Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezmizí, zvolíte jí znovu. Je to dobře, nic jiného si nezasloužíte.
  • Souhlasím s těmi ,co nadávají na klause a celou ods,ale proč to pořád volíme? Já teda ne,ale voliči pravice a teď umírají hnusem a tím trpíme i my , co poctivě pracujeme a oni nám kradou naše životy! Copak žijeme 300 let jako čerti , že můžeme čekat desítky let jen tak až to dá někdo zázrakem do pořádku? Pracoval jsem šest let v německu a teď po dalších letech tady jsem se rozhodl tam odejít natrvalo.Tady se dobrovolně zabíjejí lidi kvůli tomu,že nemohou vydělat peníze ani na to základní a uživit svoje děti. I mí kamarádi jsou mezi nimi - podotýkám výborní fachmani. Je mi 47 let a nemohu se dívat na to ,co se děje okolo mě. A to přesto ,že já se svými příjmy bych mohl být klidně pravičák,ale nikdy jsem je nevolil , poněvadž smysl pro spravedlnost máte ,nebo ne. Pomáhám mým známým a taky někdy cizím lidem,ale co zmohu s tímto zločineckým územím,když to nedělají ti, kdo jsou za to placeni?
  • Už za komunistů jsem napsal redakci jedněch novin,že by se měli naučit kritizovat ty lumpárny,které se dějí u nás ,tak statečně,jako umí kritizovat lumpárny v zahraničí.Pak,že si budou moci říci,že povýšili z tlučhubů na novináře.O jednom výše postaveném komunistovi jsem tam napsal,že zneužívá legitimaci KSČ jako koncesi k beztrestnému provozování zlodějské živnosti.Za to obojí jsem byl nucen se prošlápnout až ke komunistickému soudu.Uběhlo přes třicet roků a situace se opakuje ještě v horší míře.Novináři oblbují hloupější část populace,víc než za komunistů.Prostě lžou,jak když tiskne.Stranické legitimace se zneužívají jako koncese k beztrestnému provozování zlodějské živnosti,mnohem více než za komunistů.Nesmí mít ale rudou barvu.Zlodějnou ,bývalí komunisté, těm současným mocným nesahají ani po kotníky.Místo slibovaného kapitalistického ráje, mocní vybudovali kapitalistický svinčík.Pro tento vytvořený svinčík a ráj podvodníků a zlodějů ,jsme tehdy do ulic nešli.Takže po všem,co jsm si s komunisty zažil dnes musím konstatovat:"Zlatí komunisté".I když podle těch lumpů,co se dostali k moci je to trestné.
  • Ta novinářská žumpa si moc dovoluje.Já jim ale zatnu tipec.Řvát si mohou až je budu píchat pérem.
  • Ten drzý bolševický skřet a zloděj per Kikina se chová jak pravý komouš: není špatný kdo něco špatného dělá, ale špatný je ten kdo na to poukáže. Inu, nesmí se říci král je nahý.
  • jasně za všechny zlodějiny ODS i za krádež vzácného pera v Chile mohou nezodpovědní novináři a kameramani,copak se to dělá zabírat Václava Klause kterak krade pero a bavit tím celou planetu.Moralista bez morálky!
  • Je vidět, že má vynikající školu z působení na Akademii věd za totáče pod křídly ÚV KSČ. Taky platilo - běda, když někdo poukázal na nepravosti funkcionářů a politiků.
  • Vládní krizi rozpoutali novináři, vrazi z Wall Streetu, Fidel Kastro a Pes Filipes. Nevěříte ? Věřte, nebo dostanete počuni.
  • Jak dlouho že ještě tento senilní strejda a zloděj per bude dělat prezidenta v tomhle absurdistánu? Dva roky? No potěš pánbu - to je přesně o dva roky dýl, nže by bylo záhodno. Doufejme, že po příštích snemovních volbách zmizí z vlády konečně zločinná ODS a její přívěsky, a po prezidentských z Hradu tahle klaka klaunů. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit