Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opoziční ČSSD se chová jako banda idiotů. A nejen chová... A pan prezident má jako obvykle pravdu... *3* *3* *3*
    • ČSSD škodí státu a lidem *9* *13* *10*
  • Komu vlastně slouží Václav Klaus, z milosti Grebeníčka a Filipa šestý komunistický prezident?
    Komu by sloužil, neobolševikůma a ABL! Nepodepsal zákon o buzerantech - zákon schválen,
    buzeranti se starají o rozmnožování obytel, Kikina!
    Na pokyn (odkudpak?) podepsal až na poslední chvíli Lisabonskou smlouvu!
    Požadoval zrušení Ústavního soudu, protože mu neschválil jeho bláboly o Evropské unii a Lisa-
    bonské smlouvě!
    Neřídil se svými ednáními (nikdy!) Ústavou České republiky, svoje "názory a rozhodnutí" povýšil
    nad zákon
    Je to normální? Nemá to souvislost s rozvíjejícím se Alzheimrem? Psychologé a psychiatři již
    předloni trvali na jeho převezení do Bohnic!
  • Nepatri prezident klaus moc drzy vyloučeny doprdeleeeee. Nejlepši Havel byl moc hodny patri prezident.
  • ty jsi blazen prechod běž duchod klid. Stary klaus je škaredy zly hitler
  • Jedu českou žlutou krajinou ,sem tam chcíplá stnka ,biolíh je obsažen v benzínu až 5x víc, napadený benzín ucpává karburátor, potraviny se musí dovážet ...president má pravdu netřeba se na tom podílet stačí že děláme věci které nejsou pro nás vhodné třeba že bankám s unie platíme poplatky které si doma zavést netroufnou.
  • uz se tesim az se cela pitoma evropska unie konecne rozpadne,bohuzel to bude trvat jeste asi dlouho,vsichni jenom basni o biopalivach ale nikdo nepremysli ze nez se tyto paliva vyprodukuji tak se spotrebuje vic energie nez potom vznikne jejich spalovanim takze jsme tam kde jsme byli, znamena to ze v tomto pripade jsou biopaliva neobnovitelny a uz vubec ne ekologicky zdroj energie,trochu me zarazi ze tady nekdo rika ze si nemuzeme delat co chceme,proc ne!? Kdyz si muzou delat nemci podle sveho ,rakusaci taky ,a francouzi taky tak proc ne my?Proc by jsme se meli nechat neustale od nekoho srazet a poslouchat co nam kdo nadiktuje, unie vznikla jenom proto ze par chytrych lidi vymyslelo jak udelat dalsi dobre placene mista v politice,na unii doplacime ne ze od ni nejake penize dostavame,funguje to tak ze se do umie vlozi balik penez (z naseho rozpoctu) z toho baliku si velky kus urvou urednici a poslanci evropskeho parlamentu a to co zbyde nam vrati,jsou velmi stedri ale jak vidim tak jim jeste spousta lidi veri ze nam neco davaji ze sveho
    • Proč? Inu, je to jednoduché. protože nás všechny zastupují neznalí připosraní slouhové, kteří myslí jen na sebe a svůj okamžitý prospěch.
  • To zase sežral ten všeználek kyselou okorku? Jak to, že ještě nesedí???
  • Tak, to snad po dlouhé době s prezidentem musím souhlasit. Podívejte se na jaře na naše pole, celá republika je žlutá,protože tak za nás rozhodli v EU. Místo obilí a jiných zemědělských plodin pěstujeme řepku pro auta. To by se mělo jistě změnit. Z našich polí zmizela např. cukrová řepa, tím pádem zmizely i některé cukrovary a tak bych mohla psát dále. EU nám přikazuje co a v jakém množství máme pěstovat a to je špatné.Snad za pár let přijdou na to ,že je lepší pěstovat opravdu potraviny..
    • Lucka2, není žádné "my" a "oni". EVROPSKÁ UNIE, budoucí SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ to jsme MY. A nežijeme na pustém ostrově daleko od civilizace, ale uprostřed Evropy a nemůžeme si dělat co chceme. Musíme respektovat naše sousedy. Nikdo "nám" nic nepřikazuje, ale žijeme ve společenství jiných zemí, s nimiž spolupracujeme a musíme se s nimi proto dohodnout, jinak to nejde.
      Chtělo by to překonat pro provincionální nahlížení z pozice obyvatele Horní Dolní, uvědomit si, že se píše rok 2011 a že svět je jiný než před padesáti lety.
      • Komicky si protirecite. Tvrdite, ze nam nikdo nic neprikazuje, ale sam v kratickem prispevku nekolikrat uvadite "musime"... Kdyby uz byla CR venku ze 'socialisticke EU', uz je pozde. Se socialistickymi zlocinci jsme si zla uzili dost a "jen hlupak se dvakrat spali o stejna kamna"... *10*
      • Ty jsi správně jetej fešáku. Nemáš hnědou hlavu?
        • má ji hnědou, před malou chvilkou ji vytáhl z rekta.
          • On není ani jetej,ani hnědej,von je jen připosraně českej *1*
          • *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit