Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V roce 1948 přišel Gottwald z hradu a prvil svým věrným pražanům. Pan president všechny moje návrhy přijal. 40 let jsme pak díky měkkosti prezidenta Beneše a naivitě národa budovali sociálismus.
    Takže poučen hystorií pozval si Klaustokrál na hrad ministerského předsedu a dva ministranty.
    Bububu vy knechti rozhádaní, polepšete se, nebo budeme zase budovat sociálismus.
    Pak vylez z hradu na Hlavní nádraží kde pravil k svým pražanům. Ministerký předseda všechny mé návrhy zohlední. A vvovvo tom to je. Nebo né ?
  • Všeci melete nesmysly.Když odstoupí,kdo nastoupí?Někdo polepšený ?...,kdo jen prázdně tlachá.Zleva do prava pořád stejný.Pokud se dohodnou ať zůstanou.Co vím ,na puchýře,šlápla až tato vláda,i když ji to kapánek mele.....
  • Soudruh Klaus se plete.
    Nikdo by neměl ustupovat, všichni by měli odstoupit.
  • Když ji neodvolá on tak ji odvoláme my občané.
  • Ani to jinak dopadnout nemohlo. Pan Nečas si uvědomil, že by taky mohl rychle i s celou partají skončit. V nových volbách si lidé dají zatraceně pozor, aby nevolili ODS.
    • OK. a proč pokračování téhle koalice zase podporují VV???? Po těch kýblech špíny, kterých jsme byli svědky. Inu, proto, že i když jsou od sraček od hlavy až k patě, koryto je koryto. Důkaz nad slunce jasnější, že jsou stejní jako hoši z ODS. *2*
  • Pan president by si měl uvědomit že OBČANÉ téhle vládě nevěří ,tak by ji měl ODVOLAT .Co z vládou kterou OBČANÉ NECHTĚJÍ.Mi se za takovou vládu stydíme.A vláda tu má byt pro lidi a ne jen proto že někdo nestihl vše rozkrást.Já si myslím že pan president chce mít klid ta se ,to snaží dá dohromady za každou cenu.A na občana jako vždy nehledí.TAHLE VLÁDA MÁ ODEJÍT CELÁ ZKLAMALA FUJ.
  • Minule se takto sešli někdy kolem vánoc a pokud mohu posoudit, nic ta schůzka nepřinesla. Myslím, že teď se sešli, aby si prohlédli nové taťkovo péro. Nic víc od této party ani čekat nemůžeme.
    • A všichni,když uviděli to pero vykřikli"no tě péro". *1* *1*
  • Kalousek nemá skandály??? Vtip týdne. Tak kde jsou ty stamiliony z ministerstva obrany, proč divně umřeli všichni komu dlužil peníze, včetně bráchy. Kde jsou lobby prachy za státní zakázky v armádě?? A mimochodem, analfabet a zloděj na ministerstvu financí připomíná trošku pohádku o kozlu zahradníkem, že soudruhu Kalousku.
  • Jasně, že se dohodnou a těm šaškům, co zde opět vykřikovali, jak VV bojují s mafií v TOP a ODs opět (pokolikáté už) sklapne. Ale příště až budou mít zase veverky nějakej průšvih a koalové zase začnou hrát divadlo pro prostý lid, v němž se budou na sebe naoko hněvat a budou se rozcházet a pokládat vládu, zase začnou Bártovy ovečky křičet o tom, jak jsou nspojeni kmotři ČSSDa ODS a plánujou velkou koalici, aby se ODS A, ODS B (TOP) a ODS C (VV) zase dohodli na společném ničení této země. *10*
  • tajná jednání na hradě nepřipomýná vám to něco, copak hradní pán peče s těma zloději,lháři,pokrytci atd. , jestlipak použil taky to pero ze zahraniční návštěvy v Chile , jak se říká jaký pán taký krám, to samé platí o celé naší vládě včetně Klause.
    • Nechci ti do toho mluvit,máš pravdu,ale jednání musí být tajná,neveřejná,co by z toho tisk udělal kdyby se například ztratila propiska?Pak se vydá prohlášení.A ještě by jim do toho novinářská žumpa foukala.A vůbec,plebs nemá nárok a jak řekl jeden komentátor,lidi stejně sežerou všechno.
      *3* *3* *3* Tak,chudino,držet zobák a krok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit