Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uznávám..souhlas..tohle má hlavu a patu.. jo jo :-)
  • Máte pravdu v tom, že obchod s Ruskem je možný a bylo by dobré se na tento trh vrátit, ale nemáte pravdu v tom, že svět je dnes někde jinde. Několik let jsem v Rusku žil a vím, že Rusové jako jednotlivci, jsou většinou srdeční lidé a dá se s nimi dobře vyjít, ale bylo by velkou chybou vztahovat tuto zkušenost na ruský stát jako celek. To jsou dvě naprosto odlišné věci. Rusko jako stát nikdy neztratilo své imperiální ambice z dob SSSR a ať si o tom myslíme cokoliv a ať od roku 1989 uběhlo kolik chce let, stále jsme ve sféře jejich vlivu a udělají cokoliv pro to, aby si ten vliv tady udrželi. Některé výroky a činy ruských představitelů z poslední doby to jen dokazují.
    Takže když to shrnu, tak obchodovat na nějaké standardní úrovni, to ano, ale pouštět je do strategických zakázek na našem území, to v žádném případě. Z krátkodobého hlediska se jejich nabídky mohou jevit jako velice výhodné, ale až by jednou došlo na lámání chleba, tak by se nám to mohlo velice prodražit.
  • Když už si teda "tykáme"...já s nimi obchoduji už 6 let a díky tomu mám pro zaměstnance na výplaty ty jeden hlupáku co tu kopíruješ tu svoji jedinou myšlenku pořád dokola... Ty asi zřejmě na víc nemáš co ? Svět je už dnes někde jinde, ale to Tobě asi nemá cenu vysvětlovat chudáku zakomplexovanej. Já to napsal slušně..Urážkami si začals, tak vracím stejně...
  • Snippere, ví Ing. Pauk o tomto tvém agitování? *8*
  • Proč ses na ten trh už dávno nevrátil, idiote ??? Pokud máš co nabidnout jiného, než vlastní kydy.
  • České socky už sepisují petici, aby je báťuška car milostvě odstěhoval v dobytčácích za Ural.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje mimostranický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik
    dále článek: „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi

    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl vedoucí silou lenivého proletariátu uloupen skutečným pracujícím majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu, opravdu tím nejlepším možným řešením“).
  • Pragmaticky a rozumně vzato proč ne ? Doba není dobrá, je krize a bude ještě horší, tak proč neudělat kšef,aby naši lidi měli práci... a popravdě ,"nějaká ta koruna" se bude hodit...Byli by jsme hloupí, kdyby jsme to nevzali. Jiné státy a to bez iluzí.., by nejednaly jinak. Dnešní Ruský trh je naprosto něco jiného než trh CCCP. Máme šanci se na něj vrátit. Koneckonců ,proč se tam tedy tak tlačí i ti ostatní ? Oni moc dobře ví proč ! To jen my jsme byli "vycouváni" a dneska díky za každou takovou práci. Když můžem pro Němce, tak můžem i pro Rusy. Kdo byl v poslední době nějakou dobu v Rusku ví, že je to země "všelijaká" a lidi se tam taky mají "různě" ,ale že to už dávno není CCCP. Náhodou ta země má co nabídnout né že ne, jinak by se tam ostatní tak netlačili. Jen fanatik a hlupák by se otáčel zády.
  • Přesně tak, ty hovátka politikaří a kradou. Především jde o peníze a o práci. Co můžem udělat a vyvést, tak to musíme udělat. Tady je problém , že je vše rozkradené. Když vidím v TV , že Tatrovka USA, nám má dodávat nákladní vozy pro armádu, tak se mě ježí vlasy. Byl záměr udělat z českých lidí vazaly!!!!
    Ty kolaboranti od 89 r. by se měli z toho výprodeje zodpovídat. Hlavně první co udělat, dostat knížete Trautnberka z MZV. Tam je pro nás tříska v prd*li.
  • Klaus zabodoval o tom není pochyb. Ekonomičtí hlupáci jako Topolámek, Vondra ,Přemysl Sobotka a další zabedněné hlavy jen rusy dráždili například radarem a naše podniky si v rusku neškrtly.Nyní se to může změnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit