Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle člověk by měl být postaven před soud za vlastizradu a rozkradení národního majetku a zbídačení sedmdesáti procent národa a za dluhy,které inicioval tunelem všech dob,které se říkalo kuponová privatizace.Díky vám se rozkradl majetek v hodnotě třech bilionů korun.Díky vaší partaji která se podílela a podílí na většině zlodějen nám v našem státě nic nepatří!!!.Zbývá ještě rozkrádat vody a lesy a bude hotovo.Pan Nečas už poslal na Šumavu vašeho koně Stráského, tak až to hoši dorazíte,ta všichni zdrhnete!
    • ANO zcela souhlasím a ještě bych pro takovéto grázly znovu otevřel Jáchymom aby poznaly jak
      chutná trest za rozkradení republiky.Lidi nebuďme jak ovce ,které udělají to co ti parchanti řeknou a pojďme znovu do ulic.Jak dlouho si ještě necháme srát na hlavu
  • Zapni zvuk a další ksichty si doplň sám(a). http://www.youtube.com/watch?v=8CL667GKlIg&feature=youtube_gdata_player
  • Jak může někdo,kdo svoji troubovitou ekonomickou teorií pomohl tuto zemi zbídačit,za to ještě dostat čestný doktorát,je na zavření aktéru udělení tohoto doktorátu,na doživotní,A tuto dobu je nechat makat v pracovních táborech.
  • Klaus si vždycky dělal co chtěl a nikdy nectil ústavu a nedodržoval svoje pravomoci. Není to normální prezident. Je to duševně nemocný absolutistický monarcha, jehož zákony tohoto státu nikdy nezajímaly a zajímat nebudou. Nemá na Hradě co dělat. Je ovšem symptomatické, že v tomleh absurdistánu může být tahle figura prezidentem, figura Nečas premiérem, figury jako Bárta, Dobeš, Kalousek nebo Drobil ministry, figury jako Řápková, Bém, Benda poslanci atd. atp. Nejsme a nikdy nebudeme normální stát, tak se s tím smiřte. Já nikofo z té bandy nevolil, ale víc dělat nemůžu.
    • Naprosto souhlasím. Taky je nevolím. Ono se to táhne skutečně od komunální politiky na malých vsích až na Hrad. Dělají si co chtějí, slušnost a poctivost obyčejných lidí nemá šanci. Kam nás to dostali..
  • Jak to, že si prezident dělá co chce??? Jeho pravomoc v tomto je 0, měl vzít pero a PODEPSAT !!!! Stejně je jedno, kdo tomuhle bordelu bude šéfovat .
  • To se načeká... Je mi ho líto!
  • Ten už neumí ani ukrást zlaté pero.Vyšel ze cviku.Chtěl zabít dvě mouchy jednou ranou.Mít pero a vina by byla na Trautenberkovi,který před ním opravdu podepisoval a pero vrátil. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit