Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kikina je nejhorší prezident od vzniku ČR i za Husáka bylo lépe tak ať se senilní stařec do nikoho netrefuje a balí kufry a táhne do hajzlu.
  • Ten srandista si fakt myslí, že ceny potravin tvoří světový trh. Kdo to nemáte moc daleko, doporučuju kupovat potraviny v Německu. Nesrovnatelná kvalita za neporovnatelné ceny, s přihlédnutím k příjmům tam a tady. U nás tvoří ceny nenasytní obchodníci za tichého přihlížení státu. Tady kupuju už jen pečivo.
  • Klaus Zeman i Bárta vědí, že lidu obecnému stačí pouze slíb, že zajistí blahobyt, bez ohledu na to, jestli je to v jejich pravomoci. Lid obecný slyší pouze to co chce, bez uvažování jestli je to reálné nebo jestli je to obsahem nebo předmětem voleb
  • V soubotu pan Klaus v televizi při návštěvě Budvaru mimo jiné prohlásil, že je rozumné tento pivovar neprivatizovat. Ale proč takový názor nezastával v době, když byl duchovním otcem privatizace všech podniků, které měly stejnou hodnotu jako Budvar. Pak by Bárta nemusel plácat hlouposti o nastolení levných potravin, které jsou drahé díky jejich slavné privatizaci, neboť je vlastní sami loupežníci.
    • Souhlasím částečně s tebou, že fungující firmy bych neprivatizovala. Jen ty, které mají problémy a "cucají" státní rozpočet.... On Klaus už opravdu neví, co říká.... nebo ví a chce si oblibu, kterou měl před opoziční smlouvou, obnovit... Protože jsme bolševickým národem a teď se to ukazuje...Ono s tím plácáním... Bolševici krajské volby skoro vyhráli, měli ve svém programu, že obnoví zrušená pracovní místa... to nemůže vymyslet zdraví člověk? Jak? Strana si to odhlasí...By l tam dotaz i na nové znárodňování... Oni řekli, že samořejmě ne, ale že se mohou podmínky nastavit takové, že to pro firmy už nebude zajímavé.... a pak Ivane už nebudeš tak mrzutý
      • Před časem jsem si tu vyměnil pár názorů s paní Alenkou. Byla to učitelka. Nejste to náhodou vy?
      • ...zdraví člověk *1* . Prosímtě koho vlastně ten člověk zdraví?
  • A čo to také to VV?
  • Má snad klausův názor nějakou váhu? Ta atrakce zvaná klaus,by se měl balit na Mírov a né zde plácat hlouposti! *12*
  • VĚCI VEŘEJNÉ A VÍT BÁRTA POŘÁDNĚ TEPOU VLÁDU

    VĚCI VEŘEJNÉ a Vít BÁRTA způsobují začátek bezesných nocí vlády a na ně navázaných KMOTRŮ. Prosazují BOJ PROTI EUROVII a zpackané stavbě D47 u Ostravy, proti PŘEDRAŽENÝM STAVBÁM DÁLNIC, BOJ PROTI PŘEDRAŽENÝM POTRAVINÁM (Babišovi a řetězcům, kteří diktují ceny), boj PROTI ZPACKANÝM CÍRKEVNÍM RESTITUCÍM, na kterých někteří "VYVOLENÍ" velice zbohatli...Jak je možné, že už více než rok, vyjednávají někteří lobisté a majitelé velkých realitních společností se zástupcemi církve...? Co je tím důvodem? Že by chtěli přejít na víru...?? Co si myslíte?
    • On netepe Karol... on sám uplácel ve své straně.... on chce mít vliv a moc. o nic jiného mu v tom nejde... S těmi církevními restitucemi....ať se vrátí to co se ukradlo... je dán rok 1948 a toho ať se drží.... Ono to vydávání není nijak jednoduchá záležitost... No a většina národa je na církev naštvaná, že chtějí zpátky to, co jim bolševici, ukradli, tak využívá tento prostor k získání kladných bodů. Vůbec ho nezajímáš... Ty se budeš rvát za "spravedlivou" věc s lidmi, kteří schvalijí církevní restiuce a podstata ti uniká. VV si z nás dělají trhací kalendář. Nebo si myslíš, že to co se ukradlo by se nemělo vracet?
    • Všichni už se třesou strachem...
  • Soudruh Kikina - Pružinskij už pomalu ale jistě spěje do propadliště dějin.. A s ním doufejme i jeho psychopatické výroky, které nás dovedly do 2 půlek. *9* Naopak VV se chtějí přiblížit běžným občanům, kteří vědí kolik stojí a musí počítat běžné věci denní spotřeby, což on a jeho mafiánští a komunističtí pohunci nemusí. Těmito pohunky jsou myšleny jeho 2 "rádcové" agent STB Jákl a jeho komunistický novinář- psychopat Hájek. Nakradeno ze státního (panského) to se to kecá o prosperitě. Id*ot z Chile *8* *9* *13* Měl být již dávno pacientem MUDr. Chocholouška. On a "dvorní souložnice" Kočí usilovali o rozklad strany VV, která jako jedna z mála spolu s TOP 09 chtěla vyčistit ten Augiášův chlév ve společnosti... Ale kam čert nemůže, nastrčí konkubínu, že? *3* *4* A co se stalo? Nic, na Hradě - usedne klobásový jed- botulotoxin. *1* *3* *7* *9* *10* *12* *16* Prasedent.
  • Tak voni prosazují levné potraviny po vzoru zločince Husáka. Kdo chce kam - pomůžme mu tam. A budou další zločinci..
  • Celkem s Vámi souhlasím, až na ten Marx-Leninismus. To je totiž to jediné, co nás může spasit! Jste-li ale ódesák, tak chápu že máte strach.
    • Předpokládám, že je to odpověď na můj příspěvek a tak reaguji.
      V lidské společnosti působí sociologické, sociálně psychologické a další faktory a zákony, které Marx nemohl znát. Jeho velmi zjednodušené vidění lidské společnosti je poplatné dávno překonanému zjednodušenému mechanistickému materialismu 19.století a rovněž překonané Darwinově evolucionistické hypotéze. A ty prvky pocházející z mentality asiatských nájezdníků, co k tomu přidal Uljanov to ještě víc vzdálily evropskému myšlení a vrhly to do středověku.
      Neexistuje jediná země, kde se uplatňují marx-leninské hypotézy, která by prosperovala. Naopak všude kde se tato ideologie uplatňuje to vede k zotročení lidí, zničení tradičních hodnot, morálky, spirituality, vyčerpání zdrojů a lidé se vracejí zpět k primitivnosti.
      • Zeman je můj prezident!!!
      • |Ještě dodávám, že "ódesák" nejsem, ODS je strana kryptokomunistická, nikoli pravicová, její stoupenci právě z velké části vycházejí z marx-leninské ideologie. A strach nemám, příroda si s přemnoženým lidským druhem poradí a ti co zůstanou budou pokračovat způsobem, o němž tady nemáme potuchy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit