Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čtu občas německý tisk a když měl Klaus poslední projev v Evropském parlamentu, psali Němci v diskuzi, že by chtěli takového prezidenta, jakým je Klaus, který hovoří otevřeně o bruselských parazitech. Je totiž třeba rozlišovat mezi tím, jak hovoří establishment a tím, co cítí občané.
  • Ani já jsem p. Klause nemusel ( hlavně pro jeho nafoukanost a kuponovou privatizací, která se dle mého názoru moc nepovedla ) . V současnosti nelze než bohužel souhlasit s cca. 90% jeho výhrad k dění u nás v ČR a v EU a někdy i ve světě . *7*
  • argus
    Prognoza že si utáhneme opasky a pak bude lépe,ten pán nepochopil že je to jako s podnikáním které nezažil,čím víc činností v různých oborech máte tím je živnost stabilnější protože při výpadku jedné ostatní pomohou...kdo pomůže koruně až bude zase desetníkem ?
  • ..no, já Klause nemusím ani teď a právě proto co vykládá po světě s pověstí, kterou jako politik i jako ekonom či expert na všechno má. Vyučovat západní Evropu o demokracii s takovým "demokratickým" tyátrem při své vlastní volbě, kdy najednou několik poslanců postihla náhlá srdeční příhoda a ze stran některých politiků bylo zcela evidentně a autenticky zaznamenáno mafiánské vyhrožování, pokud se nebude volit Klaus... to chce mít opravdu hroší kůži, nehledě na jeho spekulativní zkreslování skutečného salda finančních ústavů založením Konsolidační agentury , kam se překládaly nevymahatelné úvěry, podporované nečinností ekonomických expertů v dozorčích radách za jeho finančního ministrování- mimochodem za takto zkreslenými a nepravdivými ekonomickými parametry je dnešní situace Řecka....můžeme Evropu poučovat o tom jak se to má dělat, ale až si budeme schopni sami udělat v zemi pořádek a budeme na tom i s demokratickou a politickou kulturou líp než oni, ak tomu Klaus tedy rozhodně nepřispívá...mimochodem EU nebyla založena z manýru nějakých "vysloužilých politiků" ale jako snaha konkurovat velkým ekonomikám případně ekonomikám s čínským přístupem k práci dětí, životnímu prostředí apod.
  • Klause nemusím, ale co je presidentem souhlasím s jeho závěry čím dál víc. EU nám byl čert dlužen. Jediné řesšení je EU zrušit. Na druhé straně by měl Klaus kritizovat i zločinecká vojenská tažení USA po světě.
  • Také Klause rád nemám,ale v tomto sním souhlasím.Zatažení do EU bylo zločinem na tomto národu.
  • Nikdy jsem Klause nemusel.Ale dnes mu fandím , jediný z dnešních politiků není vlezdoprdelka a má svůj názor.EU je výplod nácků a vysloužilých politiků ,kteří si z něho udělali trafiku.V dnešní době , kdy všude chybí peníze se cpou stamiliony do chřtánu nemakačenků.A to teprve přijde doba , kdy budeme jen platit a platit a skončí dotace naše bilance bude těžce pasívní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit