocitu stačí pouhé spatření brejlí nebo fousů jejich milovaného "profesora".
        • Naprosty souhlas, babko. Petr je znamy diskusni primitiv a navic hlupak. To nezmenime. *4*
        • Naprosto s Vámi souhlasím.
  • Petr ty jsi schizoidní psychopat proč se neléčíš?
    • pole, psychopatie je trvalá psychická úchylka daná geneticky nebo poškozením mozku např. při porodu (dušení novorozence), infekční chorobou v dětství, úrazem atd. a jako takovou ji nelze léčit. V některých případech pomáhají podle charakteru psychopatie sedativa, antidepresiva atd. a zvlášť nebezpečné psychopaty je nutno izolovat. Schizoidní psychopati jsou nevhodní pro jakoukoli rozhodující veřejnou činnost. Pokud jde o mě, zatím mě nikdo na nic takového neupozornil a sám také necítím žádné subjektivní potíže.
      • Psychopatii je na ceske politicke scene postizen nepochybne pan Rath. U Paroubka jde o jiny problem. Tam je to vazna dusevni choroba.
  • Klaus možná školství nerozumí,ale obelhávání národa mu jde už přes dvadvacet roků dobře.
    • Na jeho slova ale obvykle dojde. Proto dosahuje dlouhodobe preferenci nad 60%, jako zadny jiny cesky politik.
      • Naopak fakta dokazují, že se mýlí (globální oteplování, Dobeš jako nejlepší ministr školství...). Jestliže skutečně dosahu zmíněných vysokých preferencí a nejedná se o koupenou desinformaci, pak vypovídá něco negativního o občanech této země: tradiční moudrost a samostatnost obyvatel Zemí Koruny České byla zničena a převládá tupé stádo, které potřebuje nějakého vůdce, aby ho vedl ke šťavnatým pastvinám (šťastným zítřkům). Za komunismu volili obyvatelé této země kandidáty Národní fronty také v 99,9%.
    • ...a slovo mlčet je moc jemné na jeho jednání-měl by držet hubu !
  • Klaus jako většina schizoidních psychopatů trpí paranoidním bludem velikášství se snahou umlčovat každého kdo má jiný názor než on. Takových diktátorů jsme před ním už zažili dost: Stalin, Hitler v novější době.

    Proslýchá se ale, že homosexuál Klaus má k Dobešovi opravdu, ale opravdu blízký vztah a proto se ho zastává.
    • Pravda je ta,že starší syn Klause je poradce MŠ a bere další penízky a o tom to je.Druhý syn zase na ČEZu je manažer jako víno a dokonce povýšen a bere také pěkné penízky.Ovčané používejte mozek ,kdo vám tady vládne.
      • ale jdi debatére, to už není pravda, spolupráce na smlouvu byla ukončema:)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit